Orimlig Hyra Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jag var involverad i ett ärende där Orimlig Hyra först skickade in en ansökan till Hyresnämnden, men senare inte ville eller kunde driva ärendet vidare. När vi själva behövde ta över upptäckte vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag betalade en hyra med närmare 100% påslag, vilket var väldigt tråkigt. En vän till mig tipsade Orimlig Hyra så jag tänkte att jag testar. Jag är enormt tacksam för den snabba, professionella o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag er veldig tacksam for at dere hjelper å kjempe imot urett i forbindelse öckerhyra. Det har vært smidigt och lett at använda deres hjelp. Kommer absolutt at rekommandere dere ifall någon jag kjenne... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag har ingenting ont att säga om Orimlig Hyra och den kontakt och upplevelse som jag har haft av dom. De stod för vad de lovade och har alltid gett snabba svar på alla mina funderingar. Jag fick min... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Prawnik – nieruchomości
  2. Usługi prawne

O Orimlig Hyra

Napisane przez firmę

Orimlig Hyra - Pengar tillbaka från din dyra andrahandshyra

Hela 9 av 10 betalar för hög hyra i andra hand.

Hyr du rum eller lägenhet i andra hand? Vi betalar tillbaka din överhyra inom 48 h . Det gäller även om du hyr "svart".
Det kostar dig ingenting att ansöka, utan vi betalar i stället ut ett belopp till dig för att köpa ditt ärende. Vi driver sedan ärendet på egen risk och hoppas få tillbaka pengarna samt en vinst för att täcka de omkostnader vi har för allt arbete, att ligga ute med pengar i upp till två år och den ekonomiska risken vi tar när vi betalar pengar till dig. Eftersom vi är experter på detta så brukar vi kunna få tillbaka ett större belopp. Detta innebär att vi gör en vinst samtidigt som du får 20% mer än om du drivit processen själv.
Fördelarna med att ansöka via Orimlig Hyra är många och vi har tusentals nöjda användare. Ansöker du via Orimlig Hyra innebär det att: - Du slipper vänta, pengar inom 48 h - Du behåller pengarna oavsett utfall, vi tar risken - Vi gör jobbet - Du slipper konfrontera hyresvärden - Du får en större återbetalning, i snitt 20% högre Läs mer och ansök nu! OrimligHyra.se

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Snabbt o som utlovat

Snabbt o som utlovat! Bra företag

10 maja 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Tack 🧡 Vi tycker det är orimligt att man ska behöva vänta på återbetalning i upp till 2 år!

Så himla nöjda!

Så himla nöjda! Startade ärendet runt lunch en onsdag och hade pengarna på kontot 24 timmar senare. Väldigt tryggt och bra skött.

6 maja 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Vad kul att du är nöjd 🧡 Tack för ditt omdöme, det gläder oss!

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Superkul att du är nöjd. Vi är glada att ha fått chansen att hjälpa dig till rättvisa 🧡

Oceniono na 5 z 5

Vilka är som orimlig hyra

Vilka är som orimlig hyra? INGEN!
kunniga anställda som verkar kunna sin grej, snabb återkoppling. ansökan inlämnad fredag, pengar utbetalda på måndag. tack för att ni upplyser oss om vår rätt.

2 maja 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Tack för ditt fina omdöme 🧡 Orimlig Hyra's jurister är främst i landet på just överhyra, det är en anledning till att vi kan erbjuda snabb hjälp.

Professional indeed

30 kwietnia 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Thank you very much for this review 🧡 It means a lot to us that you find Orimlig Hyra and the process professional!

Snabba och professionella

Vänliga, hjälpsamma, professionella och utbetalning så snabbt som utlovas.
Tack orimlighyra.se för hjälpen!

26 kwietnia 2022

Tack för ditt fina omdöme Hanna, det uppskattas! 🥰

Vi kan starkt rekommendera Orimlig Hyra

Vi misstänkte att vi blivit utsatta för grov överhyra när vi började se annonser läggas upp för lägenhetsbyte på likadana lägenheter i samma hus som vi hyrde vår lägenhet. Vi trodde i första anblick att vi hyrde en bostadsrätt där hyresvärden fick ta ut extra kostnader helt lagligt. Vi valde att kolla närmre på detta och kom då över Orimlig Hyra som vi tog kontakt med. Vi fick svar väldigt fort och likaså dom tänkte att det i första anblick såg ut som en bostadsrätt vi hyrde, vilket dom beskrev som att vi då inte kunde få deras hjälp. Vi sa då att vi lägger ned ärendet då vi inte kunde bevisa att det är en hyresrätt utan att gräva i en längre process. Tillbaka fick vi ett Mail om att de själva hade tagit kontakt med lantmäteriet som kunde bekräfta att det faktiskt är en hyresätt och att vi är beviljad deras hjälp i ärendet. Hela processen gick jättefort. Från det att vi bekräftade att vi ville ha deras hjälp tog det 2 dagar (dagen vi bekräftade att vi ville ha fortsatt hjälp inkluderad) så hade vi pengarna på vårt konto. Utöver detta har vi kommit med frågor om eventuella fortsatta rättsliga åtgärder, som vi fick väldigt snabba och proffesionella svar på. Vi kan starkt rekommendera Orimlig Hyra, vi hade inte klarat detta på egen hand då vi generellt inte har någon koll på hur dessa processer går till.

10 marca 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss något enormt :) Vi tycker att det är viktigt att alla får den rättvisa de förtjänar, så våra jurister gräver gärna djupare i de enskilda fallen.

Oceniono na 4 z 5

Man ska alltid gör sin bästa

Utgår ifrån mitt fall hade det svårt som det är hyreskontrakt i första hand o hyresvärden som en privat person har vana att ljuga på alla sätt, pga vid perioden skulle jag flytta av därifrån, för att kunna göra av med dom för evigt, med stöd ifrån OrimligtHyra, fast var missnöjd med beloppet men ändå tog det som en framgångsrik steg för att kämpa för mig själv när jag hamnar i orimligt läge.

20 lutego 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Tack för ditt omdöme! Vi specialiserar oss på andrahandsmarknaden men som du själv skriver hjälper vi även till vid tvist för de med förstahandskontrakt, då vi anser att alla förtjänar hjälp. Vi gör vårt bästa för att hjälpa så många vi kan :)

Jättenöjd

Jättenöjd! Snabb hjälp, trevlig handläggare, seriösa och lätt process. Fick pengarna efter bara några dagar efter dom hade godkänt mitt ärende. Skulle inte ha orkat gå genom denna processen utan Orimlig Hyra. Tack så mycket för hjälpen!!

25 stycznia 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Tack Zanna, ditt omdöme värmer. Vi är glada att kunna hjälpa till! :)

Kompetenta

Kompetenta, förstående och snabba. Rekommenderas till alla som betalar ockerhyra!

14 stycznia 2022

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Tack för din feedback Alexander, det uppskattas!

Är jättenöjd! Wow!

Är jättenöjd! Fick pengarna tillbaka som utlovat 😁

21 grudnia 2021

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Vi är glada att ha fått chansen att hjälpa dig till rättvisa🧡

5 stjärnor rakt igenom!

5 stjärnor rakt igenom!! Rekommenderas starkt. Fick hjälp med alla frågetecken jag hade och dessutom snabb utbetalning. Tackar orimlighyra för att jag slapp bli lurad av min tidigare hyresvärd

4 grudnia 2021

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Tack för din fina feedback Emma, det uppskattas!

Hi everyone

Hi
Thanks for all support, I really appreciate it
Recommend it to all
Human rights, rights being
Once again really helpful people and strong support
Recommended strong to anyone
Thanks best regards :)

20 października 2021

Hello Hashmat,

Great that you are happy with our service, it makes us very happy. We are here for you and everyone else who wants help to get the money they are entitled to back :)

Mycket bra

Gick mycket snabbare än väntat och man blir professionellt bemött.

18 października 2021

Odpowiedź od Orimlig Hyra

Tack för ditt omdöme. 5 stjärnor gör oss väldigt glada.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt professionellt och kunnigt…

Väldigt professionellt och kunnigt bemötande- även väldigt snabbt lösning. Skulle rekomendera till alla som har betalat överhyra!

9 sierpnia 2021

Stort tack Peter.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej