Outdoor Rødovre Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 2 z 5

Beställde och från beställning till leverans 17 dagar... Leveransbeställd av dem 13 dagar efter beställning.. Bedrövligt

Oceniono na 4 z 5

Utmärkt produkt beskrivning av ryggsäcken som jag köpte via en Video. Bra pris. Trevligt med en lyckonskning till ett bra ryggsäcksval på fakturan. Snabb service, beställde på Måndagen och hä... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super hurtig betjening, som svare til det forventede. Igennem hele processen har man følelsen af personlig betjening, en da med en lille personlig besked på følge fakturaen. God oplevelse

Oceniono na 4 z 5

Eneste irritationsmoment er et for lille udvalg på webshoppen. ellers fint

1. Centrum rekreacyjno-sportowe

O Outdoor Rødovre

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Outdoor Rødovre ligger på Roskildevej lige ved Damhustorvet.

Vi sælger friluftsudstyr i høj kvalitet, og leverer som en selvfølge en tilsvarende høj service.

Produkterne bliver udvalgt til salg i butikken, fordi de bliver vurderet til at være af en kvalitet, så du bliver tilfredse med dit køb.

"Glade kunder, det er det bedste!"

Se her nogle links til enkelte af vores vare kategorier

Fjällräven jakker

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super godt

God oplevelse

1 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og hurtig service

Modtog en nyhedsmail med et tilbud jeg ikke kunne sige nej. Bestilte varen og modtog den dagen efter, med personlig hilsen :-)
Sammen med email med ordrestatus var der et link til vedligeholdelse af den jakke jeg havde bestilt.

alt i alt en rigtig god oplevelse :-)

23 stycznia 2014

Optimal kundeservice

Jeg har nu flere gange bestilt varer hos Ib og her sidste gang, blev jeg bekræftet i min antagelse om outdoor Rødovre. Suveræn kundeservice...

Min pakke kom hurtigt og da jeg havde bestilt en forkert størrelse, så klarede vi det hurtigt over mail. Jeg tog til butikken, fik byttet varerne og samtidig en god snak med Ib. Sådan er det nemlig hos outdoor Rødovre - rart, tid til kunden samt god kundeservice.

25 grudnia 2013

Ingenting at klage over

Utrolig hurtig levering, ganske overskuelige hjemmeside, og fin lille "Glæde jul"- hilsen i pakken. Jeg vil helt klart anbefale Outdoor Rødovre til andre og køber glædeligt ting derinde igen. :)

14 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Super service, skarp pris og hurtig levering

Jeg oplevede en meget udstrakt og personlig service da jeg købte ny jakke (som først skulle bestilles hjem i rette størrelse og farve). Jeg blev løbende underrettet om processen, og da produktet blev leveret, fik jeg også en email med nogle gode råd om vedligeholdelse og et link til butikkens YouTube kanal, hvor jeg kunne se vedligeholdelsesprocessen demonstreret (voksbehandling af jakken). Derudover var prisen den skarpeste jeg kunne finde på nettet! Varmeste anbefalinger herfra.

9 grudnia 2013

Professionel OG personlig betjening

Virkelig en god oplevelse at handle med Outdoor Rødovre.:-)
Bestilte en vare onsdag eftermiddag og den blev leveret med Post Danmark torsdag formiddag. Sådan! Hurtigere kan det ikke gøres.
Og ovenikøbet med en personlig hilsen fra Ib, så det var næsten som at være der selv.
Tak for det :-)
Vinnie i Århus

26 listopada 2013
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, med personlig hilsen

Første gang jeg handler hos outdoor Rødovre. Bestilte torsdag aften og modtog pakken mandag. De lovede hvad de holdte og så fik jeg en personlig hilsen:-) Kvaliteten på produktet var også i top. Intet negativt at sige.

Michael

25 listopada 2013

Personlig betjening over nettet

Jeg bestilte en Fjällräven Greenland Parka lørdag og havde den tirsdag. Da pakken var på vej modtog jeg en personlig ordrebekræftelse. Varen var i orden og på fakturaen var der en håndskrevet personlig hilsen. Det er sjældent, at man får personlig service, når man handler over nettet. Det viser i den grad overskud og gør, at man ved der bliver sat tid af til alle kunder. Kan kun anbefale Outdoor Rødovre til alle.

20 listopada 2013

Sublim service!!

En af de bedste netoplevelser til dato. Bestilte min vare kl. 13.00 og havde den næste dag kl. 9.30. Mage til hurtig levering bliver man altid lovet, men her holder det rent faktisk!! Dejlig oplevelse!

13 listopada 2013
Oceniono na 5 z 5

Jeg har kun handlet en enkelt gang på nettet og været en gang i butikken. Super oplevelse, god betjening. Ingen tvivl om, at jeg næste gang vil kikke forbi.

12 listopada 2013

Meget hurtig levering

Det er meget positivt at opleve at der på hjemmesiden står 1-4 dages levering og så få en mail ganske kort tid efter at ordren er afgivet at varen er pakket og er på vej.

6 listopada 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej