Jullie snelle en duidelijke hulp was erg prettig om te ervaren. De wil om ons goed en snel te helpen was overduidelijk. Zo konden we met onze last-minute aankoop iemand erg blij maken Ook de function... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na bestellen zelf nog even via email contact opgenomen vanwege vraag over leverdatum nieuw uit te brengen boek. Ontving snel een reactie. Boek werd in goede staat geleverd op de afgesproken datum. Wa... Zobacz więcej
Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Zobacz więcej
Ik ben helaas niet zo tevreden over deze webshop. Tijdens het bestellen is het niet duidelijk aangegeven dat artikelen die op voorraad zijn samen met pre-orders pas later verzonden worden. Hierd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. Ze laten weten dat het een onrealistische prijs is en we het alleen retour kunnen sturen. Dit terwijl zij het wel normaal vinden om 13 euro voor 1 letter te vragen. Lachwekkend. Bestel voortaan ergens anders zou ik zeggen
Product niet conform artikel
Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar het geleverde product komt niet overeen met het artikel dat ik heb besteld. Jammer genoeg wordt er geen alternatief of meedenkende oplossing geboden, enkel terugsturen (standaard mail).
Via Bol 76 chocoladeletters besteld…
Via Bol 76 chocoladeletters besteld voor 13,30. Krijg ik er 1 geleverd. Ik snap dat dit een fout op de website kan zijn, maar ga dan niet 1 lettertje opsturen voor 13,30. Annuleer de order gewoon, nu alleen maar extra tijd (voor mij) en kosten (voor Bol/Paagman)
Waarom biedt een boekenwinkel eigenlijk chocoladeletters aan op hun website?
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Wordt bij de klant gelegd en nemen geen verantwoordelijkheid. Dit neigt naar oplichting
Teleurstellende afhandeling na foutieve bezorging en productomschrijving
Ik heb recentelijk een bestelling geplaatst via bol.com bij Paagman voor 76 chocoladeletters, die voor een prijs van €13,- werden aangeboden. Helaas bleek het te gaan om een foutieve omschrijving en werd er slechts één chocoladeletter geleverd.
De communicatie over deze fout was op zich duidelijk, maar de geboden oplossing is ronduit teleurstellend. Paagman biedt alleen de optie om het product kosteloos te retourneren. Het is absurd om voor de prijs van €13,- één chocoladeletter te kopen en vervolgens als consument de moeite te moeten nemen om deze te retourneren, terwijl de verzendkosten waarschijnlijk hoger zijn dan de waarde van het product zelf.
Er werd geen enkele compensatie of klantvriendelijkere oplossing aangeboden, zoals een teruggave van het aankoopbedrag of een kortingsbon voor de ongemakken. Dit laat zien dat er geen begrip is voor de tijd en moeite die de klant nu kwijt is. Een gemiste kans om te laten zien dat jullie als bedrijf achter jullie fouten staan en de klant centraal stellen.
Zeer slechte reclame voor Paagman en een buitengewoon teleurstellende klantenservice.
Ik had 76 kleine chocolade letter krijg er maar 1 voor 14 euro
Ik had 76 kleine chocolade letters besteld, krijg er maar 1 kleinevoor een prijs van 14 euro. Is niet erg dat er een fout gemaakt is, maar geef dat aan. Ga niet een verkeerde bestelling opsturen, kost mij tijd om het terug te sturen.
Fijn, zo'n betrouwbare boekhandel!
Ook bij deze bestelling was de dienstverlening weer top! Met de bestelde boeken ben ik erg blij, ze zagen er uitstekend uit. Fijn, zo'n betrouwbare boekhandel!
Tot de volgende bestelling. Vriendelijke groet, Henny Visser-van der Heijden
Spam in your mailbox, if you want it or not
I ordered two books, the order was fine.
The problem is the email spam i'm receiving from them. I didn't agree or sign up for their publicity/newsletter or what ever. I've asked them twice to take me of their list, and they've answered, just not acted upon it.
It's incredible a business doesn't respect this simple rule: don't spam your customers with this relentless 'BUY BUY BUY' emails when they didn't sign up for it.
Nothing to do about it apparently except sending yet an other email.
Hooiberg
Kwam voor titel die volgens de medewerker op voorraad moest zijn. Stond niet in de kast en was nergens te vinden. Zoeken naar een boek in een boekenwinkel is erger dan zoeken naar een speld in een hooiberg!
Binnen een uur werd ik gebeld dat ze het betreffende boek hadden gevonden en dat het voor mij klaar stond.
Geweldige service ook na aankoop!
Geweldige service ook na aankoop!
We hadden zelf een domme fout gemaakt waardoor het product onherstelbaar beschadigd was geraakt.
Toen we dit melden bij de klantenservice en op eigen kosten een nieuw product wilde aanschaffen, kregen we gratis een nieuw exemplaar toegestuurd.
Boek toch niet op voorraad
Boek besteld en betaald. Het boek was nergens op voorraad maar hier wel. Helaas drie weken geen reactie en uiteindelijk via whatsapp contact gezocht. Meteen reactie, boek toch niet leverbaar en order geannuleerd. Volgende dag geld terug ontvangen.
Een hele fijne grote boekwinkel met interessante lezingen.
Een hele fijne grote boekwinkel met vriendelijk personeel. Verder ook regelmatig interview, laatst nog naar Tommy Wieringa geweest, over zijn boek Optimisme zonder Hoop. Natuurlijk ook gelijk het boek gelezen!
interview met Willy Vlautin
Paagman organiseerde een interessant interview met Willy Vlautin (van het boek Hert Paard en de band The Delines). Uitstekende vraaggesprek, prettige ambiance, gelegenheid tot een gesprekje achteraf. Niets dan lof.
Snelle correcte levering
Paagman had nog een paar exemplaren van HèHè van Paulien Cornelisse, dus gauw 2 exemplaren besteld. Die had ik de volgende dag inclusief het boekenweek-geschenk al in huis. De levering ging keurig. Heel duidelijk was hoe laat de bezorger voor de deur zou staan. Blij mee
Paagman beweert het artikel te hebben
Paagman beweert het artikel te hebben, op hun site staat dat hij op voorraad is. Dat is dus een leugen. Je besteld, word niet geleverd. Maar ze hebben je geld al. Dit is dus een geval oplichting. Nu heel veel moeite doen om je geld terug te krijgen en het artikel na 3 weken nog niet te hebben ontvangen. Blijkt dat dat artikel helemaal niet geleverd word. Rotbedrijf oplichters en digitalisering is dus alleen goed voor het bedrijf
waardeloos
waardeloos! heb zelf moeten mailen hoe het met de bestelling stond en kreeg zo'n standard mailtje terug van onze leverancier kan het niet leveren, ja doei....nooit geen Paagman meer!!
Nooit geld of product ontvangen
Iets besteld wat er achteraf niet was.(nooit aangegeven op de website) Ik zou mijn geld terug krijgen binnen enkele dagen. Dat is nu 3 weken geleden en heb nogsteeds mijn geld niet terug. Ik heb meerdere mails gestuurd en reacties gekregen waar ik ook niks aan heb gehad.
Had graag 0 sterren gegeven.
Toegankelijk!
Ik vind het heel jammer en niet van deze tijd dat je niet naar de eerste verdieping kan als je in een rolstoel zit!
professionele gang van zaken
benodigde boek was aanwezig, opzij gelegd. adequate en vriendelijke telefonisch afhandeling.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.