Super snelle en vriendelijk service! De bruistabletten helpen heel goed als je de instructies goed volgt. Ik had de fout gemaakt om ze niet tijdig te nemen waardoor ze niet goed ingewerkt waren. N... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Voor iedereen die wel eens een drankje doet maar geen zin heeft in de gevolgen de dag erna: dit is absoluut het proberen waard. Oriri heeft er wat mij betreft een vaste plek bij gekregen 👍 Top voor w... Zobacz więcej
Mijn vriendin heeft altijd hele heftige katers maar zweert hier inmiddels bij! Twee weken geleden zijn we getrouwd en lag er voor elke kamer een tube Oriri klaar. Positieve reacties alom en zelfs de m... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
ORIRI originated at 35,000 feet, inspired by the pursuit of health in the parched air of high altitudes. Recognized by aviation giants like Emirates and Virgin, ORIRI’s legacy embodies resilience. Our name, derived from Latin for 'to rise,' reflects our mission to elevate health standards with natural supplements. Committed to quality, innovation, and sustainability, ORIRI enriches lives worldwide, empowering individuals to elevate your health.
Dane kontaktowe
Holandia
- hello@oriri.shop
- oriri.shop
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
goed product
Snelle, vriendelijke klantendienst. Heel behulpzaam. Oriri getest en goedgekeurd. Door menopauze verdraag ik geen alcohol meer en krijg ik heel snel hoofdpijn. Ik heb vrijdag enkele cava’s gedronken en een tablet genomen voor het slapengaan. Zaterdag geen hoofdpijn gehad. Oriri werkt!
Wondertabletten
Wondertabletten!
Een voor het slapen gaan in een flink glas water en ik voel mij de dag na een avondje op stap geweest te zijn beduidend beter dan normaal.
Snelle levering betrouwbaar product.
Snelle levering, betrouwbaar product.
Great product!
Ik ben ontzettend blij met Oriri
Ik ben ontzettend blij met Oriri. De hydratatietabletten zijn fijn in gebruik en doen precies wat ze beloven. Wat voor mij echt het verschil maakt, is hun klantenservice: snel, actief en zeer betrokken. Je krijgt vlot antwoord en ze denken echt met je mee. Dat is wat mij betreft échte klantenservice. Een merk dat duidelijk geeft om zijn klanten — absoluut een aanrader!
Goed product
De smaak is erg lekker en krijg er na afloop geen rare effecten van in mijn buik. Iets wat ik soms wel ervaar bij andere tabletten. Ook echt het idee dat mijn lichaam hier erg goed op reageert. Dit was eerlijk gezegd toch het beste echt goed te voelen na een kater! AANRADER.
Top product
Goed product! Hoorde voor het eerst over dit product middels een voetbaltoernooi. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik het al de volgende dag al in huis. Mooi puur product en een fantastische werking voor zowel voor of na het sporten!
Effectieve ondersteuning tegen katerklachten
De Oriri antikater pil heb ik meerdere keren gebruikt en de werking is consistent positief. Bij correct gebruik ervaar ik minder hoofdpijn en vermoeidheid de volgende dag. Het product is eenvoudig in te nemen en sluit goed aan bij wat het belooft. Een betrouwbare aanvulling voor momenten waarop alcohol wordt genuttigd. Overall een degelijk en effectief product.
Nice product with a good taste!
Nice product with a good taste!
Love the kick it gives me, makes it a good start of the day!
Top tabletjes voor hydratatie en meer.
Ik heb de Oriri tubes ontdekt op een Padeltoernooi en sinds het gebruik is het de ideale ondersteuning voor mijn intensieve leefstijl. Omdat ik veel sport en zweet is het belangrijk om goed te herstellen en te hydrateren. Oriri voorziet hierin en doet dat tevens met natuurlijke ingrediënten en een lekkere smaak, zonder toegevoegde rommel. Top!
Uitstekende kwaliteit en service – absolute aanrader
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Oriri. De producten zijn van hoge kwaliteit en merkbaar met zorg en aandacht samengesteld. De bestelling werd snel en netjes geleverd en alles was mooi verpakt. Wat ik vooral waardeer is de transparantie en het gevoel dat dit merk echt staat voor wat het belooft. Je merkt dat er aandacht is voor detail, kwaliteit en de klant. Ik zal hier zeker vaker bestellen en kan Oriri van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare, hoogwaardige producten, en zij shippen easy en snel door heel Europa!
Top product
Na avondje iets te veel gedronken, een bruistablet voor het slapen gaan gepakt, en topfit opgestaan, dus zou zeggen kopen!!!
Aanrader!
Normaal voel ik me de dag na het drinken best slecht, hoofdpijn en moe. Maar met deze tabletten had ik serieus nergens last van! Ik was wakker en voelde me prima.
Voor mij maakt het best een verschil. Echt handig, ik blijf ze sowieso gebruiken en zou het anderen zeker aanraden!!👌🏼
This is my third time to purchase…
This is my third time to purchase ORIRI, I have gifted some to my friends as well. I find they really help with the next day to help you detox and rehydrate. I just can’t do hangovers anymore and I’m a lot more careful but these tablets are good, you need a bit of patience while they dissolve, but it’s worth the wait.
On long-haul flights
On long-haul flights, I often feel the subtle effects of cabin dehydration. Trying Oriri recently, I felt noticeably more balanced and clear throughout the journey. It’s a simple, high-impact addition that would genuinely enhance the passenger experience if offered on board.
Great product
Great product. It really helps hydrating. I keep on using it :-)
Oriri Rise for hydration and feeling good
Oriri Rise is now strictly part of my daily routine.
One tablet of Oriri with a bottle of water in the morning and I feel really great and hydrated throughout the day.
A supplement that actually makes a difference.
Highly recommended!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.