Top service! Goede uitleg en vriendelijke mensen. We kochten een ergonomische bureaustoel voor onze dochter. Deze zouden we absoluut niet online aankopen, maar uittesten in een winkel. Zo kwamen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Alles werd afgehandeld op de juiste manier. Werd telefonisch contact genomen om een wijziging in het schema aan te brengen wegens ziekte. De chauffeur daarentegen die was niet bepaald enthousiast toen... Zobacz więcej
Perfect verlopen, vlot besteld, snel afgehandeld. Goederen in goede staat, Spijtig van kleine afwijking op de vermelde breedte. Op de site 41 cm, in werkelijkheid 42cm. Bij inbouw kan dit lastig zijn,... Zobacz więcej
Snelle levering, items in orde. Eén item was een kerstcadeau voor mijn dochter. Die bureaustoel was bedekt met een doorzichtige, plastic zak/hoes. Omdat ik de dag van de levering een dringende oproep... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Goedkoop en kwalitatief kantoormeubilair! Ruime keuze uit ex-toonzaalmodellen, tweedehands en design kantoormeubelen te Antwerpen
Dane kontaktowe
Carrettestraat 10, 2170, Merksem, Belgia
- +3233364050
- info@outlet-kantoormeubelen.be
- outlet-kantoormeubelen.be
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Alles in orde
Alles in orde, goeie service van bestelling tot levering tot bijstand via telefoon erna. Geen klachten!
Very smooth operation
Very smooth operation. Pick-up possible within 2 days. The secondhand office chair is as new!
Aangename verrassing
Middelgrote kantoorkast besteld. Alhoewel de website vermelde dat de bovenkant licht beschadigd was, was deze in prima staat. Er werd ook op gewezen dat de kast zonder sleutels kwam, maar deze waren er toch bij.
Top mensen die achter dit bedrijf zitten
Het is echt een plezier om te zien dat je hier in het volste vertrouwen kunt kopen.
Een snelle reactie, vriendelijke communicatie en vlotte service staat hier centraal.
Ik raad iedereen aan om hun kast hier te kopen, zoek niet verder
Vlotte service!
Vlotte service!
Voormiddag besteld, in de namiddag kon ik mijn bureaustoel al ophalen.
Vriendelijke onthaal en uitleg over de stoel erbij. Top.
Bureaustoel in perfecte staat
Bureaustoel in perfecte staat. Vlotte levering volledig volgens afspraak.
Heel goeie service
Prima service, zowel administratief als logistiek. De aanwezige medewerker was ook heel behulpzaam om bij het inladen. Doe zo verder.
Super goede service
Super goede service. Goede producten ook. Bedankt
Matige kwaliteit
Twee weken geleden kocht ik er een tweedehands bureaustoel. Bij thuiskomst bleek dat de rugleuning defect was. Spijtig natuurlijk omdat ik er net 120 km voor had gereden om hem op te halen. Via mail liet ik het defect weten. Ze hebben me direct voorgesteld om de rugleuning te vervangen. Binnen de week was de stoel hersteld en werkt deze weer prima. Op zich goeie dienstverlening dus en maken ze hun garantiebeloften waar. Alleen erg vervelend om telkens over en weer te moeten rijden. Ik hoop nu maar dat ik nog enkele jaren verder kan met de stoel zonder problemen.
Correcte en vriendelijke bediening top…
Correcte en vriendelijke bediening top een aan rader
aanrader
Vriendelijk personeel aan de telefoon.
Magazijnier in Aartselaar was super kerel, had de kast al geladen voor ik de kans kreeg om te helpen. Dikke pluim!
Ik ben heel content met mijn aankoop…
Ik ben heel content met mijn aankoop maar ik vind het personeel die de levering doet niet echt vriendelijke.
Snelle correcte service
Super en snelle service!
Super service !
Goede interactie bij het tot stand…
Goede interactie bij het tot stand komen van de verkoop en de levering
Levering was top!
Kwalitatieve producten
Kwalitatieve producten. Netjes geleverd. Enkel de stopjes onder de stoelen waren verduurd en gelost en niet vervangen.
Doświadczenie Trustpilot