Ortosbutiken Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bästa tänkbara, beställde den 22/7 och hade mina varor(skor)idag den 23/7. 1 dygn ,helt fantastiskt. Köpte 2 par barfotaskor ,1 par för vintern och ett par Myora. Har barfotaskon Motion sedan innan.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har handlat där två gånger, båda gångerna var det ett Active knäskydd kompression, dom fungerar väldigt bra och ger ett bra stöd. kundtjänst är otroligt hjälpsamma och dom har väldigt snabba lev... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Pielęgnacja stóp
  2. Ortopedia i protetyka

Napisane przez firmę

Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Knäskydd

Knäskyddet passade inte mig men för övrigt har jag inget att klaga på

28 maja 2025

Hej Kristina,

Tack för ditt fina omdöme! :)

Och vad synd att knäskyddet inte passade, hör gärna av dig om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver.

Oceniono na 4 z 5

Leveransen blev till fel ort

Leveransen blev till fel ort - Rimbo i stället för Knutby. Blev väl bemött av er tfn- support men valde att åka till Rimbo ICA och hämta paketet själv. Ville inte vänta längre på paketet.

Hej Karin,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att du uppskattar vår support.

Ibland kan det tyvärr bli fel i hanteringen hos PostNord, men vi är glada att det löste sig till slut och att du fick ditt paket.

Hej Tomas,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans och vi hoppas att knäskydden lever upp till förväntningarna. :)

Oceniono na 5 z 5

Snabbaste leveransen jag fått från ett…

Snabbaste leveransen jag fått från ett företag på fastlandet till Gotland.

Hej Gun-Britt

Stort tack för ditt omdöme och för dina återkommande beställningar! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med knäskydden samt vår snabba leverans.

Du vet att det är bara att säga till om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Tåseparerare i mellanstorlek.

Tåseparerare i mellanstorlek är något för ”grunda” vilket gör att de glider ur sitt läge mellan tårna.
Servicen i ö är toppen.

Hej Emilia,

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service – det betyder mycket för oss.

Jag ser att du har beställt den minsta storleken (34-38) eftersom du upplever de är för små tror jag att mellanstorleken (39-44) borde passa fint.

Snabb leverans.

Hej Gina.

Oceniono na 4 z 5

Bra stöd känns som stödstrumpor för…

Bra stöd känns som stödstrumpor för knäna

Odpowiedź od Ortosbutiken

Hej Karin, vad härligt att höra att du är nöjd med knäskyddet. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. :)

Bästa skorna Tack 🙏🏼

Bästa skorna Tack 🙏🏼

Hej Anna.

Tack för att tog dig till att ge oss ett omdöme. Vi är glada över att du blev nöjd med ditt köp.

Fantastiskt bra

Fantastiskt bra! Jag köpte fotledsstöd som verkligen har räddat mig. Leveransen var blixtsnabb. Precis så som man önskar sig när man har ont och behöver avlastning omgående. De har verkligen fattat att om man köper något hjälpmedel så behöver man få det direkt. Superbt! Min man
köpte skor och tidigare fotledsstöd och fick detta också supersnabbt levererat. Fantastisk service. Verkligen ett seriöst företag som är oerhört kundorienterat. Rekommenderas varmt.

6 maja 2025
Opinia niezależna

Hej Sandra

Stort tack för ditt fina omdöme och för era återkommande beställningar! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår service.

Snabbt och bra produkt

Hej Jean,

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans. Har bara provat drygt en vecka men det känns skönt för knät och hoppas det fortsätter😊

Hej Ingrid

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att du blev nöjd med ditt köp och att knäskyddet hjälper dig i vardagen.

Suverän service, snabb leverans

Bra service snabb leverans

Hej Claes-johan

Oceniono na 5 z 5

Jag är super nöjd med knäskyddet och…

Jag är super nöjd med knäskyddet och jag har inte haft så värk i knäet

Odpowiedź od Ortosbutiken

Hej Marita, vad härligt att höra att du är nöjd med knäskyddet. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. :)

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans!!Bra produkt !!Fungerar…

Snabb leverans!!Bra produkt !!Fungerar bra som lovad!!

Hej Hanna,

Stort tack för ditt omdöme och för dina återkommande beställningar! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med knäskydden.

Oceniono na 5 z 5

Behövde byta storlek på knäskydd

Behövde byta storlek på knäskydd, fick snabbt nytt alltid så vänliga och hjälpsamma. Och knäskydden superbra för ömtåliga knän kan varmt rekommendera denna butik!

Hej Kicki,

Köp av knästöd.

Det var en snabb leverans och bra information om produktens storlek. Allt fungerade perfekt! Rekommenderar verkligen köp från Ortosbutiken!

26 marca 2025

Hej Gunilla,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att knäskyddet lever upp till dina förväntningar. :)

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans av bra produkt.

Snabb leverans av bra produkt.

25 marca 2025

Hej Liselott,

Tack för ditt fina omdöme!

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med knäskydden.

Det är bara att säga till om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej