Optymism Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 4 z 5

Het is snel geleverd, dat is goed. Maar iets terugsturen kost geld en dat kan oplopen tot 20 euro. Terugsturen is ook wat moeilijk. Moet echt even zoeken waar dat staat.

Oceniono na 4 z 5

Goede communicatie, super snelle verzending! Helaas was de kleur en het model anders dan ik gehoopt had dus heb het terug moeten sturen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht en dat vind ik hee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het was een super snelle levering, dezelfde dag nog complimenten. Alleen zat er een gat in mijn vest bij levering. Service daarna ook niets op aan te merken. Kreeg dezelfde avond nog antwoord en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Alles op het gebied van mode, accessoires en musthaves, maar bovenal een webshop waarbij het om meer draait dan alleen de producten. Liefde, enthousiasme, verbinding, optymism & happines zijn onze key-elements. Dé webwinkel waarvan jij écht een lach op je gezicht krijgt. Dat is onze missie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Ontevreden over verplichte samenwerking met returnista

Het vest was helaas (veel) te groot. We snappen dat we zelf transportkosten moeten betalen. Maar met name het terug moeten sturen via returnista vonden we niet fijn. Geen keuze en veel te duur (duurder dan zelf kiezen voor een vervoersbedrijf). In totaal waren we meer dan €10 kwijt aan bezorgkosten (heen en terug). Wij bestellen hier niet meer.

29 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Het was een super snelle levering

Service daarna ook niets op aan te merken.
Kreeg dezelfde avond nog antwoord en ook dat hebben ze super goed opgelost.
Niets dat lof, op alleen het gat in mijn vest na, maar dat lag aan de fabrikant.

27 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit, ervaring en hoge verzendkosten

Ik vind het prima om verzendkosten te betalen echter deze waren heel hoog. Dan verwacht ik wel dat de producten goede kwaliteit hebben en netjes zijn verpakt. De vesten die ik had besteld zijn in een doos gefrot en er is echt niks gedaan aan klanttevredenheid. Daarnaast was de kwaliteit van de kleding slecht dus ik ga hier niet meer bestellen.

25 września 2023
Logo Optymism

Odpowiedź od Optymism

Beste Charlotte,

Allereerst willen we u bedanken voor uw feedback, ook al betreuren we het ten zeerste om te horen dat uw recente ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We waarderen alle kritiek die ons helpt om onze diensten te verbeteren.

Het spijt ons dat de verzendkosten voor u als hoog werden ervaren. We begrijpen hoe belangrijk het is dat onze klanten waar voor hun geld krijgen. We willen benadrukken dat we slechts een deel van de werkelijke verzendkosten aan onze klanten doorberekenen en dat we constant streven naar de meest redelijke tarieven voor onze producten en verzending.

Wat betreft de staat van de ontvangen vesten, we vinden het vervelend om te horen dat ze niet in perfecte staat bij u zijn aangekomen. We verzenden onze producten normaliter in verzendzakken en voegen zelfs een bedank kaartje met een kortingscode toe om onze waardering te tonen. Het is dan ook ongebruikelijk voor ons om producten in een onbevredigende staat te leveren. Als u contact met ons had opgenomen, hadden we graag samen gekeken naar waar dit fout zou kunnen zijn gegaan, een eventuele passende oplossing gezocht en dit ongemak voor u verholpen.

Wat betreft de kwaliteit van onze kledingstukken, het is belangrijk op te merken dat de vesten die u heeft besteld al geruime tijd bestsellers zijn zonder eerdere klachten over hun kwaliteit. Wij zijn er van bewust dat smaken kunnen variëren, maar als u problemen had met de kwaliteit, hadden we ook dit graag samen met u onderzocht. Wellicht was er een incident opgetreden tijdens het productieproces, sorteerproces of verzendproces.

We willen benadrukken dat klanttevredenheid voor ons van het grootste belang is. We hadden graag de kans gekregen om u te helpen en uw zorgen aan te pakken voordat u uw recensie plaatste. We hopen dat u in de toekomst de mogelijkheid zult overwegen om contact met ons op te nemen, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben. Nogmaals bedankt voor uw feedback.

Stefanie
- Team Optymism

Goed bedrijf

Goede communicatie, super snelle verzending!
Helaas was de kleur en het model anders dan ik gehoopt had dus heb het terug moeten sturen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht en dat vind ik heel goed want anders bestelt iedereen maar raak.

25 marca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej