Olejarnia Gaja Recenzje

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Biorąc pod uwagę 63 recenzji, recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci konsekwentnie chwalą wysoką jakość produktów, określając je jako świeże, smaczne i bardzo dobre, zarówno do pielęgnacji, jak i spożycia. Wielu konsumentów docenia również szybką dostawę oraz solidne i estetyczne zabezpieczenie przesyłek, często w opakowaniach termoochronnych, co chroni towar przed uszkodzeniem. Klienci często podkreślają również łatwość procesu zamawiania oraz miły kontakt z pracownikami. Dodatkowo, wielu docenia szeroki wybór produktów dostępnych w ofercie, a także pozytywne niespodzianki, takie jak dodatkowe prezenty czy ulotki informacyjne, co wzmacnia ogólne zadowolenie z zakupów.

O czym najczęściej mówią ludzie

Product

Recenzenci wspominają pozytywne opinie na temat produktów, podkreślając ich wysoką jakość i świeżość. Klienci... Zobacz więcej

Quality

Konsumenci wyrażają zadowolenie z wysokiej jakości produktów, takich jak świeże i smaczne oleje, które dobrze... Zobacz więcej

Delivery service

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z usługą dostawy, podkreślając przede wszystkim jej szybkość.... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

To kolejne moje zakupy w "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam i zawsze tu wracam. Olej arganowy dla kobiet i olej dla dzieci jest poprostu najlepszy i polecam z całego serca Teraz zamówiłam... Zobacz więcej

To kolejne moje zakupy w Olejarni "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam olejek arganowy i zawsze po niego wracam. Olej dla kobiet i olej dla dzieci stosujemy regularnie. Teraz zamówiłam mężowi... Zobacz więcej

Zakupiony olej z pestek malin jest świeży, dobrze nawilża i dobrze się wchłania. Błyskawiczna dostawa, na dodatek w styropianowym pudełku, uchroniła towar przed upałem podczas transportu. Zdecydowanie... Zobacz więcej

To już moje kolejne zamówienie :) Wszystko na najwyższym poziomie. Mydełka są naturalne, pięknie pachną i nie wysuszają skóry. Olej do włosów wysokoporowatych fantastyczny - wygładził, ale nie przecią... Zobacz więcej

1. Hurtownia cateringowa

Naturalne oleje tłoczone na zimno, kosmetyki prosto z natury, olejki kosmetyczne, kosmetyki do cery i włosów, świece sojowe, tabliczki zapachowe, zestawy prezentowe na każdą okazję, pielęgnacja, zdrowie, ręcznie robione, nierafinowane, handmade, mała manufaktura, firma rodzinna, mala olejarnia

Doskonała

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 63

Napisz recenzję

Olej

Jak powiedzieli tak zrobili przesyłka przyszłą dobrze zabezpieczona na czas. Produkt w szklanej butelce, wszystko spełniło moje oczekiwania. Będę zaglądał zawsze do Olejarni Gaja jak będę poszukiwał dobrego produktu

6 lutego 2025

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie, i zapraszamy do zaglądania :)

To jest mój kolejny i zapewne nie…

To jest mój kolejny i zapewne nie ostatni zakup.Szybka dostawa.Świetnie zabezpieczony towar.Oleje zgodne z opisem,bardzo smaczne.Polecam z czystym sumieniem.

22 stycznia 2025

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Pięknie dziękujemy. cieszymy się niezmiernie, że grono naszych STAŁYCH klientów jest już tak wielkie :) Pozdrawiamy serdecznie!

Bardzo dobre produkty

Bardzo dobre produkty - polecam

21 stycznia 2025

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za opinię i zapraszamy ponownie na zakupy do naszego sklepu z PRODUKTAMI PROSTO Z NATURY :)

szybka obsługa

szybka obsługa, dobrze zapakowane prodikty plus mega jakość

3 stycznia 2025

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Mega dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

Bardzo dobra obsluga

Bardzo dobra obsluga. Produkty doskonałej jakści!!!

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie. Na nadchodzące święta życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT |!!!

Żałuję ze nie jestem systematyczny

Żałuję ze nie jestem systematyczny. Ale staram sie zamawiać w miarę regularnie. Bo naprawę czujemy sie po nich dobrze. I odp przechowywane długo dają się wykorzystać do kulinariów i tzw łóżkowego spożycia.

4 grudnia 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Cenna uwaga, aby poczuć naprawdę potężne efekty olejowania, trzeba być regularnym :) Serdecznie do tego zachęcamy !

Polecam!

Piękne wykonanie, przesyłka dotarła w idealnym stanie.

13 listopada 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Świetnie, bardzo się cieszymy :) Zapraszamy ponownie !

doskonała jakość

kolejne zamówienie. oleje zawsze świeże, najwyższej jakości

18 listopada 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Dziękujemy. Jakość to coś , czym chcemy się wyróżniać :)

Olej z kiełków pszenicy z olejarni Gaja…

Olej z kiełków pszenicy z olejarni Gaja ma doskonały smak "natury", przypomina nieco zapach siana, smakuje podobnie jak doskonała oliwa z oliwek.

Chciałbym dodać sugestie dla producenta:
1) dobrze byłoby podać informacje o przeciętnej zawartości witaminy E (lub grupy witamin E)
2) dodanie końcówki plastikowej do szyjki butelki (podobnie jak to ma miejsce w butelkach z olejem z oliwek) bardzo ułatwiłoby dozowanie; obecnie nie jest to wygodne, olejek ścieka po ściankach.
Pozdrawiam serdecznie
R. Wroblewski

19 października 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Sekret dobrego produktu tkwi w dobrych ziarnach oraz niskiej temperatury tłoczenia - około 34 stopnie. Wtedy powstaje tak pyszny olej :)
Jeżeli chodzi o nakrętki, wszystkie testowane z dozownikiem pękały przy transporcie. nie gwarantowały bezpiecznej dostawy ze względu na swoją cienkość i kruchość. Znaleźliśmy odpowiednie do butelek 100ml i wprowadziliśmy. Do pozostałych szukamy dalej :)
Zawartość witamin E? Wysokie, a dokładne oznaczenie do każdej partii tłoczonej wiąże się z indywidualnymi badaniami, co generuje duże koszty dla tak małej działalności, jak nasza. Sam dobrej jakości zimnotłoczony olej z kiełków pszenicy gwarantuje wysoką jej zawartość :)

Bardzo dobrze

Wysyłka bardzo dobrze spakowana. Oleje bardzo dobre. Chociaż według mnie majonez z oleju słonecznikowego nie jest smaczny , być może wynika to ze specyficznego smaku oleju tłoczonego na zimno.

24 września 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Właśnie, oleje tłoczone na zimno mają intensywny smak. Dlatego przygotowane na ich bazie potrawy przenikają ich smakiem i zapachem. Stąd różnica jest duża. Ale za to ile zdrowia w takim majonezie? :))

Pozdrawiamy serdecznie

Szybka dostawa.

Szybka dostawa.
Przesyłka dobrze zabezpieczona w pudełku styropianowym.
Olej dobrej jakości.

25 września 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Super, trzymamy poziom jakościowy. Dla Was!

Produkty b. wysokiej jakości , szkoda, że cena wysoka

Kupiłem olej z czarnuszki i rokitnika. szybka dostawa odbiór w paczkomacie zapkowane oleje w paczkach ze steropianu

21 września 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie za opinię. Chętnie dowiedzielibyśmy się, dlaczego pomimo zadowolenia nie zasłużyliśmy na komplet gwiazdek. Ciągle się doskonalimy i jest to dla nas bardzo ważne:)

Jakość

To co obiecuje, to także wysyła. Robi to zgodnie ze swoja polityką dbając o jakość produktu od jego wytworzenia do dostarczenia dla klienta.

4 września 2024

Odpowiedź od Olejarnia Gaja

Dziękujemy serdecznie. Twoja Opinia jest dla nas bardzo ważna. Pokazuje, że to co robimy jest dobre :)