Super snelle en vriendelijk service! De bruistabletten helpen heel goed als je de instructies goed volgt. Ik had de fout gemaakt om ze niet tijdig te nemen waardoor ze niet goed ingewerkt waren. N... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Voor iedereen die wel eens een drankje doet maar geen zin heeft in de gevolgen de dag erna: dit is absoluut het proberen waard. Oriri heeft er wat mij betreft een vaste plek bij gekregen 👍 Top voor w... Zobacz więcej
Mijn vriendin heeft altijd hele heftige katers maar zweert hier inmiddels bij! Twee weken geleden zijn we getrouwd en lag er voor elke kamer een tube Oriri klaar. Positieve reacties alom en zelfs de m... Zobacz więcej
Snelle, vriendelijke klantendienst. Heel behulpzaam. Oriri getest en goedgekeurd. Door menopauze verdraag ik geen alcohol meer en krijg ik heel snel hoofdpijn. Ik heb vrijdag enkele cava’s gedronken... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
ORIRI originated at 35,000 feet, inspired by the pursuit of health in the parched air of high altitudes. Recognized by aviation giants like Emirates and Virgin, ORIRI’s legacy embodies resilience. Our name, derived from Latin for 'to rise,' reflects our mission to elevate health standards with natural supplements. Committed to quality, innovation, and sustainability, ORIRI enriches lives worldwide, empowering individuals to elevate your health.
Dane kontaktowe
Holandia
- hello@oriri.shop
- oriri.shop
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Via een vriend geïntroduceerd tot…
Via een vriend geïntroduceerd tot ORIRI, en kort daarna zelf mijn voorraad aangevuld. Afgezien van de overduidelijke fysieke voordelen van het menselijk lichaam goed gehydrateerd houden - of het nu door lange reizen, sporten of alcoholconsumptie nodig is- het geeft mij ook een mentale impact dat ik meer van bovenstaande kan genieten, wetende dat ik er beter aantoe ben na afloop, als ik even een tabletje in mijn flesje water gooi. Smaak goed, al helemaal met ijskoud water
Hele goede ervaring met Oriri
Hele goede ervaring met Oriri. Werkt super na een drukke, lange en borrelige avond, heerlijk geslapen en fit wakker geworden.
Super!!!!!
Werkt super goed
Werkt super goed, frisse smaak en goede service :)
Katers komen minder hard aan de volgende dag.
Werkt goed als antikater
Werkt goed als antikater. maar ook service helemaal top, product kwam niet goed aan, is meteen hersteld. Ik ben fan!
I never received the product
I ordered the product from the official store with delivery to UK. I never received the product. Sent an email as well but never received any answer

Odpowiedź od ORIRI
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik, gewoon bruistablet oplossen in water drinken voordat je naar bed gaat en klaar. Je wordt opgewekt wakker zonder kater. De smaak is sterk, maar dat vind ik juist lekker na een avond goed doorzakken. werkt goed!
Ok but doesn't justify the cost
This product is ok buy I cant say it makes a major difference. I tried it a couple of times before and after alcohol. Didn't see a marked improvement in how I felt and on the scores on my galaxy watch ultra and whoop.
Must have in huis
Fijne frisse limoen smaak. Perfect voor hete zomerse dagen om je minder slap te voelen of na een intensieve work-out. Helpt bij mij ook om minder/geen hoofdpijn te voelen na het nuttigen van alcohol. Must have in huis!
Gister een bruisdag gehad
Gister een bruisdag gehad, van het eerste Oriri-tabletje in de ochtend tot het laatste drankje om 22:00 uur. Voor het slapengaan weer een tablet genomen en vanochtend als nieuw opgestaan. Fit, scherp en energiek – je gelooft het pas als je het zelf probeert!
Lang leve oriri
Ik heb me zoveel beter gevoeld na een avond uit met oriri in mijn systeem!
Het is zo fijn om een avond lol te kunnen hebben zonder die vreselijke kater de dag erna! Super fijn dat dit bestaat en ook echt werkt!
Ski reis
Een week geleden ben ik terug gekomen van een mooie ski vakantie in Les Deux met een grote groep studenten. Oriri heeft ons zeker door deze zware week gesleept! Want naast een leuke avond in de apres ski moet er natuurlijk ook fanatiek geskied worden, en door de Oriri kan ik met zekerheid zeggen dat dit elke dag is gelukt.
Van al mijn mede studenten die ook de Oriri hebben gebruikt hoor ik zeer positieve verhalen!
Afgelopen weekend naar Sölden geweest
Afgelopen weekend naar Sölden geweest. Elke après-ski uitgespeeld. Voor het slapen een tablet Oriri en s’morgens weer fris en fruitig!
Mvg Kees
Voor mijn hele studentenhuis besteld
Voor mijn hele studentenhuis besteld. Top spul!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.