Outdoor Rødovre Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Beställde och från beställning till leverans 17 dagar... Leveransbeställd av dem 13 dagar efter beställning.. Bedrövligt

Oceniono na 4 z 5

Utmärkt produkt beskrivning av ryggsäcken som jag köpte via en Video. Bra pris. Trevligt med en lyckonskning till ett bra ryggsäcksval på fakturan. Snabb service, beställde på Måndagen och hä... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super hurtig betjening, som svare til det forventede. Igennem hele processen har man følelsen af personlig betjening, en da med en lille personlig besked på følge fakturaen. God oplevelse

Oceniono na 4 z 5

Eneste irritationsmoment er et for lille udvalg på webshoppen. ellers fint

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum rekreacyjno-sportowe

O Outdoor Rødovre

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Outdoor Rødovre ligger på Roskildevej lige ved Damhustorvet.

Vi sælger friluftsudstyr i høj kvalitet, og leverer som en selvfølge en tilsvarende høj service.

Produkterne bliver udvalgt til salg i butikken, fordi de bliver vurderet til at være af en kvalitet, så du bliver tilfredse med dit køb.

"Glade kunder, det er det bedste!"

Se her nogle links til enkelte af vores vare kategorier

Fjällräven jakker

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

fantastisk service

jeg køber et gavekort på nettet og får straks mail om at den er behandlet , dag 2 kommer der en mail fra butik om at de har modtaget min ordre og de har uden beregning lagt et lille kort ved som jeg kan skrive hilsen på , dag 3 får jeg mit gavekort som jeg selvfølig har kunnet følge på trackntrace rigtig god service

1 listopada 2013

Superb

Hurtig levering. God kommunikation. Anbefales.

Rigtig god service

Har ikke noget negativt at sige man får den varer man bestiller og den lever op til mine forventninger, det er ikke sdste gang jeg handler her der er rigtig mange lækre ting.

Oceniono na 5 z 5

Fik pakken næsten inden jeg havde bestilt den :-) Og med en personlig hilsen på følgesedlen om at firmaet håbede at modtageren af de busker jeg havde købt, ville blive glad for dem.

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig ekspedition.

Firmaet leverede min ordre (oilskins. Vox) hurtigt og med en hyggelig kommentar: "God arbejdslyst". Resultatet blev iøvrigt rigtig godt og frakken er som ny.

Troværdig og personlig betjening

Der er ingen grund til at tro e-handel nødvendigvis er upersonlig. Jeg har oplevet en super god og personlig service, ingen standart automailsmails, men en mail til mig, vedrørende mit indkøbte produkt med link til en video om behandling af netop indkøbte produkt.
Ydermere var der på følgesedlen skrevet en håndskrevet hilsen.

Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved Outdoor Rødovre!

Oceniono na 5 z 5

En af mine bedste online-handler

Bestilte undertøj i uld via hjemmesiden. En time senere fik jeg en mail om at pakke var på vej, og dagen efter kunne den hentes i døgnposten... med en håndskrevet hilsen fra Ib - hyggeligt!
Rigtig godt produkt har jeg fået, der absolut lever op til vores forventninger, så det er ikke sidste gang, vi bestiller.

super hurtig service

det har været nemt at bestille varerne og allerede dagen efter kunne jeg afhenter det ved døgnposten.
Et lille notat med "god rejse" er en ganske lille ting men meget værdsat.

Fantastisk og nærværende kundeservice

Det var så fedt at handle ved Outdoor Rødovre. Jeg fik en personlig mail om hvornår det blev afsendt, hvortil jeg svarede at jeg måske også ønskede at bestille en anden vare når den var på lager. Jeg fik svar tilbage med det samme, hvor de fortalte hvornår varen var hjemme, og sagde at de ville give mig 20% rabat på den som en del af deres august-kampagne, selvom vi ville være inde i september på det tidspunkt.
Da min første vare ankom, var der skrevet med kuglepen på min faktura. Noget i stil med "Hej x, håber du er glad for dine nye sandaler - den kommer du til at have i mange år!"
Sådan!

2 września 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej