Jeśli ktoś szuka pomocy prawnej to gorąco polecam kancelarię Optima Solution, warto powierzyć swoje sprawy. Spotkałam się z profesjonalizmem i zaangażowaniem Pani prawnik Natalii Witkowskiej jej uprz... Zobacz więcej
Bardzo dobry kontakt z ekspertami, znają sie na rzeczy,nie obiecują a podają konkrety. Nie byłem pewien w mojej sprawie czy mam jakiekolwiek szanse na odszkodowanie,a jednak wszystko dobrze sie skończ... Zobacz więcej
Generalnie jestem zadowolony z uslug Optimal Solicitors. Moja sprawa nie byla prosta i troche trwalo jej zalatwienie do konca.
Optimal Solicitors is a modern, forward thinking and progressive law firm. We represent both private individuals and business clients, nationally and internationally. Excellent customer service and good sound legal advice are at the core of what we do. It's not every day that you instruct a solicitor, but if you do you need to know our team are there for you.
3rd Floor Oakland House, Talbot Road, M16 0PQ, Manchester, Zjednoczone Królestwo
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jestem bardzo zadowolony Pan Marcus poprowadził moja sprawę i pomógł mi w uzyskaniu odszkodowania za wypadek .Bardzo dziękuje polecam prawników i cały zespół Optimal Solicitor.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Jak na początek Pani Martyna wszystko dokładnie wyjaśniła, sprawa dopiero się zaczyna więc zobaczymy czy będzie wygrana czy przegrana.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Witam. Gorąco polecam Optimalsolicitors.com szybka sprawna pomoc w języku polskim.
Pozdrawiam.
Mateusz

Odpowiedź od Optimal Solicitors
To są kłamcy i nieuczciwi ludzie. Nie warto sobię zawracać głowy i czytać pozytywnych komentarzy ponieważ to opłacone komentarze. Wejście w współpracę z nimi = porażka. Przez prawie dwa lata nie zrobili absolutnie nic dodatkowo narażając mnie na koszta.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Witam Bardzo polecam firmę ubezpieczeniowa optimal Solioctors zajęli się moja sprawa od początku do końca nic mnie nie interesowało bardzo mili ludzie prowadzący moja sprawę i pozytywnie wygrana za nic na czas strawy nie ponosilam kosztów gdzie jest to tez bardzo ważne bardzo za wszystko dziękuje

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Dziękuję za wszelką pomoc w mojej sprawie, bardzo dobra komunikacja,obsługa na wysokim poziomie.

Mila, kultularna rozmowa .szybka akcja . Czekamy na owoce dalszej współpracy

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Strata czasu przy kupowaniu nieruchomości tak jak przy odszkodowaniu za wypadek. 5x mi zmieniali osobę prowadzącą sprawę i 5x wszystko od nowa. Jeszcze ci wmawiają że to ty nie chciałeś. Banda profesjonalnych nieudaczników. Nie polecam. Proszę się odnieść do wypadku! Ile razy przekładana była sprawa do innych rąk? I że niby to ja nie chciałem roszczeń za utratę zdrowia to zamkneliscie sprawę,..Banda nieudaczników!

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Chcialbym podziekowac pani Hannah i calemu zespolowi. Rozwod zostal przeprowadzony bardzo sprawnie. Wyczerpujace informacje i dobry kontakt. Nie musialem sie martwic o przebieg sprawy czulem ze jestem w dobrych rekach.
Polecam.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Sprawa o wypadek w pracy rozwiazana na moja korzysc. Wszystko trwalo okolo 15 miesiecy. Dobry kontakt, polecam!

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Jestem zadowolony z serwisu który otrzymałem a przede wszystkim jestem zadowolony z rozmowy z panią Justyna Brown konsultantka

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Wielkie podziękowania dla Pani Justyny za wspaniała rozmowę. Dzięki Pani jestem spokojniejszy i wiem, ze zawsze jest wyjścia i rozwiązanie problemu.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Poprosiłam o szybką poradę i ją otrzymałam. Byłam zadowolona. Pani Weronika Kasprzak udzieliła mi odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące wypadku w pracy. Dziękuję i polecam.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Byłam bardzo zadowolona z rozmowy. Pani Justyna to bardzo taktowna osoba, wyrozumiała, miła, pomocna.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Jestem bardzo zadowolona, widać, ze warto było skorzystać z tej firmy. Super pomoc przy rozwodzie. Pani Monika, Pani Hanna i Pani Justyna bardzo dobrze się wszystkim zajęły. Dziękuję. Będę polecała Państwa firmę znajomym.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Jestem zadowolona, dobre pierwsze wrażenia po rozmowie z Panią Justyna. Bardzo konkretnie wyjaśniła procedury i ceny. Polecam

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Solidnie załatwiona sprawa, sprawnie. Polecam przy rozwodzie. Podziękowania dla Pani Judyty, Pani Clara Burns i Pani Justyny. Bardzo miły personel, dobre podejście do klienta.

Odpowiedź od Optimal Solicitors
Polecam bez wątpienia bardzo mila obsługa w szczególności pani Justyna Brown w sprawie rodzinnej.