Zonder afspraak binnen gelopen bij Oudgoud in Bussum om sieraden te laten taxeren. Zeer vriendelijk personeel, op koffie met koekjes getracteerd. Het geheel was op en transparant, dat voelde geli... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was in de winkel in Bussum om mijn oude goud en zilver te laten waarderen (en uiteindelijk ook verkocht). Ze namen echt de tijd, ik voelde ook echt dat het waarderen vrijblijvend kon zijn en ze w... Zobacz więcej
Wij kwamen op de bonnefooi binnen en werden heel netjes en vriendelijk geholpen. De dame had goede kennis in huis. Locatie Monnickendam. De betaling was binnen een paar uur op onze rekening.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer klantvriendelijk personeel. Open en transparant geholpen. Afspraken worden snel nagekomen en bij de inlevering van oud goud een zeer goede prijs ontvangen. De prijs op de website is de werkelij... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
OudGoud.nl, het adres voor verkoop van al uw goud en zilver zoals uw oude gouden sieraden, munten, baren, luxe horloge, tandengoud en toebehoren.
Dane kontaktowe
Kerkstraat, 58, 1141 BJ, Monnickendam, Holandia
- 0299653023
- info@oudgoud.nl
- oudgoud.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Oudgoud goed en vertrouwd
We zijn nu drie keer bij Oudgoud geweest in Monnickendam voor de verkoop van gouden en zilveren voorwerpen. Elke keer werden we door een andere medewerker / inkoper geholpen. De ervaringen waren steeds heel positief. Helder en duidelijk analyseert men de voorwerpen en de prijsstelling is transparant en eerlijk. Het geeft vertrouwen.

Prima service
Prima service, prima prijs, fijne afhandeling. Ons go to adres voor onze oude sieraden en goud.

Odpowiedź od Oudgoud
Waarde van sieraden veel hoger dan verwacht
Ik was eerder gekomen dan de geplande afspraak om sieraden te laten taxeren en dat was geen probleem. Tijdens het wachten voorzien van 3 x koffie en heel vriendelijk geholpen.
De waarde van de sieraden was veel hoger dan verwacht. Echt een aanrader en hiernaartoe te gaan mocht je je sieraden niet (meer) dragen.

Vriendelijk ontvangst
Werden vriendelijk ontvangen. De gouden en zilveren sieraden werden in ontvangst genomen en mee naar achteren genomen. Dus zelf geen controle op gewicht of karaat gezien. Wel werd naderhand goed uitgelegd hoe de verdeling en opbrengsten waren. Ik had zelf al een schatting gemaakt en dat kwam goed overeen met wat ik zou ontvangen. Overzicht meegekregen en dezelfde middag is het bedrag overgemaakt. Prima geregeld!

Vriendelijke mensen!
Vriendelijke mensen!
Communicatie ging vanaf begin snel en goed.

Geholpen door Harry in Den Bosch
Geholpen door Harry in Den Bosch, nette vent, snel en kundig geholpen en een goede prijs gekregen, kortom prima en betrouwbaar!!!

Odpowiedź od Oudgoud
De vriendelijkste en gulste goud handelaar in Nederland
Zeer prettige en meedenkende medewerkers; attente en persoonlijke benadering.
Goede omschrijving van credietnota en goede prijs voor oude edelmetalen; redelijke prijs voor actuele merksieraden. In all: prima ervaring en de moeite waard om voor im te rijden!

Odpowiedź od Oudgoud
Eersten we zijn goed ontvangen met een…
Eersten we zijn goed ontvangen met een kopje koffie.
De inwissel koers was erg goed.
Het allerbelangrijkste is dat Oudgoud.nl te vertrouwen is, echt geloof me, als je oud goud of zilver in huis hebt en je wilt er vanaf dan is Oudgoud.nl te partner die te vertrouwen is.👌👌👌👌

Oud bestek
Super snel en netjes behandeld top een een mooie prijs erg bli mee

Odpowiedź od Oudgoud
Eerlijke en transparante prijs!
Snel afspraak kunnen maken, goede en nette ontvangst en een eerlijke prijs!
Professionele vriendelijke experts
Professionele vriendelijke experts , transparante prijzen ,er wordt alle tijd genomen om de spullen te bekijken . De financiële afhandeling verliep prima .Wij zijn zeer tevreden !!
Zaterdag geweest eerlijke mensen goede…
Zaterdag geweest eerlijke mensen goede prijs voor het goud gehad we kregen cola en koffie bij binnenkomst super juwelier.
Eerlijke prijs
Fijne ontvangst op afspraak. Goede uitleg. Eerlijke prijs. Lekkere koffie. Geld dezelfde dag op mijn rekening.
Duidelijke prijzen conform de markt
Duidelijke prijzen conform de markt , geen poespas en na wegen van goud staat geld snel op de bank. Een echte aanrader!!!
Perfecte service
Afspraak gemaakt en kon binnen een uur terecht. Goede prijs gekregen conform de informatie die op de webpagina stond. Keurig netjes geholpen en direct betaald. Prima service.
Vriendelijk, transparant, veel vertrouwen
Na een hele slechte ervaring met een concurrent op het gebied van oud goud verkopen, deze juwelier gevonden aan de hand van positieve reviews.
Er had niet meer verschil in ervaring kunnen zitten. De afspraak maken aan de telefoon ging al heel gemoedelijk en vriendelijk en de ontvangst in Monnickendam was ook heel hartelijk.
In tegenstelling tot onze eerdere ervaring werd nu heel duidelijk en transparant het hele proces van testen, wegen en de actuele prijs uitgelegd en uitgevoerd. Waar we bij de eerste ongemak en wantrouwen hadden ervaren was het hier juist heel gemoedelijk en hadden wij alle vertrouwen. Tot onze schrik viel de taxatie bijna 5x (!) hoger uit dan de concurrent had voorgeschoteld.
We hebben alleen maar lovende woorden voor oudgoud.nl, we zijn blij dat we er toch voor gekozen hebben de voor ons wat lange rit naar Monnickendam te maken.
Een vriendelijk onthaal in de winkel
Een vriendelijk onthaal in de winkel, een vertrouwd gevoel. Deskundig advies en volkomen vrijblijvend.
Dit was wat mijn mijn zoon en ik konden ervaren in deze winkel.
We hadden eerder een nare ervaring opgedaan, waar we geen vertrouwen in hadden.
Mijn zoon vond dit adres op het internet, met alle lovende kritieken. Het bezoek bleek zeer de moeite waard te zijn, het bedrag dat we hier mochten ontvangen bleek tevens 5x zoveel als onze eerdere ervaring.
Gelukkig dat we dat niet deden, het voelde ook niet juist.
Dus erg blij met deze ervaring bij een bedrijf wat erg deskundig is, maar waar ook zeer respectvol gehandeld wordt.
Deskundig, eerlijk en vriendelijk
Zeer prettige en vriendelijke ontvangst en zij doen wat ze beloven op hun website: je ontvangt de actuele goudprijs meteen bijgeschreven op je bankrekening na het wegen. Blij dat ik voor deze zaak heb gekozen, ook al was het een uurtje rijden voor mij. Gezellig uitstapje van gemaakt in Monnickendam en Marken!
Vriendelijk en professioneel
Afspraak gemaakt en kon snel terecht Erg vriendelijke mensen en meteen een goed gevoel over.
Uitermate professionele taxatie met een bevredigend resultaat.
Top, kan er niets anders van maken
Zeer vakkundig en uiterst vriendelijk!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.