Absolutely disgusting git a fan instead…
Absolutely disgusting git a fan instead of air con phone number does not exist
Asked 5 times fir a returns label
No response
Hopefully I can claim back of my visa
SHOCKING SHOCKING SHOCKING
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Absolutely disgusting git a fan instead of air con phone number does not exist
Asked 5 times fir a returns label
No response
Hopefully I can claim back of my visa
SHOCKING SHOCKING SHOCKING
I would give them no stars if I could - complete scam. Exactly the same as below.
Please do not use this company. Cheap dresses no customer service. No packing note and no details of who to contact. I had to google to find email address. I have sent four emails for a return & refund and heard nothing back. I am out of pocket £62.00. Be warned. Wish I had been warned.
UnFortunately exactly the same experience as person below took three weeks to send me an air cooler when it was sold as an air-conditioning unit for £300 worth probably £30, literally ignores emails shut their website down and changes their name. Be very careful who you order from.
Avoid this company. Absolute fraud. Sold and air conditioner for £399. Was promised delivery on 7 July. They never sent. 4 weeks later a “air cooler” arrives. Have reported to police and bank. Avoid this company, be warned