To kolejne moje zakupy w "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam i zawsze tu wracam. Olej arganowy dla kobiet i olej dla dzieci jest poprostu najlepszy i polecam z całego serca Teraz zamówiłam... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Naturalne oleje tłoczone na zimno, kosmetyki prosto z natury, olejki kosmetyczne, kosmetyki do cery i włosów, świece sojowe, tabliczki zapachowe, zestawy prezentowe na każdą okazję, pielęgnacja, zdrowie, ręcznie robione, nierafinowane, handmade, mała manufaktura, firma rodzinna, mala olejarnia
32-828 Biadoliny Szlacheckie 228, ., Biadoliny Szlacheckie, Polska
Olej lniany pyszny, ziarna słonecznika, czarnuszki i lnu również. Kula lawendowa cudownie pachnąca. Polecam wszystkim i napewno wrócę:)
Szybka dostawa, bezpieczne opakowanie.
Olejki pachną cudownie, mydełko peelingujące naprawdę peelinguje, kula pięknie pachnie.
Olej z rokietnika super. Piję codziennie i moje jelita sa wdzieczne a skóra syna jest dużo ładniejsza, ilość wyprysków zdecydowanie zmalała.
POLECAM

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Szybka dostawa, szeroka informacja na temat wszystkich olejów załączona w pięknym folderze. Polecam

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Szybka realizacja zamówienia i pierwszy raz korzystam z tak wysokiej jakości oleju pierwszego tłoczenia bez ściemy :) Jestem bardzo zadowolona, oleje nadają się do masażu ciała, a moja wrażliwa skóra reaguje adekwatnie, nie podrażnia się tylko bierze co najlepsze i się nawilża.

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Miła i uprzejma obsługa, rzetelne informacje na temat produktów. Oleje i produkty kosmetyczne najwyższej jakości. Szybka przesyłka, dobry kontakt z właścicielem. Polecam.

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Firma produkuje świetne oleje wysokiej jakości i dba by pić oleje na zdrowie🙂

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Oleje bardzo dobre w smaku,co świadczy o ich świerzości .Szybka realizacja zamówienia, i wszelka pomoc udzielona meilem w odpowiedzi na zamówienie.

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Pełen profesjonalizm, bardzo dobry opis produktu, wykonany z naturalnych składników, bezproblemowe zamówienie, szybka dostawa.

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Bardzo dobra jakość oleju, w transporcie świetnie opakowany w styropianowy termos, szybka dostawa. Już drugi raz tutaj zakupiłam olej z czarnuszki

Świetne produkty.
Pełen profesjonalizm.
Jestem stałym klientem
Polecam szczerze.

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Super szybka wysyłka rewelacyjny kontakt ze sprzedającym i świetnie zabezpieczone oleje 😊 polecam wszystkim !!

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Olejarnia Gaja to profesjonalna firma i godna polecenia. Oferuje produkty najwyższej jakości w dobrej cenie.
Realizuje dostawy w błyskawicznym tempie.
Polecam!

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Najlepsze oleje jakie zamawialam u roznych olejarni . Swieze i szybka wysylka. pakowane w steropian.

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Szybko i sprawnie dostarczony olej z rokitnika. Wprawdzie na butelce nie jest napisane, że z syberyjskiego (a taki zamawiałem za namową koleżanki, która utrzymuje, że najlepszy) ale nie jest też napisane, że nie.

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Dostawa szybka, oleje dobre w smaku. Niestety brak odpowiedniego dozownika to duzy problem. Troche ciezko to zrozumiec - przeciez przy tego rodzaju "olejach leczniczych" chodzi o odpowiednie codzienne dozowanie..

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Oleje są świetnej jakości,o czym się już przekonałam,bo stosuję od dwóch miesięcy.
Po oleju z ogórecznika bóle stawów prawie zupełnie ustąpiły,a gnębiły mnie od wielu lat.Zamówiłam koleją partię.Jestem bardzo zadowolona i oczywiście polecam !

Odpowiedź od Olejarnia Gaja
Wszystko w porządku szybka dostawa. Produkt ładnie zapakowany