Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jullie snelle en duidelijke hulp was erg prettig om te ervaren. De wil om ons goed en snel te helpen was overduidelijk. Zo konden we met onze last-minute aankoop iemand erg blij maken Ook de function... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na bestellen zelf nog even via email contact opgenomen vanwege vraag over leverdatum nieuw uit te brengen boek. Ontving snel een reactie. Boek werd in goede staat geleverd op de afgesproken datum. Wa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ik ben helaas niet zo tevreden over deze webshop. Tijdens het bestellen is het niet duidelijk aangegeven dat artikelen die op voorraad zijn samen met pre-orders pas later verzonden worden. Hierd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 4 z 5

Fijne boekenzaak

Fijne, grote boekenzaak met enorm veel variëteiten.
Heerlijk om zo omringd te zijn door boeken.
Het personeel is ook heel vriendelijk en een koffiebar is een plus!

23 czerwca 2021

Paagman in Westfield

Winkel in Westfield mall bezocht. Mooie winkel, gezellig personeel en heel veel keuze.
Specifiek boekje wat ik zocht was niet in NL te vinden wel in UK. Boekje is snel bezorgd ondanks Brexit.

28 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie en goede service!

Snelle reactie en goede service. Ik zag een Engels boek geschreven door een Nederlandse schrijver aanbevolen door een Amerikaanse advocaat in het nieuws uit Hong Kong online in de ochtend, mijn telefoon werkt niet zo goed voor de online aankoop dat moment, dus ging ik naar de Delftse Paagman en ze raden me aan om de hotline te bellen, vriendelijke snelle reactie voor de reservering en ik kon het boek in het volgende uur uit de winkel krijgen! God zegene Nederland en Paagman! Hartelijk dank!

2 marca 2021
Oceniono na 4 z 5

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Bestelling zou thuisbezorgd worden, maar er was een misverstand, ze dachten dat ik bestelling kwam halen. Alsnog Hheel snel en goed opgelost.

27 stycznia 2021

Slechte digitale bestelervaring

In de ochtend een boek besteld en extra betaald voor levering op dezelfde dag door de eigen bezorgdienst van Paagman. Toch wordt het pas de volgende dag gebracht. Daar kun je dus niet op rekenen. Ook overigens geen enkel gebaar bijv excuus of verzendkosten retour. Eerste en laatste (digitale) ervaring bij Paagman voor mij.

25 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Ik had snel 12 boeken nodig op 12…

Ik had snel 12 boeken nodig op 12 adressen en werd fantastisch geholpen door Lonneke van Paagman. Snel en meedenkend zorgde zij ervoor dat de 12 ontvangers tijdig konden beschikken over het boek voor een workshop die online ging plaats vinden. Super ervaring en ik weet waar ik voortaan moet zijn.

21 stycznia 2021

Verkeerde artikel ontvangen

Verkeerde artikel ontvangen. Artikel retour gestuurd en na 3 weken nog altijd mijn aankoopbedrag niet terug. Erg slechte service.

20 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Op zoek naar de agenda voor mijn vader

Op zoek naar de agenda voor mijn vader. Ik kwam er niet uit op de site. Telefonisch zo goed geholpen met allerlei opties! Aan de telefoon gebleven om zelfs de bestelling online in te vullen. En sneller dan we konden denken geleverd aan huis!! Echt klantgerichte service!!

12 stycznia 2021

Waardeloze service

Bestelling gedaan en betaald van boeken die op voorraad zijn volgens de site. Echter niet alles is geleverd. Geen reactie op apps, aan de telefoon meerdere keren beloofd om teruggebeld te worden over aflevermoment, maar vervolgens blijft het muisstil. Dankzij Paagman sta ik nu met lege handen bij het afscheid van een collega. Waardeloos!

3 stycznia 2021

Trage afhandeling door Paagman

Op 22 december 2 boeken besteld. op de 25ste december 2 mails dat de boeken zijn meegegeven aan de bezorgdienst. Een volgende mail van Paagman bericht dat de boeken op 28 december afgeleverd worden. Echter op de verzendlabels is te zien dat de boeken pas op 28 december zijn aangemeld bij DPD. Die bezorgt het op 31 december. De vertraging zit dus niet bij DPD maar bij Paagman. Dus 3 onjuiste mails over bezorging. Triest om te doen voor komen dat de late ontvangst het gevolg is van de drukte bij de bezorgdienst.

31 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Echt waardeloze service en levering

Boek besteld via Bol.com bij Paagman. Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en daar zal het ook zeer zeker bij blijven. Op 20 december besteld en nu 29 december nog steeds niets ontvangen. Op mijn email dat ze het boek niet meer hoeven te sturen (gelukkig achteraf betalen ingesteld bij Bol) krijg je ook geen reactie. In mijn account bij bol staat dat het product 24 december geleverd zou worden (niets gehad). Vervolgens krijg ik een mail dat het product op 27 december is verzonden (schiet mij maar lek), het is nu 31 december en nog steeds niets ontvangen. Dit is echt een louche zaak die ontwijkende en geen juiste informatie geeft.

29 grudnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej