Enkelt å greit. Lett å finne fram på nettsiden. Betalingen gikk fint. Gode tilbud. Varene kom og var som forventet. Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enkelt bestilt og raskt levert! Svært fornøyd med min handel på Filtergiganten.no ! Hadde noen spørsmål rundt hva som var det beste produktet for meg, og fikk god hjelp! Alt ble levert til ti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra enkelt å finne dokke på nett. Fekk produktet etter ei stund. Måtte ringe Filtergiganten, men tlf vart besvart og fekk då forklaring og informasjon kvifor det gjekk litt lang tid. Fekk produktet k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Din pålitelige nettbutikk for rimelige kvalitetsfilter i Norge. Med et bredt utvalg av filter, sørger vi for at du puster inn ren og sunn luft. Utforsk vårt sortiment og opplev forskjellen med Filtergiganten! 💨🏡
Blekebakkvegen 3, 3725, Skien, Norwegia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Filtergiganten
Filter kom omsider men hyggelig og svarer alltid e-post

Odpowiedź od Filtergiganten
Har fått bestilling bekreftelse etter kontakt med dem. Varene ble sendt etter 3 uke.

Enkelt å greit.
Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt hentet av PostNord, når de skulle vært hentet. Så totalt en god opplevelse.

Odpowiedź od Filtergiganten
Ikke fått varen og elendig informasjon om leveringstid.
Edit: Ordnet seg veldig raskt! Velger å endre score etter god kundebehandling og god hjelp.

Odpowiedź od Filtergiganten
Riktig filter, liker man ka ha få d gjevnlig hver 6 mnd.

Odpowiedź od Filtergiganten
Riktig filter på lager, god pris, godt pakket og raskt levert👍

Odpowiedź od Filtergiganten
Veldig fornøyd! Fikk rask hjelp da jeg var usikker på hvilket filter jeg skulle ha. Bestillingen kom kjapt og kvaliteten virker topp.

Odpowiedź od Filtergiganten
Jeg kan trygt anbefale og handle fra Filtergiganten :)
dyktige på sitt felt
rask levering
god kompetanse
utrolige bra priser
seriøs forhandler

Odpowiedź od Filtergiganten
Jeg har handlet flere ganger hos Filtergiganten, og er veldig fornøyd hver gang. Nettbutikken er oversiktlig, prisene konkurransedyktige, og varene kommer raskt. Kundeservicen svarer hyggelig og profesjonelt dersom man har spørsmål, og de hjelper til slik at man får riktig filtertype. Alt i alt en pålitelig leverandør som jeg trygt kan anbefale videre.

God kundeservice.
Rask levering etter bestilling. Meget fornøyd:)

Odpowiedź od Filtergiganten
Super fornøyd med mitt kjøp. Rask levering og gode priser :) anbefales

Odpowiedź od Filtergiganten
Plate-filtrene jeg kjøpte til Systemair Save buler på sidene i pappen etter bruk. Sannsynligvis er det fukt i luften utendørs som fører til dette. Dermed går støv og skitt rett igjennom filteret på sidene siden filter løsner fra pappen. Ser at alle platefiltrene de selger er bygget slik med sannsynligvis dårlig feste mellom pappkassett og filter. Svært lav kvalitet. Anbefales ikke.

Odpowiedź od Filtergiganten
Bestillte galt filter, jeg burde ha kontrollmålt dimensjonene på det gamle først

Odpowiedź od Filtergiganten
Riktige filtre levert. Alt ok. Lang leveringstid.15 dager fra bestilling til mottat.
Svar på tilbakemelding:Var 3 virkedager i uken etter eg la inn bestilling før skjærtorsdag.

Odpowiedź od Filtergiganten
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.