Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had zelf een spellingsfoutje gemaakt in mijn mailadres waardoor ik geen bevestiging had ontvangen. Via Instagram snel reactie gekregen en de mail is naar mijn juiste mailadres gestuurd. Product hee... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Pakket besteld, bevestiging van betaling en bestelling gekregen. Ook een track en trace ontvangen, maar pakket nooit door Post.nl ontvangen. Op geen enkele manier contact met olive & mint te krij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Met black friday een bestelling gedaan, tot op heden nog niets ontvangen. Zelfs geen verzendbevestiging. Als ik hen mail of een berichtje stuur via Instagram, komt er geen reactie. Vertraging kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, na meerdere mails eindelijk een annulering. Ik zou mijn geld terug krijgen maar we zijn maanden verder en hoor niets meer en heb uiteraard niets ontvangen. Zeer... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1 gwiazdka

Odpowiada na 11% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Retour niet teruggestort

Lakentjes en dekens besteld, 3 items retour gezonden. Na 2 weken nog geen bevestiging van retour, terwijl track&trace DHL wel aangaf dat was aangekomen. Reactie was dat het erg druk was.
Na 4 weken werd bedrag teruggestort, geen retourbevestiging per mail gekregen. Daardoor niet gezien dat er maar 2 items zijn teruggestort ipv 3. Door privéomstandigheden ben ik hier na 4 maanden pas achter gekomen.
De webshop blijft volharden dat het item niet retour is gekomen, terwijl ik zeker weet dat ik het heb teruggestuurd, maar ja, dat kun je als consument maar moeilijk aantonen.
Het is helaas zo dat ik zelf erg laat aan de bel heb getrokken (door omstandigheden), maar van hun kant was het retourproces wel erg rommelig en komt bepaald niet betrouwbaar over. Het had ze gesierd als ze mij op zijn minst gedeeltelijk tegemoet waren gekomen.
Ik houd hier een erg naar gevoel aan over, het gaat bepaald niet over een klein bedrag. Klantbinding of -tevredenheid doet er kennelijk niet toe voor Olive &Mint. Nog nooit zoiets meegemaakt, ik bestel hier nooit meer.

Om een idee te geven op welke toon wordt gecommuniceerd: op een melding zou een gepaste reactie worden gegeven, en dat lees je ook bij negatieve reviews over deze winkel, dus dat zal nu ook wel weer gebeuren.

8 listopada 2022

Hi Charlotte Krol,

Bedankt voor je review (welke je inmiddels ongeveer op ieder platform hebt geplaatst wat er is, jammer want dit neigt enorm naar het opzettelijk schaden van ons imago). Dit terwijl we iedere keer hebben gevraagd om je telefoonnummer en hier geen verdere reactie op ontvangen.

In juni heb je aan ons een retourzending gedaan, deze is geautomatiseerd verwerkt en aan je teruggestort. Pas begin oktober heb je ons een mail gestuurd dat het bedrag te weinig was, dus van een rommelig proces vanuit ons is in dit geval geen sprake. Dit is maanden later, wat natuurlijk al een klein beetje vreemd is. Je geeft ook nu pas in deze review aan (het enige verschil met de reviews op andere plaatsen) dat dit was door 'persoonlijke omstandigheden'.

Je gaf aan dat er een lakentje niet was gecrediteerd, wij hebben meerdere onderzoeken gedaan (o.a. warehouse search, gewicht gecheckt én een handmatige voorraadcheck gedaan) en uit al deze punten blijkt dat wij het artikel NIET in ons bezit hebben.

Wij hebben het lakentje dus ook niet retour ontvangen, alle artikelen uit een retourzending worden gescand en gecheckt. Als het over het hoofd gezien ZOU zijn, dan had uit bovenstaande punten moeten blijken dat het er toch was.

Helaas wordt het bedrag dan ook niet aan je teruggestort, aangezien deze niet bij jouw retourzending zat.

Mocht je het lakentje nog in bezit hebben, bieden we je alsnog de mogelijkheid aan ons terug te sturen, ook al is de retourtermijn ruimschoots verstreken.

Team O&M

Oceniono na 5 z 5

Top site met snelle levering!

Via Facebook kwam de site voorbij, veel leuke spulletjes op de site en ook kortingscodes te vinden! Dat is altijd leuk & prettig! Producten voldoen zeker aan de beschrijving en een snelle levering! Top!

1 listopada 2022

Yes leuk Laura! Hopelijk tot snel ★

Oceniono na 5 z 5

Fijn en snel bestel proces!

Ik kon de gewenste items snel vinden op de website. Het betaal proces verliep ook soepel. Na een aantal dagen had ik de items in huis. Hartstikke goed allemaal, niets op aan te merken!

24 października 2022

Bedankt Sharon! Fijn om te horen! ★

Oceniono na 5 z 5

Enorm tevreden over de snelle levering…

Enorm tevreden over de snelle levering en service. Alles was exact zoals vermeld stond op de site. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik een bestelling deed! Ik heb ondertussen al veel reclame gemaakt op instagram! 🫶🏼 Jullie doen het super!

25 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Ruime keuze, mooie producten, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de bestelling is snel in huis.

25 października 2022

Tot nu toe goed

Tot nu toe goed. Snelle verzending en vriendelijke klantenservice. Er is iets in een verkeerde kleur geleverd maar ik ga er vanuit dat dit goed wordt opgelost.

23 października 2022

Tevreden!

Laatst een bestelling geplaatst, order was snel binnen. Heel tevreden over mijn bestelling. Erg leuke winkel!

7 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Superleuke spulletjes van top…

Superleuke spulletjes van top kwaliteit! Laatst iets besteld voor mijn pasgeboren neefje, was snel geleverd en toen ik vantevoren een vraag had over mijn bestelling ben ik heel vriendelijk geholpen. Een echte aanrader!

19 września 2022

Vreselijk!

Ik heb nog nooit te maken gehad met zo’n onklantvriendelijke webshop! Zij sturen een defect product op. Na dit gemeld te hebben ( binnen 24 uur ) schuiven zij het probleem door naar de leverancier en moet jij als klant het dus maar uitvechten met de leverancier. Toen ik aangaf geen koop overeenkomst te hebben met de leverancier maar met hun en dat ik mijn pakket kostenloos wil terug sturen gaven zij dit aan niet te doen.

Het pakket wordt terug gestuurd en ik verwacht binnen 14 dagen mijn aankoop bedrag plus alle verzendkosten terug. Zo niet zal ik rente gaan rekenen.

Als je een webshop begint verdiep je dan eerst alsjeblieft in je rechten en plichten!?

29 września 2022

Hi Mayon,

Allereerst bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We zien dat je je bestelling op 26 september bij ons hebt geplaatst en gisteren hebt ontvangen. Hierover heb je ons een mailtje gestuurd (de stoelverkleiner paste niet om jullie stoel en er zaten wat naadjes scheef/los) en onze klantenservice heeft dan ook direct gereageerd met het verdere verloop van de klachtenprocedure.

Wanneer er een defect is aan een artikel is dit natuurlijk super vervelend en willen we dit altijd zo snel mogelijk oplossen, wel moeten we hiervan altijd eventjes een melding maken bij de leverancier. In sommige gevallen is het namelijk zo dat een leverancier het direct met je oplost! Zo zijn de lijnen korter en krijg je vaak sneller een oplossing. Ook hoef je dan geen kosten te maken aan een retourzending en in sommige gevallen mag je het defecte artikel gewoon houden en krijg je een nieuwe toegezonden! Even afhankelijk natuurlijk van het defect. Het is dus alleen maar in jouw voordeel. Jammer dat je hier niet eventjes een x aantal dagen op wil wachten.

Echter is het zo dat wanneer je direct gaat dreigen met juridische stappen en rente, zonder dat je ons de kans geeft om navraag te doen bij de leverancier, dat er een dusdanig vervelende situatie ontstaat, dat zelfs mijn collega niet meer uit kan praten! Jammer, want goede service en communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.

De woede en ergernis is jammer genoeg ook wederom te merken in deze review en zo te zien ook in eerder geschreven reviews op dit platform aan andere bedrijven. We snappen natuurlijk dat het niet fijn is om iets te ontvangen wat niet naar wens is, maar geef ons wel eventjes de tijd en kans om een goede oplossing te bieden. Zonder direct te dreigen.

Mijn collega heeft je zojuist 3x geprobeerd te bellen, maar krijgt helaas geen gehoor. We raden aan om even geduld te hebben en de klachtenprocedure te volgen. Hierdoor voorkom je dat er straks onnodige kosten worden gemaakt!

Liefs
Team O&M

Hele fijne webshop!

Al vaker producten gekocht bij Olive & Mint en altijd een vlotte levering van prachtige artikelen. Ditmaal een fijne winterslaapzak van Jollein gekocht en kleertjes van MarMar en lil’atelier. Altijd een goede kwaliteit en regelmatig leuke aanbiedingen/kortingscodes.

11 września 2022

Bedankt voor je uitgebreide review Lieke! ★

Houten speelgoed

Mooi, duurzaam speelgoed besteld. Kwam snel binnen en ook goede communicatie over wanneer het pakket binnen zou komen.

20 września 2022

Odpowiedź od Olive & Mint

Fijn om te horen dat je blij bent met het speelgoed Kelly! Heel veel plezier ervan ★

Leuke webshop!

Snelle levering, leuk aanbod van veel verschillende, toffe baby/kinder-merkjes. Vriendelijke klantenservice en ook redelijk snel antwoord gekregen, wat ook altijd fijn is!

15 września 2022

Snelle levering!

Snelle levering!
Ze hebben een breed assortiment van allerlei leuke spulletjes. Mijn bestelling kwam erg snel, en niet in van die giga dozen die maar voor de helft gevuld zijn. Geen slecht puntje!

11 września 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej