Jullie snelle en duidelijke hulp was erg prettig om te ervaren. De wil om ons goed en snel te helpen was overduidelijk. Zo konden we met onze last-minute aankoop iemand erg blij maken Ook de function... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na bestellen zelf nog even via email contact opgenomen vanwege vraag over leverdatum nieuw uit te brengen boek. Ontving snel een reactie. Boek werd in goede staat geleverd op de afgesproken datum. Wa... Zobacz więcej
Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Zobacz więcej
Ik ben helaas niet zo tevreden over deze webshop. Tijdens het bestellen is het niet duidelijk aangegeven dat artikelen die op voorraad zijn samen met pre-orders pas later verzonden worden. Hierd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Efficiënt!!!!
Gezocht boek gevonden op Boekwinkeltjes.nl bij Paagman. Gevraagd per mail of ik het op kon halen, aangezien ik ook in Den Haag woon. Kreeg snel een antwoord dat het klaar lag in de winkel. Bij aankomst lag het gereserveerd op mijn naam. Blij met deze manier van werken.
Wat een ellende bij Paagman
Wat een ellende bij Paagman! Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om niet naar de grote bekende online winkel te gaan, maar om een kleinere winkel te ondersteunen. We zijn inmiddels een week verder en ik heb nog geen boek binnen.
Alsof dat al niet irritant genoeg is, is de klantenservice met geen mogelijkheid te bereiken. Hang je 25-30 minuten in de wacht, verbreken ze de verbinding gewoon. Dit is nu al 3x gebeurd.
Kortom: bestel hier nooit iets waarvan ze beloven het zo snel mogelijk thuis te leveren, want het concept 'snel' kennen ze niet bij Paagman. Volgende keer toch maar naar Bol.com waar ze wel snappen hoe je klanten tevreden stelt.

Odpowiedź od Paagman
Jammer van die stickers!
Boek via ‘de winkel van ons allemaal’ besteld, de volgende werkdag onbeschadigd bezorgd in uitstekende verpakking. Zo hoort het! Helaas was het mooi uitgevoerde boek ontsierd door twee schreeuwerige stickers - eentje met het aantal reeds verkochte exemplaren (wat moet ik met die info?) en de andere, een grote van Paagman zelf. Met een verfstripper verwarmd, losgepeuterd en de lijmresten met wasbenzine verwijderd. Waarom kan er geen kaartje met deze onzinnige info worden meegestuurd i.p.v. deze irritante stickers? Dat kan dan zonder meer de prullenbak in. Anders waren het vijf sterren geweest.
Boek besteld en opgehaald
Boek besteld en opgehaald. Alles was prima geregeld via whatsapp en e-mail. Prettige ontvangst in de winkel. Ik hoop voor Paagman dat de situatie weer gauw normaal wordt.
bestelling niet ontvangen
25 november een boek besteld, maar nog steeds niks ontvangen.

Odpowiedź od Paagman
Prima service: bestelling is vriendelijk en snel geregeld
Prima: vriendelijk en snel geregeld! Ik had een boek nodig om cadeau te doen. Via de telefoon heb ik het boek besteld, de volgende dag opgehaald in Delft.
Keurig volgens afspraak en bevestiging via mail.
Fijne boekhandel, begrip in Den Haag
Fijne boekhandel, ben hier al jaren klant. Fan van de signeersessies. Levering gaat vrijwel altijd goed, in de drukte rond afgelopen kerst ging niet alles van een leien dakje, maar is alles toch nog op z'n pootjes terecht gekomen.
Geld tijd en moeite weggooien
Als je iets moet bestellen, kies een andere boekwinkel. Paagman heeft ons boek nooit geleverd, en ze hangen steeds op voordat wij de klantenservice aan de lijn kunnen krijgen. We zijn 30minuten kwijt aan beltegoed en ze hangen steeds op voordat wij iemand spreken.
Goed assortiment
Goed assortiment, altijd snelle en correcte levering.
Veel te late levering!!
Donderdag boek besteld via webshop. Hier stond vermeld volgende dag levering.
Op vrijdag geen levering ontvangen en ook niet op zaterdag. Gemaild naar Paagman. Reactie: "ik zie dat het boek nog onderweg is." Ja dat mag ik hopen. Ik heb nog niets ontvangen, Bij Postnl track and trace staat trouwens dat het pakket nog niet ontvangen is?? Zondag geen levering, maandag geen levering... weer gemaild. "Excuses, storing leverancier, druk Postnl. Black Friday, sinterklaas, kerst... overal druk .... hopelijk wordt het snel geleverd!" Strookt niet met eerdere melding. Dinsdagochtend: website Postnl geeft voor het eerst aan dat ze het pakket ontvangen hebben. Dinsdag weer geen levering. Woensdag na 16:20 uiteindelijk in de bus.
Verschuilen achter externe factoren is geen excuse. Ik koop een boek en op de webpage van de winkel staat levermoment. Een dagje later heb ik al moeite mee, maar zou ik nog net kunnen hebben. Bezorging door bejaarde met rollator, Postnl, DHL per drone, als het er maar volgens afspraak komt. Zeg niet de bezorger is druk, dat is afschuiven van verantwoordelijkheid..
Is er een vertraging laat het de klant dan direct weten!
Webshop van Paagman heeft mij een teleurstellende ervaring opgeleverd!
Boek besteld om op te halen
Boek besteld om op te halen. Alles snel en vlot geregeld. Prima service.
Een must voor de boekenlust
Bij Paagman staat de liefde voor het boek voorop. Medewerkers zijn deskundig en zeer servicegericht. Een must voor de de boekenlust.
klasse
Zeer redelijke prijs voor een tweedehands boek, snelle service. Uitgebreid aanbod. kortom: top!
Goede service, denken mee met een goede oplossing. Klantvriendelijk en snelle reactie.
Prachtige winkel en fijne sfeer alsof…
Prachtige winkel en fijne sfeer alsof je in Praagman Wonderland bent.
Vriendelijk en zeer behulpzame…
Vriendelijk en zeer behulpzame medewerksters.
Klantvriendelijk!
Ik had via Bol.com een bestelling geplaatst en had daarna een vraag over de bestelling. Ik werd uitermate vriendelijk te woord gestaan en het is duidelijk een winkel die service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Echt fantastisch!
Onlangs een mooi Roodkapje boek besteld…
Onlangs een mooi Roodkapje boek besteld voor onze dochter.
Fijne ruime winkel en vriendelijk personeel.
Boek was niet op voorraad maar wel super snel besteld en lag de volgende dag al klaar!
Helemaal tevreden! Tot de volgende keer!
Paagman geeft je altijd een warm thuis
Paagman geeft je altijd een warm thuis, wanneer je komt voor een goed boek of een gezellig bakje koffie
Grote deceptie
Hoewel ik de winkel nog nooit ben in geweest, heb ik wel meerdere malen online een bestelling geplaatst vanwege de vele signeermogelijkheden waar de boekhandel over beschikt. Helaas is dit geen succes gebleken; een order mistte in het systeem, waardoor er een handtekening ontbrak en je er weer achteraan kon gaan, een boek kwam zonder handtekening aan voor de signeersessie überhaupt had plaatsgevonden en boeken werden vergeten op gestuurd te worden.
Daar komt nog bij dat de winkel e-mails niet beantwoord en je tijden niets hoort over je bestelling.
Dit is erg jammer ondanks dat de medewerkers mij wel steeds opnieuw goed te woord hebben gestaan maar zich elke keer weer opnieuw moesten verontschuldigen over de fouten die ze hadden gemaakt.
Ondanks het vele aanbod aan gesigneerde boeken zou ik dit online laten, zo heb je er meer werk van dan wat je er voor terugkrijgt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.