Betrouwbaar loodgietersbedrijf. Had iets van zevenen een aanvraag ingedient en werd een paar uur later opgebeld en er kon al iemand langskomen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Kort na men aanvraag al een telefoontje gehad. Kon meteen een loodgieter bij ons in Zielhorst langskomen voor een verstopte afvoer.
Diende online een aanvraag in voor een verstopte afvoer en werd even later al gebeld of ze konden langskomen. Goed geregeld.
Had zelf een offerte aangevraagd want wilde niet voor verassingen komen te staan. Prijs viel heel erg mee en werkzaamheden zijn goed.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Ontstoppingsbedrijf Amersfoort zijn we trots op onze reputatie als betrouwbare loodgieters in de regio. Onze diensten omvatten alles van het ontstoppen van afvoeren tot uitgebreide rioolreparaties, altijd uitgevoerd met de hoogste normen van vakmanschap. Ons team bestaat uit ervaren professionals die zich inzetten voor snelle en effectieve oplossingen voor al uw loodgietersproblemen. We begrijpen het belang van een goed functionerende leidinginfrastructuur en zijn daarom 24/7 beschikbaar om te zorgen dat uw water- en afvoersystemen optimaal functioneren. Bij elke klus streven we naar maximale klanttevredenheid door grondig werk en uitstekende service. Uw feedback is cruciaal voor ons; het helpt ons onze service te blijven verbeteren. Wij nodigen u uit om uw ervaringen met Ontstoppingsbedrijf Amersfoort te delen op Trustpilot. Uw beoordelingen zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat wij onze diensten blijven afstemmen op de behoeften van onze klanten. Ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor loodgieterswerkzaamheden in Amersfoort!
Dane kontaktowe
Databankweg 26, 3821 AL, Amersfoort, Utrecht, Holandia
- +31333690386
- contact@ontstoppingsbedrijfamersfoort.com
- ontstoppingsbedrijfamersfoort.com
De werkzaamheden werden slim verdeeld…
De werkzaamheden werden slim verdeeld rondom het dutje.
Hij checkte of ik het snapte en…
Hij checkte of ik het snapte en herhaalde dingen rustig als dat nodig was.
Alles Werd Pas Afgerond
Alles werd pas afgerond toen hij zeker wist dat de keteldruk weer klopte
Ze Noteerde Welke Slang
ze noteerde welke slang later vervangen moet worden klein mis woord maar ok
ze gebruikten warm water en lucht
ze gebruikten warm water en lucht, werkte direct
ze keken niet alleen naar de badkamer…
ze keken niet alleen naar de badkamer maar hielpen ook met de kraan in de keuken
we stelden veel vragen en hij bleef…
we stelden veel vragen en hij bleef alles vriendelijk uitleggen
Bleef tot de hele installatie naar onze…
Bleef tot de hele installatie naar onze tevredenheid werkte.
hij zag meteen dat de schimmel kwam…
hij zag meteen dat de schimmel kwam door condens op een slecht aangelegde afvoer en heeft het direct goed gelegd
ze belden zelfs nog even om te checken…
ze belden zelfs nog even om te checken of de nieuwe tijd ons uitkwam, echt netjes geregeld
dankzij z'n korte reistijd stond m'n…
dankzij z'n korte reistijd stond m'n keuken niet lang blank
vlot geholpen met da radiator
vlot geholpen met da radiator, werkte daarna weer meteen goed
hij legde kort onderhoud uit
Loodgieter was er snel en had het ook…
Loodgieter was er snel en had het ook snel opgelost
Top loodgieter
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.