Øresundslinjen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Fin tur, men færge billetter er dyr, især hvis man har købt bropas til Øresund broen Dog fint med fleksible billet, og mulighed for at lade bilen, selvom det er ca 40% dyrere end opladning i land (... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Selve rejsen kører professionelt. Men det "toldfrie"område er rent Monty Pyton. Priserne er højere end i Kvickly/Bilka for drikkevarers vedkommende og parfumeafdelingen (Toldfrit) er meget dyrer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overfarten fungerer utrolig hurtigt og effektivt, og af- og påkørsel sker smertefrit. Faktisk er pladsen på selve vogndækket også ok. Men den helt store oplevelse på vores seneste overfart var Kundes... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vielen lieben Dank für die Erstattung, mein falsch bezahltes Ticket. Ohne Probleme die zu viel bezahlten Kosten erstattet bekommen und dafür möchte ich mich ganz herzlich bedanken!!! Zu jeder Zeit wür... Zobacz więcej

1. Usługi promowe

Napisane przez firmę

ØRESUNDSLINJEN er den korteste og hurtigste måde at krydse Øresund på. Vi sejler de fire km mellem Helsingør og Helsingborg døgnet rundt. I dagtimerne sejler vi hvert kvarter for lastbiler og hvert 20. minut for passagerer og andre biler. Det bliver årligt til mere end seks millioner passagerer, over en million personbiler, ca. 7.300 busser og 450.000 lastbiler. Vi er således en vigtig del af den nordiske infrastruktur og med til at forbinde Danmark og Sverige med resten af Europa. ØRESUNDSLINJEN driver fem færger på ruten, hvoraf de to største færger er elektriske, og en tredje er planlagt til eldrift i 2025. Målet er at have en emissionsfri flåde på ØRESUNDSLINJEN inden 2030.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

504 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 53% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 158

Napisz recenzję

supereffektiv færge tur-retur

Vi var gående med færgen. Øresundsfærgerne er supernemme og effektive. Ingen spiildtid, max 20 min. ventetid, det fik vi den ene vej, og så lige ombord og straks videre og lynhurtigt af igen. Vi var forbavsede over at det kunne gøres så effektivt. Vi brugte ikke cafe osv., så det har jeg ingen mening om.

2 czerwca 2026

En super buffet

En super buffet! Sød betjening - den bedste buffet jeg har oplevet i MANGE år! Prisen latterlig lille!!!!

1 czerwca 2026

Vi havde overset en

Vi havde overset en, ikke uvæsentlig, information mht en afgang…. Vi fik hurtigt feedback og en fin forklaring. Vi havde ikke krav på en refundering, men dette fik vi! TAK. Rejste med færgen søndag d. 24/5, kl 14.
Dorte København.

24 maja 2026
Oceniono na 2 z 5

Bondefangning

Enig i anmeldelse ved Fleming 6.maj, som selskabet belejligt ikke har kommenteret. Jeg har haft ØresundGo siden 2021 med tilknyttet BroBizz, der reklameres i radioen og GoogleAI til også at gælde Helsingør færgen. Jeg oprettede en profil på deres hjemmeside og knyttede brobizzen hertil. Nogle dage senere bookede jeg billetter til 199 kr. og checkede ind med brobizzen 12/5 til 460 kr. Det samme på hjemturen 15/5. Det er hvad jeg forstår ved falsk reklame, utilstrækkelig information på hjemmesiden og bondefangning. Næste gang kører jeg over Øresundsbroen selv om det er 100 km ekstra, men her lever man da op til annonceringen og tager 182 kr for passagen, der varer næsten samme tid på motorvejen, fordi man ikke skal vente ved færgen og gennem byerne.

15 maja 2026
Logo Øresundslinjen

Odpowiedź od Øresundslinjen

Vi beklager, at du har oplevet uklarheder omkring prisen ved brug af BroBizz i forbindelse med din rejse. Vi forstår, at det skaber frustration, når prisen ikke opleves at stemme overens med forventningerne.

Vi vil gerne præcisere, at vi giver rabat forudsat, at der findes en aktiv aftale knyttet til BroBizzen, og at den fysiske BroBizz-enhed er korrekt installeret og kan aflæses ved passage. Hvis disse betingelser ikke er opfyldt, kan normalprisen blive opkrævet ved check-in.

Samtidig tager vi din kommentar om tydelighed i information og markedsføring til os, da det er vigtigt for os, at vilkårene fremgår klart og korrekt.

Din feedback er vigtig og vil indgå i vores fortsatte forbedringsarbejde hos Øresundslinjen.

Glimrende oplevelse

Rejste med Tycho Brahe og havde booket bord i restauranten til deres frokost buffet. En rigtig god oplevelse. Flot udvalg af retter, og god kvalitet af samme. Fin betjening, og smilende personale. Det bliver ikke sidste gang.

12 maja 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej