Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Enkelt å greit. Lett å finne fram på nettsiden. Betalingen gikk fint. Gode tilbud. Varene kom og var som forventet. Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enkelt bestilt og raskt levert! Svært fornøyd med min handel på Filtergiganten.no ! Hadde noen spørsmål rundt hva som var det beste produktet for meg, og fikk god hjelp! Alt ble levert til ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra enkelt å finne dokke på nett. Fekk produktet etter ei stund. Måtte ringe Filtergiganten, men tlf vart besvart og fekk då forklaring og informasjon kvifor det gjekk litt lang tid. Fekk produktet k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Plate-filtrene jeg kjøpte til Systemair Save buler på sidene i pappen etter bruk. Sannsynligvis er det fukt i luften utendørs som fører til dette. Dermed går støv og skitt rett igjennom filteret på si... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca filtrów powietrza

Napisane przez firmę

Din pålitelige nettbutikk for rimelige kvalitetsfilter i Norge. Med et bredt utvalg av filter, sørger vi for at du puster inn ren og sunn luft. Utforsk vårt sortiment og opplev forskjellen med Filtergiganten! 💨🏡

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

God service/leveringstid

Veldig god service pr tlf. Fikk hjelp for å sikre rett type filter.

20 lutego 2025

Hei Stig.

Raskt og ryddig!

Rask levering og god kundeservice.
Meget fornøyd med mine premium filter, merker stor forskjell. Anbefales!

4 lutego 2025

Oceniono na 2 z 5

Kjøpte kullfilter til balansert…

Kjøpte kullfilter til balansert ventilasjon for å slippe lukt når nabo fyrer med ved, men det fungerte ikke, klagde men fikk beskjed om at den fjerner ikke all lukt.
Kjøpte originalt kullfilter fra Flexit og nå er det bra.
Vet ikke kvaliteten på andre filter hos Filtergiganten, men kanskje styre unna kullfilter.

18 grudnia 2024

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Våre kullfiltre er laget med høykvalitets aktivt kull og oppfyller de samme standardene som Flexit sine. Likevel kan effektiviteten variere avhengig av luftstrøm, luktens styrke og ventilasjonssystemet.

Det er greit å være klar over at ingen kullfiltre klarer å fjerne all lukt helt. Kullfiltre er mest effektive til å fjerne lukt og gasser fra matlaging, røyk, og kjemiske stoffer som for eksempel rengjøringsmidler. Vedfyringslukt er derimot spesielt krevende, siden partiklene er små og kan slippe litt gjennom, selv med høykvalitetsfilter.

Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg med tips for best mulig resultat ved bruk av kullfilter.

Kjapt og trygt

Fikk rask faglig tilbakemelding ved henvendelse, og hurtig levering av ønsket produkt

16 grudnia 2024

Oceniono na 4 z 5

Effektivt og enkelt.

Effektivt og enkelt.
Og når jeg bestilte feil filter ryddet de alixkvel opp for meg slik at jeg fikk det riktige filteret.

2 grudnia 2024

Odpowiedź od Filtergiganten

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Perfekt kundeservice, ellers svakt

Bildene på siden misvisende
Fikk ikke hele forsendelsen
De melder deg på kundebrev etter bestilling

Hadde vært 1 stjerne hadde det ikke vært for at kundeservicen deres er top notch, svarer fort og fikk ordnet opp i manglende i bestillingen med en gang

Edit:
Styr helt unna, disse karene har ingen ide om hva de shipper
Erstatningen jeg fikk for feil forsendelse var også feil

25 listopada 2024

Hei Hans Erik,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi beklager at det manglet ett grovfilter i pakken som kom fra leverandøren vår. Så snart vi ble gjort oppmerksomme på dette, sendte vi umiddelbart en filtermatte i etterkant. Beklager så mye for ulempen dette medførte.

Når det gjelder nyhetsbrev, aktiveres dette kun dersom man selv aktivt velger å krysse det av. Det legges ikke til uten samtykke.

Ønsker deg en riktig god jul!

Oceniono na 5 z 5

Raskt, billig og alt som forventet

Kjøpte noen filter fra filtergiganten, og alt i alt en veldig god opplevelse. Produktene kom raskt, gode priser og alt fylte forventningene

21 listopada 2024

Oceniono na 5 z 5

Enkelt bestilt og raskt levert

Enkelt bestilt og raskt levert!

Svært fornøyd med min handel på Filtergiganten.no !
Alt ble levert til tiden, og prisene deres på filter er vanskelige å slå.

Varmt anbefalt fra denne karen 👍🏻

21 listopada 2024

Styr unna - Lang leveringstid

Ikke levert 6 uker etter bestilling
Bestilte filter 14.10.24, disse er enda ikke levert.

28 listopada 2024

Hei Andreas,
Beklager så mye for forsinkelsen med bestillingen din. Som nevnt i e-posten, mottok vi dessverre filtre av feil kvalitet fra leverandøren. Som kompensasjon tilbød vi deg et premiumfilter uten ekstra kostnad mens vi ventet på riktig modell. Etter ditt ønske ble bestillingen kansellert. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper vi kan levere en bedre opplevelse neste gang!

Bestillingen

Bestillingen
Lød på 14 filtersett levert 11 filtersett
Restlevering er ennå ikke levert.

6 listopada 2024

Hei Wenche,

Beklager så mye for feilen med antall filtersett i forsendelsen. De tre manglende settene ble sendt ut fredag 15.11, og vi håper de kommer frem raskt. Takk for tålmodigheten din! 😊

Oceniono na 1 z 5

Total svikt i oppfølging og levering.

Jeg bestilte filtrene 10.10 og har enda ikke mottatt disse. Dette er utrulig dårlig.

Mvh Nils Geir Seim

1 listopada 2024

Hei Nils.
TS 200/300/400 Filtersett er dessverre tomt på lager.
Det står på produkt ved bestilling at leveringstid er ca 3 uker på denne modellen.

Ta gjerne kontakt på support@filtergiganten.no så får vi til en løsning😊

Har ikke mottatt bestilling

Har ikke mottatt bestilling

28 października 2024

Hei!
Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Som nevnt i bekreftelsen ved bestilling, har vi nylig flyttet til nytt lager, og dessverre har det ført til litt mer forsinkelse enn først planlagt.

Vi beklager ventetiden og kan glede deg med at bestillingen din ble sendt fra oss i dag, som vi også informerte om på e-post😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej