Optymism Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Het vest was helaas (veel) te groot. We snappen dat we zelf transportkosten moeten betalen. Maar met name het terug moeten sturen via returnista vonden we niet fijn. Geen keuze en veel te duur (duurde... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het is snel geleverd, dat is goed. Maar iets terugsturen kost geld en dat kan oplopen tot 20 euro. Terugsturen is ook wat moeilijk. Moet echt even zoeken waar dat staat.

Oceniono na 4 z 5

Goede communicatie, super snelle verzending! Helaas was de kleur en het model anders dan ik gehoopt had dus heb het terug moeten sturen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht en dat vind ik hee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het was een super snelle levering, dezelfde dag nog complimenten. Alleen zat er een gat in mijn vest bij levering. Service daarna ook niets op aan te merken. Kreeg dezelfde avond nog antwoord en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Alles op het gebied van mode, accessoires en musthaves, maar bovenal een webshop waarbij het om meer draait dan alleen de producten. Liefde, enthousiasme, verbinding, optymism & happines zijn onze key-elements. Dé webwinkel waarvan jij écht een lach op je gezicht krijgt. Dat is onze missie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Product kan niet retour gestuurd…

Product kan niet retour gestuurd worden. Slechte service

27 stycznia 2023
Logo Optymism

Odpowiedź od Optymism

Beste Inge,

Wat jammer om te lezen dat het niet gelukt is om uw bestelling te retouren en daardoor ook een 1-sterrenreview te moeten ontvangen. Ik had u namelijk graag geholpen, echter heb ik geen mail mogen ontvangen van u. Ook hebben wij een hele pagina op onze website toegewijd aan informatie over ‘’Ruilen & Retourneren’’. (Zie onderaan de website)

Onze service staat hoog in het vaandel bij ons en daarom is het ook een bewuste keuze geweest om het retourneren zo makkelijk mogelijk te maken en samen te werken met Returnista. Een bedrijf die speciaal gericht is op gemakkelijk, snel en veilig te retourneren.

We helpen u alsnog graag bij het retourneren van uw product.

Stefanie
Team Optymism

Positieve website

Positieve website, wordt je vrolijk van! Mooie trui. Het enige minpuntje is dat trui werd bezorgd op een hangertje dat aan de trui plakte en ik trui heel voorzichtig los heb moeten trekken. Volgende keer dus graag niet meer op een hangertje! Verder heel tevreden en blij met aankoop.

27 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Vest

De kleur was heel anders dan op het plaatje aangegeven

10 października 2022
Logo Optymism

Odpowiedź od Optymism

Beste Suze,

Wat jammer om te horen dat het product niet naar wens was.
We streven ernaar om de foto's zo goed mogelijk overeen te laten komen qua kleur en materiaal als in de werkelijkheid. Het verbaast ons dus ook een beetje dat de kleur zo anders was dan op de foto. Dit heeft ons ook doen twijfelen of je wel de juiste opgestuurd hebt gekregen. Zou je misschien een foto naar ons kunnen mailen van het product? Zodat we nog even kunnen checken of er niet 2 kleuren door elkaar gehaald zijn bij het inpakken van de order?

We horen graag van je!

Stefanie
Team Optymism

Oceniono na 5 z 5

Ik kende site niet, maar wat een geweldige online winkel

Ik kende site niet, dus dan is het altijd even afwachten. Maar wat een top service. Meteen een nail met bevestiging van de bestelling. Houden je precies op de hoogte van de verzending.
Lief kaartje erbij en een prachtige boodschap die deze site wil uitdragen. 🤗
Het vest was ook super mooi, heerlijk zacht, zit heerlijk en een fijne prijs.
Top service!!!

1 października 2022

Twee prachtige vesten besteld

Ik bestelde twee vesten, die heel snel geleverd werden en kwalitatief al mijn verwachtingen overstegen! Prachtige zachte en warme vesten, ik ben er super blij mee!

30 września 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej