Vi har efterhånden været kunder hos OutSource i cirka 3 år. Det har taget længere tid end forventet at nå vores mål, men de har bevist at de er opgaven voksen. Nu vil vi holde dem op på, at vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med OUTSOURCE i forbindelse med redesign af vores website for Jagttegn.net. Processen har været professionel fra start til slut, og vi har oplevet en god... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For 6 år siden donerede Outsource en ny hjemmeside til os i LittleBigHelp (udviklingsprojekter i Indien). Det var gevaldigt tiltrængt og vi har været så glade for det nye udtryk, som vi synes af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De varmeste anbefalinger - har benyttet Outsource.dk som backend ift. hjemmeside, og der er altid hurtig hjælp at få ved små som store henvendelser. Altid. Særlig tak til web guru Simon Petersen - fre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er et digitalt bureau med speciale i forholdet mellem mennesker, digitalisering og marketing. Vi dækker hele spektret og ved, hvordan man danner de bedste mulige rammer for udvikling, vækst og større omsætning hos virksomheder.
Nordre Strandvej 44, 8240, Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Vi har fået hjælp af Outsource til lidt af hvert indenfor digital marketing. Absolut dejlige og nærværende mennesker der tydeligvis vil det bedste for deres kunder.
Outsource har en størrelse hvor man kan være i direkte dialog med de flest og hvor der skæve ideer og sjove indfald er velkomne.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Outsource.dk. De er meget behagelige at arbejde sammen med og utrolig flinke i dialogen. Kommunikation fungerer rigtig godt, og de er gode til at tage en snak om igangværende projekter undervejs, så man føler sig hele tiden opdateret og hørt. Det giver et rigtig godt samarbejde og gør processen både nem og tryg. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
De er utrolig nærværende. De tilbyder ikke bare en standard løsning, men sætter sig ind i opgaven og tilpasser sig kunden. Vi har over 20 års erfaringen med forskellige bureauer, og Outsource er klart det bedste vi har arbejdet sammen med

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi samarbejder med Outsource om vores digitale markedsføring - herunder hjemmeside, SEO, Google Ads og SoMe m.m.
Vi har haft en rigtig god opstart og vi har oplevet et engageret og professionelt team, som er gode til at vende hurtigt tilbage, holder deres aftaler og både lytter til vores input og bidrager med deres egne.
Vi glæder os til at se den færdige hjemmeside, komme i gang med marketingaktiviteterne og følge resultaterne af det fortsatte samarbejde.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SEM og GEO specialist Leo, som har gennemgået min hjemmeside mentalsolutions.dk for SEO optimering.
Leo rakte hurtigt ud til mig og vi fik en aftale i kalenderen.
Leo forklarede sin analyse og bud på optimering, på en forståelig måde, så jeg som familie- og parterapeut kunne forstå hvad der kan optimeres på min hjemmeside, så min virksomhed kan blive mere synlig på Google.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi hos Mr. Mums samarbejder med Outsource om vores digitale markedsføring – herunder hjemmeside, SEO, Google Ads og SoMe mm.
Fra start har vi oplevet et engageret og professionelt team, der følger hurtigt op og holder deres aftaler. Kommunikation er klar og ærlig, og vores input bliver lyttet til og omsat til konkrete handlinger.
Samarbejdet har allerede styrket vores online synlighed, og det er tydeligt, at de tager ansvar og arbejder målrettet for at skabe resultater. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan varmt anbefale Outsource.
– Mr. Mums

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Super konstruktiv og imødekommende service med fokus på de behov, vi havde. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Outsource.dk ApS. De leverer en professionel og struktureret tilgang, hvor kvalitet og deadlines bliver overholdt. Kommunikation har været klar og effektiv, og de har været gode til at sætte sig ind i vores behov.
Outsource.dk ApS har bidraget til at optimere vores arbejdsgange og frigive tid til vores kerneopgaver, hvilket har skabt tydelig værdi for os. Vi oplever dem som fleksible, pålidelige og kompetente og kan varmt anbefale dem som samarbejdspartner.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Synes de lytter godt og er villige til at se på forslag/forbedringer. Hjemmesiden er online, men der kommer justeringer - håber også dette kommer til at køre smertefrit.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Professionelt samarbejde med fokus eksekvering af opgaven. Outsource har altid leveret til aftalt tid.
Tak for god sparring og de mange gode ideer.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Kan varmt anbefale Outsource for deres gode udarbejdelse af min nye hjemmeside
Godt og tæt samarbejde

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Outsource teamet, særligt Mathias og Jonas, har været helt fantastiske med at hjælpe mit firma, i en yderst udfordrende opstarts periode, med at lave hjemmeside og webshop. Resultatet er over al forventning.
Det har været en 100% god oplevelse.
Jeg har fra start til slut fået updates og har virkeligt følt mig i gode hænder.
De er et top kompetent team.
Dem skal jeg helt klart bruge i fremtiden til kommende opgaver.
Kæmpe skulderklap til Outsource. De får de varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Hos Happydays har vi stor glæde af samarbejdet med Outsource. Teamet er meget kompetente – og samtidig utroligt behagelige at arbejde sammen med. Deres eksperter brænder for at levere et godt produkt til os, og at de har en stærk forståelse for at det kreative udtryk passer til os. Vi oplever Outsource som en samarbejdspartner, vi kan stole på, og har en tæt og ærlig dialog lige fra SEO, Ads, Meta og e-mail markedsføring, hvor de beslutninger der bliver taget, også bliver fulgt til dørs. Vi ser frem til det fortsatte gode samarbejde.
Happydays A/S
Britt Reese & Karin Wenzel

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi har de sidste par måneder haft et samarbejde med Outsource. Vi er især meget tilfredse med deres hjælp til vores e-mail marketing og vores nye hjemmeside.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ De varmeste anbefalinger til Outsource!
Vi startede et mindre samarbejde med Outsource for godt fire år siden, hvor de skulle stå for en del af vores markedsføring på sociale medier – og den opgave har de løst til UG!
Efter at have været loyale overfor et større mediebureau i næsten 20 år, åbnede Outsource vores øjne for flere ting, som det tidligere bureau havde overset. Det har haft stor betydning for os, og i dag er vi slet ikke i tvivl om, at vi hellere vil være en større kunde i et mindre bureau, hvor vi bliver prioriteret, end en lille kunde i et stort hus.
Outsource reagerer hurtigt, tager ansvar og kommer altid med konstruktiv sparring. Når vi holder møder, bliver der fulgt op med det samme, og man mærker tydeligt, at de brænder for deres arbejde.
Vi kan kun give Outsource de allerstørste anbefalinger!

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Bondefangeri for alle pengene. jeg kan på ingen måde abefale dette her firma til at lave noget som helst. Vi skulle bruge dem til at stå for alt vores markedføring, hjemmeside, mm. Det ender med du sidder og snakker med deres praktikanter og det er dem som skal lave dine ting. Hvis du siger det ikke er godt nok eller ikke fungere, kan du godt glemme det. så pas på med at skrive under på en kontrakt. Vi har en retsag kørende og de vil have 100.000 for noget de ikke har lavet.-

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi har arbejdet sammen med Outsource omkring vores hjemmeside igennem de sidste godt 10 år. Vi har været fuldt tilfredse med samarbejdet. Både når det har handlet om at bygge op fra bunden og finde på, men ikke mindst i den daglige support og hjælp til vedligehold - skud ud til Johan her :-) Deres support er hurtig, venlig og gode til at sende guides, sådan at man selv kan arbejde videre med sit indhold. Jeg vil desuden gerne fremhæve deres tilknyttede fotografer, som vi har haft ude af to omgange, begge gange har kvaliteten af billederne været over forventning, og vi har kunne bruge materialet i mange sammenhænge og ikke kun hjemmesiden.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Aarhus Hjælper er en velgørenheds organisation, der hjælper grupper af udsatte børn, unge og voksne i Aarhus med aktiviteter, oplevelser og materialer. Outsource hjælper os med vores hjemmeside uden beregning og er altid til rådighed. Det er en uvurderlig hjælp til en lille frivillig forening - tusind tak for jeres hjælp - uden Jer ingen hjemmeside.
Outsource - en stor tak, fordi I altid anerkender Aarhus Hjælpers arbejde. Det er gensidigt 🤩

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi har nu igennem flere måneder brugt Outsource til vores SoMe. Vi har opnået en markant større synlighed på flere platforme i den periode. Der bliver taget action på de ønsker vi har, og forløbet har været meget positivt.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Vi har fået lavet en ny hjemmeside af Outsource, og vi er meget tilfredse med resultatet.
Processen har været professionel, samarbejdet nemt og slutproduktet lever helt op til vores forventninger. Vi kan varmt anbefale Outsource.

Odpowiedź od Outsource dk A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.