Snakkede med Olai Furniture for at høre nærmere vedr. leveringstid. I den forbindelse blev jeg spurgt om, hvor jeg boede, hvorefter jeg fik tilbud om at få leveret den ønskede stol samme aften, da Ol... Zobacz więcej
Tog til Olai Furniture med mor og døtre og købte Bølling bakkebord (til mormor) for så at falde for den mest forrygende Elephant stol fra Norr11. Prisen var god og to stole blev leveret i udvalg af De... Zobacz więcej
Har i dag modtaget den bedste kundeservice fra Dennis ved Olai furniture. Jeg manglede levering af nogle varer (7 dage siden bestilling), og ringede derfor til kundeservice. Dennis svarede... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Stort udvalg både i butikken og på…
Stort udvalg både i butikken og på nettet, alt det de ikke har i butikken er de altid behjælpelige med at finde i katalogerne, jeg er dan af deres service og handler der tit.
Når jeg handler på nettet er der altid hurtig ordrebekræftelse og levering.
Har handlet og kommet hos olai…
Har handlet og kommet hos olai furniture i mange år.
Super hurtig levering og rigtig god service.
Altid imødekomne og smilende medarbejdere.
Skuffelse
Ærgerligt at ville købe 4 Folkestole idag og at butikken ikke havde nogle samt ikke ville sælge med afslag på 30 % som de reklamerer med på nettet. Ville ellers gerne have handlet lokalt.

Odpowiedź od Olai Furniture
Dårlig service og misvisende lagerbeholdning
Jeg bestilte et Hay Peas tæppe på deres webshop fredag d. 26/03. Det fremgår at varen er på lager, og jeg derfor skal forvente levering på 1-3 hverdage hvilket så var det jeg regnede med.
Mandag aften kontakter jeg kundeservice, da jeg ikke havde fået noget information fra dem og gerne ville have en status på min ordre. I telefonen får jeg ejeren af Olai Furniture. Først fortæller han på den mest flabede måde, at han ikke kan svare på spørgsmål ang. ordrer fordi han ikke sidder ved en computer kl. 19.30. (I get it, det er fair. Men hvordan skulle kunderne vide det, når der står på jeres hjemmeside at telefonen har åben til kl. 20?)
Derudover kan han så informere mig om, at orden jeg har lagt ikke er på lager alligevel og først er på lager igen sidst i april (en måned efter orden er lagt), selvom det altså fremgår på hjemmesiden at den er på lager. Hans undskyldning er, at de har rigtig travlt hvilket jeg godt forstår. Dog synes jeg det er virkelig ringe service, at jeg har den opfattelse, at jeg modtager varen inden for 1-3 hverdage, hvor den i virkeligheden først kommer på lager sidst i april. En simpel mail eller et opkald havde gjort alverdens for mig i denne situation.
Til sidst bad jeg ham annullere ordren, hvilket han sagde ikke var noget problem. Sååå, tak for det.
Ikke specielt anbefalelsesværdigt. Ikke specielt kundemindet ejer. Ærgerligt når mange andre ser ud til at have haft et smertefrit forløb.

Altid god service
Vi har handlet flere gange hos Olai, og vi har altid fået rigtig god service. Vi oplever, at Dennis og Tine strækker sig langt for at levering sker på rette tid. Vores yndlingsbutik, når der skal købes god design.
dårlig service
Bestilte en stol i september 20. Har rykket flere gange for levering, som endelig blev lovet i uge 51. Nu er vi i uge 52 og har intet hørt. Dårlig service og manglende information

Odpowiedź od Olai Furniture
Hurtigt svar og levering før tid
Jeg skrev til dem på Messenger kl. 18 med spørgsmål til Montana, med forventning om et svar tidligst dagen efter. Men få minutter senere fik jeg svar og fik gennemført et køb samme aften, med hjælp fra medarbejderen der lavede prismatch uden diskussion. Pakken kom adskillige dage før lovet og pengene blev først trukket ved afsendelsesdagen.
Virkelig god service 😅
Vi har købt 6 stk. Montana reoler - fantastisk service fra butikken, og meget din levering. Jeg handler der helt klart igen ☺️
Bedre service skal man lede længe efter
Bedre service skal man lede længe efter!! Hurtig svar på forespørgsel, super betjening. Ingen forudbetaling - pengene blev reserveret og først trukket ved levering. Og så har jeg lige fået leveret mit skrivebord - 1 1/2 uge før det var lovet til - af en super sød og hjælpsom chauffør.
Her handler vi helt sikkert igen
Rigtig god kundeservice og hurtig levering
Vi oplevede en rigtig god kundeservice. Olai Furniture havde skaffet vores bestillings vare meget hurtigt, og vi fik det leveret til døren med smil. De får en stor anbefaling med fra os :)
Utroligt hurtige til at kommunikere på…
Utroligt hurtige til at kommunikere på mail. Også da der var lidt problemer med en fragtmand - så var hjælpen der prompte. Og så gjorde det jo oplevelsen endnu bedre, at man også kunne gøre en god handel med de herrer og damer. Kan kun anbefales.
Super service af Olai Furniture
Super service af Olai Furniture! Jeg ringer for at høre om de har flere af en Klipklap stol, fordi den på nuværende tidspunkt er udsolgt mange steder da den er på tilbud og Klipklap selv har problemer med levering til sælgerne.
Dennis siger at de har, men vil lige kontrollere det for mig. Han lover at vender tilbage i løbet af en halv time. Præcis 30 min senere ringer Dennis og bekræfter at de netop har den størrelse og farve vi ønskede.
Det passede med at sende den med leveringen samme dag!
Kunne ikke have været mere glad for den service.
Positiv oplevelse
Bestilte møblerne på mail.
Super god hjælp til valg. Super tilbud.
Varen afsendt til den aftalte tid.
Der er ikke noget at sætte en finger på.
Tak for handlen.
Michael Valentin
reservedele.nu
Kæmpe anbefaling herfra
Igennem mange år har vi handlet hos Olai og har altid været 100% tilfredse.
Skal vi have nye møbler skriver vi altid først til Dennis fra Olai.
Dennis hjælper os hver gang, svarer hurtigt og er altid klar med hurtig levering.
Endnu en god handel!
Olai Furniture er altid med på en god handel, fremragende service, hurtig levering, alt hvad man kunne ønske sig. Det var ikke første eller sidste gang vi handler hos jer 👍🏼
Absolut anbefalelsesværdig
Absolut anbefalelsesværdig . Kanon service , sindsyge lækre ting og lyn respons på forespørgelser på varer. Tak for handlerne og jeg kommer helt sikkert igen og igen og igen .
Super service👍
Har i dag modtaget den bedste kundeservice fra Dennis ved Olai furniture.
Dennis svarede straks, selvom han afholdte sommerferie.
Han fandt hurtigt frem til min ordre og ville derfor kontakte deres lager/fragtmand. Der gik under 20 min. så hørte jeg igen fra Dennis, som kunne fortælle at den var leveret i pakkeshoppen i dag.
God sommer. :)
Kan anbefales
Kan varmt anbefale Olai furniture som har en helt fantastisk kundeservice, gode priser og som forstår at gøre det ekstra for kunden.
Jeg købte min sofa hos Olai Furniture…
Jeg købte min sofa hos Olai Furniture tilbage i 2013 og den står stadig fantastisk flot i min stue.
Det hele blev leveret og båret op på 4 sal uden brok, fantastisk service, jeg vil helt klart handle der igen når jeg skal have nye møbler.
Fremragende butik, betjening super udvalg
Fremragende udvalg, service og dejlig sød betjening. Super super den bedste forretning ever. Har aldrig før prøvet at firmaet retter prisen nedad til kundens fordel. Handler aldrig andre steder 👍👍👍🇩🇰🇩🇰😍😍