Outsource dk A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har efterhånden været kunder hos OutSource i cirka 3 år. Det har taget længere tid end forventet at nå vores mål, men de har bevist at de er opgaven voksen. Nu vil vi holde dem op på, at vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med OUTSOURCE i forbindelse med redesign af vores website for Jagttegn.net. Processen har været professionel fra start til slut, og vi har oplevet en god... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For 6 år siden donerede Outsource en ny hjemmeside til os i LittleBigHelp (udviklingsprojekter i Indien). Det var gevaldigt tiltrængt og vi har været så glade for det nye udtryk, som vi synes af... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De varmeste anbefalinger - har benyttet Outsource.dk som backend ift. hjemmeside, og der er altid hurtig hjælp at få ved små som store henvendelser. Altid. Særlig tak til web guru Simon Petersen - fre... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Agencja marketingu i mediów

Napisane przez firmę

Vi er et digitalt bureau med speciale i forholdet mellem mennesker, digitalisering og marketing. Vi dækker hele spektret og ved, hvordan man danner de bedste mulige rammer for udvikling, vækst og større omsætning hos virksomheder.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

202 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super team helpful and creative

1 września 2025

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever os som både hjælpsomme og kreative.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse og forløb omkring…

Fantastisk oplevelse og forløb omkring etablering af hjemmeside og logo design til mit byggefirma. Outsource er top professionel og virkelig dygtige og ved hvad kunderne ønsker. Top anbefaling herfra.

20 czerwca 2025

Hej Ulrik,

Tusind tak for de flotte ord og din varmende anbefaling! Det har været en fornøjelse at hjælpe med hjemmeside, og vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Bedste hilsner

Oceniono na 4 z 5

Dygtige konsulenter/specialister

Dygtige konsulenter/specialister, der er gode til at samarbejde med os og finde en fælles løsning.

27 czerwca 2025

Hej Unipak

Tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på det gode samarbejde og er glade for, at I oplever os som dygtige og løsningsorienterede.

Mange hilsner

Oceniono na 5 z 5

De arbejder professionelt med de…

De arbejder professionelt med de aftalte opgaver og kommer med ændringerne til at forbedre vores position. Vi har vært fuldt tilfreds med samarbejdet med outsource.

25 czerwca 2025

Hej Jonas

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I har været tilfredse med samarbejdet og de forbedringer, vi har arbejdet med. Det betyder meget for os at få den slags feedback, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde!

Mange hilsner

Professionel og god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Outsource. Fra første kontakt blev jeg mødt med imødekommenhed, høj faglighed og god kommunikation.

14 maja 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse, Cecilie 🙏
Vi er glade for, at vi har kunnet give dig en god oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en rigtig god oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Outsource. De er enormt dygtige til at møde deres kunder i øjenhøjde og forstå vores behov. Samtidig har de formået at videreudvikle vores DNA gennem vores nye hjemmeside. De er også rigtig gode til at guide og vejlede med relevante og kreative idéer.

3 marca 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Rebecca 🙏
Vi er virkelig glade for at høre, at I har følt jer set og forstået. Tak for tilliden og for et super godt samarbejde!

Oceniono na 5 z 5

Elsker humøret og at vi altid kan få…

Elsker humøret og at vi altid kan få fat i jer når vi har brug for det.

6 maja 2025

Tusind tak for de fine ord, Ole 🙌
Vi er glade for, at du mærker vores tilgængelighed – og humøret skal vi nok sørge for at holde højt fremover også 😄

Oceniono na 5 z 5

Overordnet er vi meget tilfredse med samarbejdet

Vi benytter Outsource til både SoMe, Google Ads/SEO samt E-mail marketing. Overordnet er vi meget tilfredse med samarbejdet og har en god dialog. Generelt er der hurtigt svar på mail og opkald, og man føler sig hørt i processen. Månedlige statusmøder, som giver bedre indblik i tingene. 😊

Mathias Hjuler har netop hjulpet os med at konvertere fra MailChimp til Klaviyo, og den ekspertise vi har fået, har været over alt forventning. Skrider tidsplanen får vi besked herom. Uanset hvilke spørgsmål vi måtte have, bliver vi taget alvorligt. Og der er professionel gennemgang af tingene, så vi kan navigere og komme så godt fra start som muligt. Mathias har vores varmeste anbefalinger!😄🙌🏼

Så tak til Leo, Mathias og co. for at samarbejde med os og bidrage med deres ekspertise.😊

/Mie Andy Gregersen, HEVI Sugaring

13 marca 2025

Kære Mie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at I er tilfredse med samarbejdet – det betyder meget for hele teamet.
Mathias, Leo og resten af holdet sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde, og vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe jer med at nå jeres mål.

Tak fordi I valgte os – vi glæder os til meget mere fremadrettet! 🙌🏼

Oceniono na 5 z 5

Outsource har nogle imødekommende og…

Outsource har nogle imødekommende og kompetente medarbejdere. Der er altid lydhørhed overfor vores behov, og justeringer sker hurtigt. Der er meget hurtig respons, når vi har brug for hjælp.
Outsource får vores varmeste anbefalinger.

3 marca 2025

Hej Nico,

Mange tak for din rosende anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vores medarbejdere lever op til dine forventninger med både kompetence og lydhørhed. Vi bestræber os altid på at tilpasse os jeres behov og levere en hurtig og effektiv service, og din feedback bekræfter, at vi er på rette spor.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

SoMe

"Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Simon fra Outsource til SoMe, og han er uden tvivl grunden til, at jeg er så tilfreds med samarbejdet. Simon er ikke bare lyttende og engageret – han har også hjertet på rette sted og en evne til at håndtere krisesituationer med stor professionalisme. Hans kompetencer, forståelse og dedikation gør en markant forskel, og jeg kan varmt anbefale ham til enhver, der ønsker en pålidelig og dygtig samarbejdspartner inden for SoMe."

20 lutego 2025

Hej Matin,

Tusind tak for de fantastiske ord! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse med Simon og vores samarbejde. Din anbefaling og positive feedback er med til at bekræfte, at vores indsats gør en forskel, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med dig.

Outsource og særligt Leo

Outsource og særligt Leo, gør et godt arbejde, holder hvad de lover, og taget selv initiativ til at forbedre resultatet.
Jeg er meget tilfreds.

20 lutego 2025

Hej Bo,

Vi er glade for at læse, at du er godt tilfreds med Leos arbejde. Det er vi også ;)

Vi ser frem til er godt og langt samarbejde med jer.

Mvh Lucas og resten af Outsource-teamet

Oceniono na 1 z 5

Hold jer fra det her firma!!

Hold jer fra det her firma!

Vi har haft samarbejde med dem i ca. 2 år og undrede os over vi ikke fik gennembrud indenfor marketing når komkurrenterne var meget mwre synlige. Det kunne vi ikke forstå på trods af de mange tusinde kr. vi betalte Outsource.dk om måneden. Da vi fik to andre firmaer til at lave en analyse af vores marketing, var vi rystet over resultatet! Vores Google og Meta var sat forkert op. Vi havde bl.a. spildt 45.000 kr for klik på vores eget navn sidste år. Hver gang en kun bare klikkede vores vores annonce på Facebook, blev det registreret som en lead, selvom kunden ikke udfyldte en formular. Vores Facebook opslag var der stavefejl!! Da vi gjorde udtryk for at vi ville stoppe samarbejdet øjeblikkeligt, fik vi af vide at vi havde en binding på 3 mdr. i opsigelsen.

Brug aldrig det her firma! Og hvis du bruger dem, så aldrig have længere opsigelse af aftalen på længere end 14 dage!

Hvis du er kunde hos dem, så skynd dig at få et andet marketings bureau til at lave en analyse. Det kan man få gratis. Så ville du forstå, hvad jeg mener med indholdet af min anmeldelse.

En sidste ting er at vores bankkonto sidste år blev hacket pga. Outsource.dk ikke havde sikkerheden på plads.

11 lutego 2025

Kære Deniz og AquaDanmark.dk, www.aquadanmark.dk

Det undrer os, at I har valgt at være kunder hos os i to år (på trods af en aftale med tre måneders opsigelse), hvis I ikke har været tilfredse eller oplevet de ønskede resultater.

Vi er kede af, at et professionelt samarbejde ender på et niveau, hvor der fremsættes trusler om en negativ Trustpilot-anmeldelse, hvis vi ikke frafaldt en klar og gældende aftale. Hvis vi havde valgt at imødekomme dette krav, ville du, Deniz, så stadig have ønsket at stå som reference for os? Det antyder trods alt, at samarbejdet ikke har været helt så dårligt, som det her fremstilles.

At anmeldelsen nu er blevet en realitet – eller at et bestyrelsesmedlem ringer – ændrer ikke på aftalens vilkår.

Jeres synlighed har været høj, og I ligger blandt andet nummer 1 på "blødgøringsanlæg", hvilket må siges at være en afgørende placering for jer. Det er naturligvis muligt, at en konkurrent er mere synlig på andre områder, men det skyldes sandsynligvis et markant større marketingbudget.

Vi har intet problem med, at I har valgt at få en anden virksomhed til at analysere jeres markedsføring. Som både du, Deniz, og bestyrelsesmedlem (HE) har drøftet med Emil, vil man altid kunne finde detaljer, der kan justeres eller gøres anderledes. Vi finder det dog bemærkelsesværdigt, at I vælger at lægge vægt på dette, frem for at tage en konstruktiv dialog om jeres såkaldte "findings" med os – et bureau, som I har samarbejdet tæt med i to år.

Vedrørende stavefejl i Facebook-opslag er dette naturligvis beklageligt. Dog vil vi gerne understrege, at ALT indhold, der bliver publiceret, først er blevet godkendt af jer.

Som drøftet med jeres bestyrelsesmedlem, kan vi ikke tage ansvar for, at I først reagerer sent på jeres opsigelse. Når man driver en professionel forretning, bør man have styr på sine juridisk bindende aftaler og de tilhørende opsigelsesvilkår.

Ja, jeres Facebook-konto blev hacket. Og ja, vi hjalp med at få den tilbage. Vi lagde endda selv ud for de tabte beløb.

Kære Deniz og AquaDanmark.dk, vi synes, det er ærgerligt, at I efter to års tæt og godt samarbejde vælger at stole blindt på en anden virksomheds vurdering uden først at tage en åben og ærlig dialog med os.

Emil og resten af Outsource-teamet

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Oliver til vores Google…

Vi har brugt Oliver til vores Google Ads til vores webshop gennem en årrække, og vi har ikke været andet end tilfreds med samarbejdet. Kan klart anbefales🙌

1 stycznia 2025

Kære Magnus,

Tusind tak for din positive anmeldelse og anbefaling! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Google Ads-samarbejde gennem årene. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og hjælpe dig med at få endnu mere succes med din webshop.

Lucas & Outsourcer-teamet

Oceniono na 4 z 5

Professionelle og god kommunikation

Professionelle og god kommunikation. Vi har et godt samarbejde om vores online markedsføring.

29 listopada 2024

Hej med jer hos Brdr. Jensen

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever både professionalisme og god kommunikation i vores samarbejde. Vi ser frem til fortsat at hjælpe dig med din online markedsføring.

Mvh Lucas og resten af Outsource

Rart og trygt samarbejde ☺️

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Outsource.dk, hvor Michael har hjulpet mig med at lave min aller første hjemmeside til min frisørsalon – og jeg er super tilfreds med resultatet. 🤩👌🏽

Jeg har været selvstændig frisør i 7 år, og har aldrig haft en en hjemmeside, så egentlig havde jeg ikke særligt høje forventninger - men jeg må sige, at Michael har været professionel og hver gang jeg havde rettelser eller nye idéer, blev de hurtigt implementeret, samt han har været rigtig god til at rådgive og komme med brugbare/og andre forslag, som jeg ikke selv havde tænkt over eller vidst noget om. Det er tydeligt, at han har styr på sit fag og har en god evne til at sætte ting hurtigt i gang, og det er rart og trygt, når jeg f.eks ikke ved en dyt på det område og selvfølgelig helst bare skal koncentrere mig om det, som jeg er bedst til, nemlig at svinge med saksen og farvepenslerne☺️

Jeg er meget tilfreds med det stykke arbejde Outsource har leveret og resultatet af en flot og funktionel hjemmeside, som jeg er stolt af at kunne offentligøre om en lille uges tid.👏🏼

Jeg kan varmt anbefale Outsource.dk til alle, som har brug for kompetent og pålidelig hjælp til alt der har med hjemmeside, SoMe og Seo at gøre.

Tak 🙏🏼

26 listopada 2024

Hej Mette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med din første hjemmeside og se, hvor flot den er blevet. Vi er glade for, at du føler dig tryg i processen og har fået god rådgivning og hurtig service. Det betyder meget for os at kunne bidrage med vores faglighed, så du kan fokusere på det, du er bedst til. Tusind tak for anbefalingen – vi står altid klar til at hjælpe igen!

Mvh Lucas og Resten af Outsource-teamet

Oceniono na 5 z 5

Har kun gode ting at sige om Outsource

Har kun gode ting at sige om Outsource, meget venlige og super dygtige. De har bla hjulpet med mit firma logo og er meget tilfreds.

10 października 2024

Hej Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde, og at logoet lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Mvh Lucas og resten af Outsource-teamet

Samarbejde med gode resultater

Vi har arbejdet sammen med outsource.dk siden juni for at forbedre vores online markedsføring hos Hevi Sugaring, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De har hjulpet os med både Facebook Ads, Google Ads, SEO og e-mail marketing, og resultaterne har været imponerende. Deres team er professionelt, lydhørt og dygtigt til at tilpasse strategier, så de passer perfekt til vores behov. Vi har set en mærkbar stigning i både trafik og konverteringer👍

9 sierpnia 2024

Hej Theordor,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores samarbejde, og at du har set imponerende resultater på tværs af både Facebook Ads, Google Ads, SEO og e-mail marketing. Det er vores mål at levere skræddersyede strategier, der passer perfekt til vores kunders behov, så det glæder os at høre, at vi har kunnet hjælpe jer med at øge både trafik og konverteringer. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og skabe endnu flere succeser sammen med jer! 💪😊

De bedste hilsner,
Lucas og resten af teamet hos Outsource

Godt og konstruktivt samarbejde

Godt og konstruktivt samarbejde, vi har fået løftet vores hjemmesides udtryk meget.

28 czerwca 2024

Kære Kunde,

Tak for de fine ord, vi er glad for du har haft en god oplevelse hos os, samt er godt tilfreds med din hjemmeside.

Rigtig god dag,
- Lucas fra Outsource

God oplevelse!

Outsource er vores nye samarbejdspartner for markedsføring, herunder SoMe, Google Ads og SEO. De har desuden lavet en ny hjemmeside for os. Virksomheden fremstår yderst professionel med kompetente og service-minded medarbejdere, der eksekverer hurtigt.

10 czerwca 2024

Hej Jørgen,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at du finder vores nye hjemmeside og markedsføringsindsats professionel og effektiv.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til et langt godt samarbejde.

Med venlig hilsen,
Lucas og resten af Outsource-teamet

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej