Zonder afspraak binnen gelopen bij Oudgoud in Bussum om sieraden te laten taxeren. Zeer vriendelijk personeel, op koffie met koekjes getracteerd. Het geheel was op en transparant, dat voelde geli... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was in de winkel in Bussum om mijn oude goud en zilver te laten waarderen (en uiteindelijk ook verkocht). Ze namen echt de tijd, ik voelde ook echt dat het waarderen vrijblijvend kon zijn en ze w... Zobacz więcej
Wij kwamen op de bonnefooi binnen en werden heel netjes en vriendelijk geholpen. De dame had goede kennis in huis. Locatie Monnickendam. De betaling was binnen een paar uur op onze rekening.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer klantvriendelijk personeel. Open en transparant geholpen. Afspraken worden snel nagekomen en bij de inlevering van oud goud een zeer goede prijs ontvangen. De prijs op de website is de werkelij... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
OudGoud.nl, het adres voor verkoop van al uw goud en zilver zoals uw oude gouden sieraden, munten, baren, luxe horloge, tandengoud en toebehoren.
Dane kontaktowe
Kerkstraat, 58, 1141 BJ, Monnickendam, Holandia
- 0299653023
- info@oudgoud.nl
- oudgoud.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik werd zeer vakkundig geholpen
Ik werd zeer vakkundig geholpen. Medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam. Ga daar zeker nog een keer heen.
De eerste keer dat ik oud goud heb…
De eerste keer dat ik oud goud heb ingeleverd. Een snelle en goede manier om dit te doen en te ervaren. Ik heb het bedrag contant ontvangen, maar storten op de bank kan ook!
Goede service en vriendelijk personeel!
Goede service en vriendelijk personeel!
Vanmorgen gebeld om een afspraak te…
Vanmorgen gebeld om een afspraak te maken voor een taxatie en kon vanmiddag meteen komen. Fijne service en vriendelijk geholpen door het personeel en een eerlijke prijs kwaliteit garantie. Ook de winkel heeft een hele mooie uitstraling. Zeker een aanrader om er eens een kijkje te nemen
Leuke winkel aardig mensen
Nette winkel aardig mensen.eerlijk .
We waren daar om ons goud in te leveren goede prijs gehad .echt een aanrader om het zelf de vriendelijkheid mee te beleven .we komen zeker nog langs
Vriendelijk, transparant en een goede prijs
Wij zijn hier vriendelijk ontvangen voor een vrijblijvende taxatie, deze werd heel duidelijk en transparant uitgelegd. Na vergelijking bleek dat dit de hoogste prijs was, wij hebben naar volle tevredenheid onze sieraden en munten verkocht aan Oudgoud.nl.
Goede ervaring…
Netjes volgens afspraak en een eerlijke prijs voor het ingeverde materiaal
Vriendelijk en vertrouwd
Vriendelijk en deskundig personeel. Mooie juwelierswinkel.
Het gaf mij een vertrouwd gevoel. Een prima ervaring!
Goud en zilver verkocht uit nalatenschap.
Goud en zilver verkocht uit nalatenschap.
Eerlijke prijs
Zelfs 30% hoger als wij zelf hadden berekend.
Vriendelijke aardige mensen in Monnikendam.
Komen graag een volgende keer weer terug.
Bevelen jullie graag aan verdere familie en kenissen.
Met vr grt van Rob en Leonie
Vriendelijk
Vriendelijk, vertrouwd en ervaren personeel.
Prima geholpen.
Een aanrader dus.
Geweldige ervaring !!!
Wij hadden, al dik 20 jaar, wat ringetjes en kettinkjes liggen die wij vanaf kind zijn hadden gekregen en waarvan wij geen idee hadden wat wij ermee moesten doen (past niet meer / je draagt het niet meer) of wat het eigenlijk waard was.
1 telefoontje naar de vestiging in Monnickendam of wij langs konden komen voor een taxatie leverde ons een hele leuke ervaring op.
Parkeerplek voor de deur (1/2 uur met gebruik van een blauwe parkeerschijf), goede en makkelijke bereikbaarheid. Het telefoongesprek om een afspraak te maken was al super vriendelijk, het ontvangst was eveneens super vriendelijk. Na een professionele taxatie met een duidelijke uitleg over de waarde van de ringetjes en kettinkjes kregen wij, onverwacht, het bedrag te horen wat het waard was. Dan sta je dus voor de keuze of je het allemaal weer meeneemt of bij hun achterlaat. Totaal geen druk of gepush aangezien de taxatie geheel vrijblijvend is.
Wij hebben de ringetjes en kettinkjes bij hun achtergelaten en kregen er een leuk bedrag voor.
Al met al waren wij, binnen een half uur, weer weg en stond het bedrag waarvoor wij het hadden achtergelaten nog geen 10 minuten later al op onze rekening !! Voor ons was dit een onverwachte ervaring die wij als zeer positief hebben ervaren. Jammer dat wij niet meer ringetjes en kettinkjes hadden want dan hadden we zeker weer naar deze winkel / dit bedrijf toe gegaan. (zoals gezegd het past toch niet meer en ligt, al jarenlang, in een kast stof te happen dus wat doe en moet je ermee ?)
Alles was helemaal top, super vriendelijk en professioneel ! (waarvoor dank !!). Zeker een aanrader !!
Heel goed en deskundig geholpen
Heel goed en deskundig geholpen. Goede prijs gehad voor de sieraden en stond dezelfde dag al op de rekening. Dit is al de 3e keer dat wij hierheen gaan, om sieraden in te leveren. Leuk en vriendelijk personeel! Echt een aanrader!
Taxeren van goud de moeite waard
De prijs op de website is de werkelijkheid in de shop dus GEEN verborgen kosten.
Zeer betrouwbaar en transparant
Zeer betrouwbaar en transparant. Dagelijks de goudprijzen te zien op hun website. Goede service. “En wat ze zeggen doen ze.” Een mooie representatieve juwelier. Ik ben zeer te spreken over hen.
In Amsterdam zijn heel wat shabby, onduidelijke goudwisselkantoren. Zij geven geen prijzen aan en gaan een beetje duister naar achter in de zaak om zg. te taxeren. NIET DOEN.
Prettige ontvangst en een eerlijke…
Prettige ontvangst en een eerlijke overnameprijs voor de aangeboden gouden sieraden.
Ontzettend lief personeel
Ontzettend lief personeel die je goed helpt!
Echt een aanrader
Oudgoud.nl is een prettig en betrouwbaar bedrijf.
Een bezoek aan oud goud is altijd een prettige ervaring. Ik word altijd goed en deskundig geholpen. In de winkel liggen altijd mooie sieraden en op iedere vraag krijg ik zorgvuldig en duidelijk antwoord. Heel erg fijn!
Topbedrijf
Deze vrijdag de 13e was absoluut een geluksdag. We hadden nog wat oude sieraden gevonden en zijn daarvoor speciaal vanuit Lelystad naar Monnickendam gereden. Fantastische vriendelijke, kundige en eerlijke bediening en je krijgt echt de prijs die op dat moment op hun website staat die van minuut tot minuut wordt bijgewerkt en die nergens anders hoger is. Het geld stond diezelfde middag al op de rekening. We hebben er meteen een toeristenmiddag aan vastgeknoopt want Monnickendam is echt leuk om te bezoeken. Kortom: een echte aanrader.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.