Super service
Ringede, fik hjælp.
God hjemme side. God og hurtig betjening.
omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre og vævninger med en moderne appeel. Vi producerer økologiske produkter med ansvarlighed og med de bedste certificeringer. Konceptet består af klassisk vævet sengelinned og håndklæder. omhu stræber efter at beskytte og respektere miljøet samt værner om menneskerettigheder i alle aspekter. Med internationale bæredygtighedsstandarder, der dækker hele forsyningskæden, er omhu's forretningsmodel bygget på de højeste sociale, etiske og miljømæssige kriterier for tekstilproduktion. Vores økologisk sengelinned og håndklæder opfylder høje krav til beskyttelse af natur og mennesker. Vores certificeringer er din garanti for, at hele tekstilproduktionen fra såsæd og høst til forarbejdning foregår økologisk. Uden brug af miljø- og sundhedsskadelige stoffer og socialt ansvarligt med ordentlige arbejdsvilkår for bønder og arbejdere. Når du køber omhu produkter, bidrager du til en sundere og mere økologisk tekstilproduktion til gavn for både mennesker, miljø og klima. Omhu sengelinned og håndklæder er alle Oeko-tex, Svanemærket, Fairtrade, SA8000, GOTS-certificeret hvilket er din forsikring om, at det er tekstil af højeste kvalitet og med omtanke for miljøet! Vores danske design traditioner sikre et klassisk design med lang holdbarhed og god kvalitet kombineret med fokus på ordentlige arbejdsforhold og minimal miljøpåvirkning. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvaliteter som bomuldssatin, bomuldspercale, og garnfarvet renforcé.
Thrigesvej 13 , 7430, Ikast, Dania
Ringede, fik hjælp.
God hjemme side. God og hurtig betjening.