Reakcja na opinię
Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Zobacz więcej
Lite galet kanske men nu har jag köpt 3 par bara för att…och det säger väl allt! Fast nä, de är bra och prisvärda. När jag köpt första paret blev det snabbt ett till och nu senast ett par till på re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.
Östergatan 43B, 541 36, Skövde, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1 skostorlek mindre. Samt nu känns hundpromenaderna lättare. Tacksam kund ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Ortosbutiken
Beställde Active knäskydd som jag tidigare köpt och varit nöjd med. Bra stöd o ”ventilation”. Snabb och smidig leverans.Kanuari -26

Odpowiedź od Ortosbutiken
Bra service. Fick bra hjälp vid ett återköp. Tack Viktor!

Odpowiedź od Ortosbutiken
När jag köpt första paret blev det snabbt ett till och nu senast ett par till på rean.
Passar utmärkt som gympasko om du inte utför alltför belastande hopp och inte är i behov av en stödjande och stabiliserande läst. Har rekommenderat mina motionärer att våga testa och flertalet är mycket nöjda.

Odpowiedź od Ortosbutiken
Lätt och snabbt att handla, mycket bra varor, mycket nöjd

Odpowiedź od Ortosbutiken
Mycket bra knäskydd, snabb återkoppling vid bytet så kan djupt rekommendera detta företag.

Odpowiedź od Ortosbutiken
Påstor att skor är vattentålig, det är en lögn. Vägrar sen retur då de inte håller måttet.

Odpowiedź od Ortosbutiken
Mycket nöjd både med köpupplevelsen (snabb leverans och bra pris!) och själva skorna. Har provat alla tre modellerna, och är så nöjd. Under sommaren har jag praktiskt taget bott i mina barfotaskor, så nu när vintersäsongen var i antågande passade jag på att även beställa vintervarianten, för jag vill inte vara utan dessa skor.

Odpowiedź od Ortosbutiken
Väldigt snabb leverans och bytet gick galant.

Odpowiedź od Ortosbutiken
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.