Bästa tänkbara, beställde den 22/7 och hade mina varor(skor)idag den 23/7. 1 dygn ,helt fantastiskt. Köpte 2 par barfotaskor ,1 par för vintern och ett par Myora. Har barfotaskon Motion sedan innan.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag har handlat där två gånger, båda gångerna var det ett Active knäskydd kompression, dom fungerar väldigt bra och ger ett bra stöd. kundtjänst är otroligt hjälpsamma och dom har väldigt snabba lev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Zobacz więcej
Beställde svarta och vita barfotaskor min höft och knä känns så mycket bättre bara efter en vecka verkligen värt varenda krona och mycket snabb leverans kommer med all sannolikhet beställa fler dock 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.
Dane kontaktowe
Östergatan 43B, 541 36, Skövde, Szwecja
- support@ortosbutiken.se
- ortosbutiken.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Mycket bra service
Mycket bra service, och prisvärda produkter! Jag är väldigt nöjd med köpet.
Bra produkt
Snabb leverans. Bra produkt. Jag köpte 2 extra knäskydd

Ingen specialbutik direkt.
Säljer endast produkter från Kina som du kan köpa på Temu för en bråkdel av priset dom tar!

Mycket nöjd
Bra sortiment och priser. Mycket snabb leverans. Köpte barfotaskor i min vanlig skostorlek mellan 38- 39. Skorna var lite för stora , bytte till mindre storlek och de passar perfekt. Rekommendera att man ta en mindre storlek om man ligger mellan 2 storlekar. okomplicerat med betalning och återbetalning.
Testat skorna på olika underlag dvs skog, asfalt, grusvägar mm. Sulan förmedlar "barfota känsla" utan att var för tunn. De luktar inte " kemi" och sitter bra på foten.
Vore bra om ni kan ta in en vandrings barfotaskor som går mot ankel.

Odpowiedź od Ortosbutiken
Snabb leverans och bra priser och produkter
Snabb leverans, bra priser och produkter - helt enligt beskrivningen. Kommer att handla mer därifrån.

Otroligt väl bemött
Otroligt väl bemött! Är supernöjd med mina knäskydd, sitter som en smäck. Tack för all hjälp. Kram

Odpowiedź od Ortosbutiken
Snabb leverans. Skorna var för stora men det löstes snabbt.

Bra o seriös butik
Beställde bland annat barfotaskor till min mamma som har så ont pga hallux valgus. Väldigt bra pris och vilken skillnad det gjorde för mamma. Helt otroligt!
Snabb leverans var det också.

Odpowiedź od Ortosbutiken
superbra service och fin produkt
superbra service och fin produkt. bytte storlek och det gick väldigt snabbt och smidigt. väldigt nöjd med barfotaskorna! tack

Toppenbra service
Toppenbra service, jag beställde fel storlek och det gick på ett kick att byta till mindre storlek,

Odpowiedź od Ortosbutiken
Linnéa har en grym återkoppling
Bra återkoppling snabba svar det kom ett mail när det fanns nya att beställa,

Odpowiedź od Ortosbutiken
Snabb leverans och passade perfekt
Snabb leverans och passade perfekt, och att man kan betala när varan har levererats

Bra stöd för knät
Bra stöd för knät. Lätt och smidigt att ta på. Sitter uppe bra på knätt

Odpowiedź od Ortosbutiken
Beställde fel storlek men snabb lösning
Beställde fel storlek men det löstes med en ny beställning. Pengarna tillbaka dagen efter jag skickat tillbaka skorna. Dessutom väldigt sköna barfotaskor

Doświadczenie Trustpilot