Ze komen meteen opdagen
Ze komen meteen opdagen. Ik kon zien ze niet snel onder de indruk zijn van grote ontstoppingen. Heel fijne lui, werken hard door. En komen hun afspraken na. Alles was naar wens

Odpowiedź od Onstoppers
Beste bezoeker. Voordat u een review plaatst, wees er zeker van dat u het juiste bedrijf beoordeeld. Ook wij hebben namelijk te maken met malafide ontstoppingsbedrijven die zich voordoen als spoed ontstoppingsdienst en vervolgens slechte kwaliteit leveren en de klant met ellende achterlaten. Onze monteurs dragen bedrijfskleding met logo en rijden in een bus met logo, makkelijk herkenbaar. Twijfelt u? Bel dan ons nummer om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon heeft.
Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Onstoppers
Er zijn meerdere problemen met dit bedrijf. Ten eerste rekenen ze €100/uur wat gewoon veel te veel is voor loodgieterswerk. Ten tweede moet je gelijk afrekenen - men gaat pas weg als het geld is overgemaakt. Bij een normaal bedrijf krijg je een factuur die je binnen twee weken moet betalen, maar omdat ze zelf ook wel weten dat hun tarieven waanzinnig zijn word je voor het blok gezet.
Bij mij kostte het oplossen van de verstopping bijna €800 - toegegeven, er moest gegraven worden in mijn tuin maar voor 5 uur werk en extra kosten zo'n bedrag betalen kan gewoon niet/
NIET DOEN DEZE PARTIJ!
De meeste 24/7 ontstoppingsdiensten zijn oplichters. 370 euro voor 20 min werk. Marokkaanse medewerkers die ik niet versta. Zware oplichting.

Odpowiedź od Onstoppers
Ontstoppingsdienst.com ziet er qua site professioneel uit, maar dan komt het. De voorrijkosten van 30 euro waren bekend, maar als ze er eenmaal zijn ( komen voor een gootsteenverstopping met 3 man, lekker intimiderend), blijkt dat de kosten voor alle werkzaamheden zeer hoog zijn: voor 5 min een vastzittende trekveer losmaken, rekenen ze 265 euro. Dat is dan wel incl. BTW. De verstopping was hiermee niet verholpen, maar verder verhelpen kost per strekkende meter € 69,95. Maar niet meer gedaan. Opdracht annuleren kost ook 100 euro, was van tevoren niet vermeld! Op een ingediende klacht reageren ze niet en o ja: natuurlijk gelijk aftikken aan de deur! Oplichters!!!

Odpowiedź od Onstoppers
De monteur was snel ter plekke.
Berekende niet het all in tarief maar 40 euro meer omdat de toiletpot gedemonteerd moest worden.
Pin betaling gedaan, met de belofte dat er een rekening zou komen.
Nu 1 week verder met meerdere telefoontjes nog steeds geen rekening. Ben zeer ontevreden.
Ga ook naar de consumentenbond een klacht indienen
Als ik geen sterren kon geven, dan deed ik dat. Ik herken het verhaal in een andere review.
Aan de telefoon voor de zekerheid gevraagd of er nog verborgen kosten waren en of de loodgieter alle apparatuur had om goed te kunnen onderzoeken waar mijn stankoverlast en borrelende riolering vandaan kwam. Allemaal geen probleem en zit in de prijs inbegrepen. Gevraagd of het klopt wat op hun site staat; 99,00 alles incl., No cure no pay en 2 maanden garantie. Klopte allemaal, bevestigde deze meneer. Loodgieter zou tussen 4 en 6 komen, zodat hij overdag zou zijn en ik geen extra avondtarief hoefde te betalen. Dat was immers waarom ik de dag ervoor (op zondag) niemand had laten komen.
Om 18:03 komt de loodgieter aan, waarop ik aangeef dat hij nu wel later is en ik had afgesproken dat ik niet in de avond wilde i.v.m. avondtarief en dat het niet zo'n spoedklus was. Dat moest dus eigenlijk wel en deze meneer reageerde geïrriteerd toen ik aangaf dat ik dat niet van plan was te gaan betalen, omdat ik dit expliciet had afgesproken met zijn collega.
Binnen tien minuten boven rondkijken kon hij mij vertellen dat er niets mis was met mij riolering en dat ik gewoon goed moest schoonmaken met bleek en heet water. Na te hebben gemeld dat ik dit regelmatig doe en dat de stank die ik bij vlagen ruik echt geen normale putjes stank is, bleek ik te liegen, want dat was niet waar. Ook op mijn verzoek om de riolering te onderzoeken kreeg ik dezelfde reactie.
Na een korte check in de kruipruimte stond de loodgieter weer buiten en was hij dus binnen 15 minuten weer de deur uit. Ik moest toch het hele bedrag betalen, want dit was gewoon een controle, waarop ik nog vroeg of het wel was inbegrepen als het niet verholpen was dat er nog iemand terug kwam; ja, dat is zo.
Ook bij mij was de pinautomaat stuk en kon ik dus alleen contant betalen of ter plekke overmaken. Ook mijn verzoek om een factuur is nooit nagekomen.
Verder was de volgende ochtend al, zoals verwacht, ondanks het opnieuw opgevolgde advies voor schoonmaken de stank en het geborrel opnieuw aanwezig.
Ik heb gebeld met dezelfde persoon als ik eerder heb gesproken, die mij vertelde dat hij dit ging bespreken en mij dan gelijk zou terugbellen.
Tot op heden wacht ik nog op zijn telefoontje (inmiddels een week later), heb ik opnieuw gebeld en een voicemail bericht achter gelaten. Dit was overigens de eerste keer dat ik de voicemail kreeg nadat mijn eerste twee telefoontjes (toen ik nog een nieuwe klant was) direct beantwoord werden. Ook op dit voicemailbericht is niet gereageerd en net heb ik opnieuw de voicemail ingesproken. Ik krijg dus nu ook niemand meer aan de lijn.
Kortom; oplichting. Alsjeblieft, bespaar jezelf een hoop ellende en zoek een ander bedrijf. Ik zoek morgen even contact met mijn advocaat... Wens me succes!
Oplichters, slechte service & duur
Omdat onze loodgieter ontzettend druk had en niet de volgende dag naar onze hoofdleiding konden kijken, kwam ik bij dit bedrijf terecht. Erg veel spijt gehad!
Aan de telefoon had ik verteld wat het probleem is en met welk tool zij eventueel kunnen komen. De meneer aan de telefoon had toen verteld wat de kosten zijn 89euro. Ik had toen letterlijk gevraagd of de kosten ook geldt voor zo een hogedruk pomp, waarop er wordt beantwoord dat het voor dat prijs kan.
Eenmaal toen de loodgieter er was, moest ik uiteindelijk 124euro betalen. Omdat ik zag dat het probleem was opgelost deed ik niet zo moeilijk en betaalde ik. Helaas was hun pinapparaat defect, ik moest toen cash betalen. De factuur zal direct naar mijn email gestuurd worden. Tot heden heb ik DE FACTUUR nog NIET ontvangen (bijna 2 weken geleden). Tevens kwam het probleem, die zogenaamd was opgelost, de volgende dag in de avond terug. Loodgieter gebeld, hij kwam toen met een verhaal dat het niet onder de garantie valt en dat de prijs 144euro zal kosten al hij direct moet komen. BELACHELIJK DUS!
Wij natuurlijk niet laten komen.
Omdat ik de factuur nog steeds niet heb ontvangen, had ik de loodgieter en het bedrijf paar keer gebeld. Er werd mij telkens beloofd dat het voor 5uur in mijn mailbox zal komen. Na 3 dagen bellen werd de loodgieter boos en ging hij door het lint. Hij scholde me uit en liet me niet uitpraten. Dit gemeldt bij de baas, waarop hij heel verbaasd reageerde en weeeeer beloofde dat ik voor 5uur zal ontvangen. Helaas heb ik de factuur nooit meer gezien.
Kort samengevat: belachelijk en onprofessioneel bedrijf!
Goed en snel geholpen. Waar 10 flessen ontstopper niks konden betekenen hadden ze het inderdaad binnen 10 minuten opgelost. Alleen jammer dat ze 120 euro laten betalen ipv de 89. Staat wel op de site maar het is nogal logisch dat niet alleen de sifon is verstopt als je een loodgieter belt.