Jag var involverad i ett ärende där Orimlig Hyra först skickade in en ansökan till Hyresnämnden, men senare inte ville eller kunde driva ärendet vidare. När vi själva behövde ta över upptäckte vi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag betalade en hyra med närmare 100% påslag, vilket var väldigt tråkigt. En vän till mig tipsade Orimlig Hyra så jag tänkte att jag testar. Jag är enormt tacksam för den snabba, professionella o... Zobacz więcej
Jag er veldig tacksam for at dere hjelper å kjempe imot urett i forbindelse öckerhyra. Det har vært smidigt och lett at använda deres hjelp. Kommer absolutt at rekommandere dere ifall någon jag kjenne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag har ingenting ont att säga om Orimlig Hyra och den kontakt och upplevelse som jag har haft av dom. De stod för vad de lovade och har alltid gett snabba svar på alla mina funderingar. Jag fick min... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Orimlig Hyra
Napisane przez firmę
Orimlig Hyra - Pengar tillbaka från din dyra andrahandshyra
Hela 9 av 10 betalar för hög hyra i andra hand.
Hyr du rum eller lägenhet i andra hand? Vi betalar tillbaka din överhyra inom 48 h . Det gäller även om du hyr "svart".Det kostar dig ingenting att ansöka, utan vi betalar i stället ut ett belopp till dig för att köpa ditt ärende. Vi driver sedan ärendet på egen risk och hoppas få tillbaka pengarna samt en vinst för att täcka de omkostnader vi har för allt arbete, att ligga ute med pengar i upp till två år och den ekonomiska risken vi tar när vi betalar pengar till dig. Eftersom vi är experter på detta så brukar vi kunna få tillbaka ett större belopp. Detta innebär att vi gör en vinst samtidigt som du får 20% mer än om du drivit processen själv.
Fördelarna med att ansöka via Orimlig Hyra är många och vi har tusentals nöjda användare. Ansöker du via Orimlig Hyra innebär det att: - Du slipper vänta, pengar inom 48 h - Du behåller pengarna oavsett utfall, vi tar risken - Vi gör jobbet - Du slipper konfrontera hyresvärden - Du får en större återbetalning, i snitt 20% högre Läs mer och ansök nu! OrimligHyra.se
Dane kontaktowe
Lilla Nygatan 14, 111 28, Stockholm, Szwecja
- 08-33 35 11
- kontakt@orimlighyra.se
- orimlighyra.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Proffsigt bemötande och oerhört snabb handläggning
Är så tacksam för att ni finns och kan bistå personer såsom jag som betalat ockerhyra som inneboende över tid.
Proffsigt bemötande och rekordsnabb hantering och pengarna på kontot inom utlovad tidsram. Kan å det varmaste rekommendera er vidare till alla som hamnat i samma situation som jag.
/Millan
Snabb återkoppling och hjälper till…
Snabb återkoppling och hjälper till direkt när det behövs. Väldigt enkel tjänst som är otroligt hjälpsam!
Smidigt och enkelt
Otroligt nöjd! Fick pengarna efter två dagar som utlovat. Rekommenderas starkt
Toppen
Toppen! Suverän service och det är verkligen bra att ni finns! Tack så jättemycket för all hjälp som skapar åtminstone lite rättvisa! När man betalat överhyra. Denna service är verkligen proffsig,trevligt bemötande och snabb utbetalning! Toppenbra!
Överträffade förväntningar
Snabbt och enkelt. Skickade in ansökan på en tisdag och fick ut pengar på torsdagen. Otroligt hjälpsamma och riktigt snabba på att svara på alla frågor jag hade. Har ni anledning att kräva tillbaka ockerhyra rekommenderar jag starkt den här tjänsten!
Snabba
Snabba, trevliga och pengarna kommer verkligen in på ditt konto 2 dagar senare… kan varmt rekommendera dom
Rekomenderar starkt
Rekomenderar starkt! Fick hjälp inom 24h och utbetalt direkt.
Orimlig hyra
Jag hyrde ett rum till orimlig hyra. Fick hjälp av er. Fungerade klanderfritt och är mycket tacksam över er hjälp. Bara att rekommendera.
Väldigt smidigt och bra
Väldigt smidigt och bra! Helt orimligt att inte fler upptäckt det här. Tack!
Nicely done
Their service was really fast and they gave a clear description which was easy to understand.
Jättenöjd
Jättenöjd! Fick snabba svar via mail och pengar på kontot enligt vad vi avtalat. Proffsigt! Håller vad de lovar och överträffade mina förväntningar.

Varma rekommendationer
Verkligen en fantastisk firma att ta hjälp av vid dessa situationer.
Inte nog med att dom verkligen djupdyker i ärendet, dom ser till att du blir minimalt påverkad av processen. 10/10 firma!

Odpowiedź od Orimlig Hyra
Väldigt hjälpsamma och man fick pengar…
Väldigt hjälpsamma och man fick pengar tillbaka för överhyra på två dagar!

Odpowiedź od Orimlig Hyra
De tar sig verkligen an ditt ärende på…
De tar sig verkligen an ditt ärende på bästa sätt. Är så glad att jag kontaktade dem.
Fantastiskt nöjd med det instats i mitt ärende. Rekommenderas tusen gånger om.
Vinnande koncept för dig som anlitar och företaget.
Annika.

Gediget jobb rakt igenom
Orimlig hyra var mycket profesionella igenom hela processen, de var snabba på att svara och uppdatera mig under den tid som mitt ärende fortlöpte. Vi vann ärendet och jag blev ersatt på ett tillfredsställande sätt.

Super bra på alla sätt.
Super bra på alla sätt.
Snabb återkoppling
Super service
Svar och utbetalning inom 24h
Grymt!

Toppservice
Snabbt, smidigt, professionellt. Rekommenderar alla att ansöka via Orimlighyra!

Doświadczenie Trustpilot