Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jullie snelle en duidelijke hulp was erg prettig om te ervaren. De wil om ons goed en snel te helpen was overduidelijk. Zo konden we met onze last-minute aankoop iemand erg blij maken Ook de function... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na bestellen zelf nog even via email contact opgenomen vanwege vraag over leverdatum nieuw uit te brengen boek. Ontving snel een reactie. Boek werd in goede staat geleverd op de afgesproken datum. Wa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ik ben helaas niet zo tevreden over deze webshop. Tijdens het bestellen is het niet duidelijk aangegeven dat artikelen die op voorraad zijn samen met pre-orders pas later verzonden worden. Hierd... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Geen compensatie na ontvangen kapot…

Geen compensatie na ontvangen kapot boek
Ik heb een boek besteld voor mijn studie bij Paagman via bol. Toen het pakketje binnen was en geopend had zag ik meteen al dat het boek compleet uit mekaar viel, ik heb direct foto's toegestuurd via de mail, ik heb daar reactie op gekregen, ik werd doorverwezen naar bol, bol verwees me weer terug naar Paagman. Uiteindelijk met beide partijen gebeld, ze kunnen niks voor mij betekenen. Kan toch niet, een boek van 110,- kapot binnen krijgen en niks ermee doen. Ik kan het boek niet terug sturen omdat ik het nodig heb voor mijn studie en het boek is nergens anders verkrijgbaar, ook niet meer bij Paagman. Slechte service.

23 maja 2024
Oceniono na 3 z 5

Waardeloze site

Waardeloze site als je een account heb, probeer al een maand contact te krijgen over het koppelen van mijn nieuwe privelegepas zodat mijn producten die ik in de winkel koopt gekoppeld staan. Nog steeds geen antwoord. Mijn account wil ik verwijderen maar moet weer contact zoeken met de klantenservice.

4 marca 2024

De prijs is right

De prijs is right. In tegenstelling tot anderen (via cashback) die ineens naast verzendkosten ook nog eens "orderkosten" in rekening brengen, had deze shop relevante tarieven en dat terwijl de verzendkosten ook al inbegrepen waren.

Bestelling werd gauw verzonden, 's avonds bezorgd en ook nog eens in een leuke verpakking.

Kortom, prima webshop en de volgende keer als ik weer iets dergelijks nodig heb, dan staat deze op mijn lijstje!

9 kwietnia 2024

Goede klantenservice

Ik heb een cd in de winkel gekocht die blijkbaar kapot was. Toen ik een mailtje stuurde, stuurde ze mij gelijk een retour adres en had ik mijn geld binnen een week terug. Ben erg tevreden!

16 stycznia 2024

Goede klantenservice

Ik heb bij Paagman een product besteld wat ik terug wilde sturen. Helaas was op dat moment de retourperiode van 30 dagen verstreken omdat ik een tijd in het ziekenhuis gelegen. Ik heb toen aan Paagman gevraagd of het dankzij mijn situatie mogelijk was om het product alsnog te retourneren en kreeg dezelfde avond nog antwoord dat het geen probleem was. Uitstekende klantenservice

29 grudnia 2023

Klant kwijt.

Mw de wat oudere caissière was zeer onsympathiek. Stuurde me naar haar collega, liep langs en mompelde wat. De man na mij werd wel gelijk door haar geholpen. Ja,komt u maar.
Paagman Frederik Hendriklaan mij ben je als klant kwijt.

28 grudnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Fijne winkel maar diverse produkten absurd hoog geprijsd. …

Prettige bediening en behulpzaam team als het niet te druk is in de winkel.
Echter, de Engelstalige boeken zijn 30-45% duurder dan de gangbare prijs online voor heel courante boeken. Kantoorartikelen zoals Faber Castell en Stabilo ook. Er komen steeds meer luxe producten (bijv paper notebooks) die minder bieden en duurder zullen zijn. De prijzen van koffie en appeltaart ook al weer recent verhoogd. Boekwinkels zullen het wellicht moeilijk hebben na de pandemie, een eurootjes meer is te doen voor een gangbaar boek maar 7-8-9 euro extra op een boek is echt buiten proportie. Geen toekomst voor producten in een winkel als ze 30% duurder zijn. Zoveel echter rechtvaardigt “de ervaring” van kopen bij Paagman niet. Sterker nog: je kunt je alleen maar bekocht voelen en een oen dat je niet online kocht.

27 grudnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Prima service

Paagman is wat duurder heb ik het idee. De speciale editie van een bepaald boek was in ieder geval een tientje duurder dan bij andere winkels, maar zo heb ik het wel nog kunnen bemachtigen! Ik werd goed geïnformeerd over mijn bestelling. Het boek was goed ingepakt. Prima service. Zal hier zeker vaker bestellen.

25 listopada 2023

Slechte communicatie en service

Onlangs heb ik via Bol.com een boek besteld bij Paagman. Ik kreeg al snel een mail van Paagman omtrent dat de levertijd niet meer gegarendeerd kon worden en dat ik, als het nog kon, de bestelling moest annuleren. Mocht dit niet meer kunnen dan mocht ik op de betreffende mail reageren en gingen zij er mee aan de slag. Ik kon het helaas niet zelf meer annuleren en ik heb meerdere keren gereageerd op de mail, maar geen reactie meer ontvangen. Ondertussen had ik via een andere kanaal het boek al besteld, aangezien ik hem nodig had. Vervolgens heb ik het boek via Paagman gewoon ontvangen. Ik heb hierover naar de klantensevice gemaild maar ook hier heb ik geen reactie op ontvangen. Nu kan ik het boek dus weer terug sturen, verspilde moeite! Erg ontevreden over de communicatie en service van Paagman.

18 grudnia 2023

Helpful staff

The staff are always ready to help. Can't find a book, then it can be ordered. They also supported the school library.

11 grudnia 2023

Genieten

Een fantastische winkel met een groot assortiment. Heerlijk om daar rond te lopen. Daarbij word je goed geholpen wanneer je er niet uit komt.

2 grudnia 2023

Geweldig!

Geweldig! Ik vond bij Paagman een (duur) boek dat ik nergens anders kon vinden, ik bestelde het en zonder vooraf te betalen werd het, heel vlot, geleverd. Hartstikke blij met deze service!

22 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Serieus Paagman?! 6,50 voor een kindertosti?

Als je bij Paagman een tosti bestelt moet je vooraf even vragen wat ze daaronder verstaan. Paagman heeft namelijk een nieuwe definitie bedacht. 2 geroosterde boterhammen waar je 3 euro voor betaalt. Kaas erop? 2 euro extra. Ham erbij 1,50 euro. En zo kost bij Paagman een gewone ham-kaas tosti zonder ketchup 6,50 euro. Slim? Nee, onnodig en onsympathiek. Ik zag de grootouders die hun kleinkinderen wilden trakteren schrikken van de prijs. Jammer Paagman. Niet doen. En vraag klanten naar de gewenste maat van hun beker als je 3 versies verkoopt. Niet iedereen heeft zin of tijd voor een halve liter thee. Dat verwacht je ook niet als je een kopje thee bestelt toch?

16 listopada 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej