Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lite galet kanske men nu har jag köpt 3 par bara för att…och det säger väl allt! Fast nä, de är bra och prisvärda. När jag köpt första paret blev det snabbt ett till och nu senast ett par till på re... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pielęgnacja stóp
  2. Ortopedia i protetyka

Napisane przez firmę

Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Underbart sköna skor

Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1 skostorlek mindre. Samt nu känns hundpromenaderna lättare. Tacksam kund ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17 maja 2026

Odpowiedź od Ortosbutiken

Vad roligt att höra att barfotaskorna redan efter en vecka gjort sådan skillnad för både höft och knä! Härligt också att hundpromenaderna känns lättare och att du är så nöjd med ditt köp. Tack för att du delar med dig, och vad kul att du funderar på att beställa fler par.

Oceniono na 5 z 5

Beställde Active knäskydd som jag…

Beställde Active knäskydd som jag tidigare köpt och varit nöjd med. Bra stöd o ”ventilation”. Snabb och smidig leverans.Kanuari -26

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Ortosbutiken

Vad roligt att höra att du fortsatt är nöjd med vårt Active knäskydd och att både stöd och ventilation fungerar bra. Fint också att leveransen gick snabbt och smidigt.

En skön sko för gymmet

En skön sko för gymmet

13 stycznia 2026

Odpowiedź od Ortosbutiken

Hej, Tack för din recension. Vad fint att höra att skorna fungerar bra på gymmet.

Bra service

Bra service. Fick bra hjälp vid ett återköp. Tack Viktor!

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack själv för din fina recension. Fint att höra att återköpet gick smidigt och att du uppskattar vår service.

Prisvärda barfota skor

När jag köpt första paret blev det snabbt ett till och nu senast ett par till på rean.
Passar utmärkt som gympasko om du inte utför alltför belastande hopp och inte är i behov av en stödjande och stabiliserande läst. Har rekommenderat mina motionärer att våga testa och flertalet är mycket nöjda.

10 grudnia 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Vad roligt att höra att du trivs så bra med barfotaskorna, tre par säger verkligen en del! Fint att de fungerar bra för dig både i vardagen och för träning, och vi uppskattar verkligen att du rekommenderat dem vidare till dina motionärer.

Oceniono na 5 z 5

Lätt och snabbt att handla

Lätt och snabbt att handla, mycket bra varor, mycket nöjd

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att allt gick snabbt och enkelt, och att du är nöjd med varorna.

Mycket snabb leverans

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Fint att höra att allt gick snabbt med leveransen.

Super snabb!

4 grudnia 2025

Tack för din recension!
Fint att höra att leveransen var supersnabb.

Oceniono na 5 z 5

Bra varor o snabb leverans

2 grudnia 2025

Tack för din recension.
Vad bra att höra att både varorna och leveransen motsvarade dina förväntningar.

Snabbt och rätt!

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Fint att höra att allt gick snabbt och smidigt.

knäskydd mm mm

Mycket bra knäskydd, snabb återkoppling vid bytet så kan djupt rekommendera detta företag.

20 listopada 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack för din fina recension.
Vad roligt att höra att knäskyddet fungerar bra och att bytet gick smidigt. Vi tackar även för din rekommendation.

Oceniono na 1 z 5

Ej vattentålig

Påstor att skor är vattentålig, det är en lögn. Vägrar sen retur då de inte håller måttet.

8 listopada 2025

Hej Rikard,

Tack för ditt omdöme.

Jag ser att min kollega tidigare svarade dig via mejl men att vi inte har fått någon återkoppling.

Skorna är vattentåliga och tillverkade i ett vattenavvisande material. Vid kraftigt slask eller mycket regn finns det däremot en risk att fukt kan tränga in, eftersom skorna inte är helt vattentäta. Därför kan vi tyvärr inte göra en reklamation när fukt kommer in vid sådana förhållanden.

Peter Karlsson

Oceniono na 5 z 5

Snabb service och produkter.

Snabb service och produkter.

1 listopada 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både service och produkter.

Linnea Ortosbutiken

Mycket nöjd!

Mycket nöjd både med köpupplevelsen (snabb leverans och bra pris!) och själva skorna. Har provat alla tre modellerna, och är så nöjd. Under sommaren har jag praktiskt taget bott i mina barfotaskor, så nu när vintersäsongen var i antågande passade jag på att även beställa vintervarianten, för jag vill inte vara utan dessa skor.

5 listopada 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både skorna och köpupplevelsen och att barfotaskorna blivit en favorit även till vintern.

Nöjd

Nöjd med knästöden

3 października 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd med knästöden.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt snabb leverans och bytet gick…

Väldigt snabb leverans och bytet gick galant.

23 października 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att bytet fungerade smidigt.

Enkelt

Enkelt, snabbt och smidigt med bra produkter.

29 października 2025

Odpowiedź od Ortosbutiken

Tack för att du tog dig tid att ge oss en fin recension! Härligt att höra att du uppskattar kvaliteten på produkterna samt vår service.

Linnea Ortosbutiken

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej