Oferteo.pl Recenzje 5753

4,5

Podsumowanie recenzji

Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI

Recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z jakości usług, podkreślając ich fachowość i profesjonalizm. Wiele osób chwali szybkość kontaktu oraz efektywność działania serwisu, co pozwala na błyskawiczne znalezienie odpowiedniego wykonawcy. Konsumenci doceniają również pomocną i konkretną obsługę ze strony pracowników, co przekłada się na pozytywne wrażenia z całej współpracy. Niektórzy użytkownicy zgłaszają jednak problemy z jakością kontaktów, wskazując na puste lub nieprawidłowe dane, co prowadzi do marnowania punktów. Zauważono również, że czasami trudno jest nawiązać realny kontakt z klientami, a zgłoszenia bywają ignorowane. Pojawiają się także opinie o nachalnym kontakcie ze strony konsultantów, którzy nie odpowiadają na konkretne pytania, a zamiast tego promują inne opcje.

O czym najczęściej mówią ludzie

Service

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty service, doceniając łatwość i szybkość znalezienia odpowiedniego... Zobacz więcej

Customer communications

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z kontaktem. Wielu konsumentów docenia szybki kontakt od... Zobacz więcej

Staff

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z personelem. Wielu chwaliło pracowników za ich profesjonalizm,... Zobacz więcej

Response time

Recenzenci wspominają pozytywne opinie na temat czasu reakcji. Klienci doceniają szybki odzew ze strony firm... Zobacz więcej

Website

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z website. Klienci chwalą przejrzystość strony, szybkość działania... Zobacz więcej

Na podstawie poniższych recenzji

Zawsze jest możliwość wyboru spośród kilku ofert, trzeba tylko dość trafnie powiedzieć o co chodzi w wykonaniu usługi. Zgłoszenia pojawiają się prawie natychmiast, czasem to jest krępujące. Rozmowa... Zobacz więcej

Z czystym sumieniem polecam tego elektromontera. Zlecenie zostało wykonane bardzo szybko, solidnie i profesjonalnie. Dodatkowo sam pojechał po odpowiednie materiały, ponieważ te, które wcześniej kupił... Zobacz więcej

bo działa – realne zapytania, konkretni ludzie i brak lania wody - dzięki Oferteo mam stały dopływ klientów, a jako inżynier cenię sobie system, który zamiast obiecywać – dowozi. Trochę jak dobrze wyk... Zobacz więcej

Oferteo mnie nie zawiodło, jedyną osobą jaka może zawieźć przy pozyskiwaniu klientów na portalu Oferteo jest sam wykonawca. Daję 5 gwiazdek! Polecam wykonawcom portal Oferteo! Nie tylko jednorazowe za... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Wyszukiwarka internetowa
  2. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Wykonawca
  3. Na miejscu 4. wśród 8 najlepszych firm w kategorii Platforma sprzedażowa online

Dodaj bezpłatne ogłoszenie kupię lub zlecę, porównaj oferty od firm i wybierz najlepszą. Zlecenia i zamówienia dla firm, instytucji i osób prywatnych!

4,5

Doskonała

6 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Trafiła mi się solidna firma brukarska

3 kwietnia 2026

Cześć Zbigniew,

dziękujemy za podzielenie się opinią, skorzystanie z naszego serwisu - świetnie, iż mogliśmy wesprzeć w sprawnej realizacji inwestycji.

Zapraszamy do zamieszczania kolejnych zleceń dla naszych otwartych na nowe wyzwania Specjalistów.

Polecam - szybkie reakcje - naprawiony problem ❣️

25 marca 2026

Dzień dobry,

bardzo nam miło. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w działaniu :) Polecamy się na przyszłość.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Polecam! Znalezienie atrakcyjnej oferty trwało 25 min. Realizacja ekspres-jeszcze tego samego dnia.

31 marca 2026

Dzień dobry,

serdecznie dziękujemy za miłe słowa, docenienie naszej platformy oraz skorzystanie z naszych usług.

Cieszymy się, iż nasze sprawdzone narzędzia przyczyniły się do sprawnej i bezpiecznej realizacji inwestycji. Zachęcamy do zamieszczania nowych zgłoszeń dla naszych profesjonalnych Wykonawców.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Zostaliśmy oszukani przez wykonawcę…

Zostaliśmy oszukani przez wykonawcę ogłaszającego się na platformie oferteo. Pobrał zaliczke i niewykonujac usługi zerwal kontakt. Zgłosiliśmy sprawę do tej platformy,po za policją oczywiscie lecz zbagatelizowali to. Nieuczciwy Wykonawca nadal ma aktywne konto i być może przyjmuję kolejne zlecenia. Oferteo w żaden sposób nie zareagowało.

18 marca 2026

Pani Moniko,

przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce. Chcemy zdecydowanie podkreślić, iż stawiamy na współpracę z solidnymi, profesjonalnymi Wykonawcami i dbamy o jakość usług dostarczanych dla Zlecających.

Informujemy, że każdą opinię weryfikujemy, stawiając na rzetelność i wiarygodność ocen prezentowanych na Profilach Wykonawców. Zachęcamy do zapoznania się z informacjami o bezpieczeństwie: https://www.oferteo.pl/bezpieczenstwo-dla-zlecajacych .

Wszelkie uwagi oraz spostrzeżenia co do Wykonawców można kierować bezpośrednio do naszych Doradców na adres biuro@oferteo.pl.

Chętnie pomożemy w działaniu i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Solidne wykonanie i szybko jestem…

Solidne wykonanie i szybko jestem zadowolony

Cześć Lucjan,

dziękujemy uprzejmie za podzielenie się opinią oraz skorzystanie z naszych usług. Zapraszamy do korzystania z portalu w przyszłości.

Polecam oferteo

Polecam oferteo, bogata oferta firm z różnych dziedzin z szybkimi terminami realizacji.

Cześć Ewa,

dziękujemy bardzo za podzielenie się opinią. Cieszy nas fakt, iż Oferteo to rozwiązanie odpowiadające na Twoje potrzeby. Pozostajemy do dyspozycji, nasi rzetelni Wykonawcy czekają na kolejne wyzwania.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Bardzo mili,i pomocni ludzie,na pewno…

Bardzo mili,i pomocni ludzie,na pewno będę korzystał z Oferteo jako wykonawca. Polecam.

Cześć Grzegorz,

bardzo miło nam czytać Twoje słowa :) Dziękujemy za 5 gwiazdek, świetnie, że mamy Cię na pokładzie. Pozostajemy do dyspozycji, a nasi Doradcy są otwarci na kontakt, chętnie służą swoją wiedzą, dzielą się doświadczeniem w zakresie efektywnego korzystania z naszego serwisu.

Na początku było dobrze

Na początku było dobrze - dobre kontakty z klientami, realne telefony i rozmowy.

Po czasie zauważyłem tendencje napotykania zleceniodawców, którzy albo w rzeczywistości nie istnieją - nie wiem skąd biorą się ich profile, albo jak się do nich dzwoni i piszę to nie odbierają i nie odpisują a jeśli już odbiorą to są zdziwieni, że ich kontakt jest na OFERTEO.

Są też tacy, którzy wystawiają swoje zlecenia - "z czystej ciekawości ale nie chcą żądnej usługi - badanie rynku"

Zakupione punkty przepadają i inwestycja w potencjalnego klienta przeradza się nerwowe zgłaszanie i przepalanie kontaktów.

Panie Kamilu,

przykro nam, że po początkowo dobrych doświadczeniach pojawiły się u Pana takie odczucia. Zapewniamy, iż stale dbamy o jakość naszych leadów oraz profesjonalną współpracę z Wykonawcami.

Rozumiemy, iż sytuacje, w których kontakt z potencjalnym klientem jest utrudniony lub zlecenie służy jedynie badaniu rynku, mogą być frustrujące. W takich przypadkach przypominamy o dostępnej dla każdego Wykonawcy prostej opcji Limitu zwrotu punktów, która umożliwia reklamację kontaktów: https://www.oferteo.pl/zwroty-kontaktow .

Warto również przed pobraniem leada zwracać uwagę na status weryfikacji danych klienta, co jest widoczne np. przy oznaczeniu potwierdzenia numeru telefonu.

Nasi Doradcy chętnie pomogą w optymalnym wykorzystaniu serwisu i przeanalizują sytuację na Pana koncie po kontakcie na adres biuro@oferteo.pl .

dobra firma

31 marca 2026

Cześć Magdalena,

dziękujemy za podzielenie się opinią, zachęcamy do dalszego korzystania z naszych usług.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Natychmiastowe działane w celu…

Natychmiastowe działane w celu skontaktowania z ewentualnym zleceniobiorcą.

Cześć Krystyna,

świetnie, że mogliśmy pomóc w realizacji zapotrzebowania - zachęcamy do zamieszczania nowych zleceń, nasi profesjonalni Wykonawcy czekają na kolejne zadania.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Natychmiast dostałem całe mnóstwo ofert…

Natychmiast dostałem całe mnóstwo ofert i bez problemu znalazłem wykonawce

Cześć Jakub,

dziękujemy bardzo za 5 gwiazdek, cieszymy się, iż mogliśmy pomóc w nawiązaniu współpracy z rzetelną firmą.

Szybka odpowiedź

Szybka odpowiedź, kilka sensownych ofert.

Cześć Monika,

dziękujemy za podzielenie się opinią i skorzystanie z naszego portalu - zapraszamy do dalszej współpracy :)

usługa działa super

usługa działa super, oferty przychodzą niemalże natychmiast, podając numer telefonu można liczyć na wsparcie i dodatkowe informacje na temat szukanych produktów

30 marca 2026

Cześć Karolina,

dziękujemy bardzo za miłe słowa i pochwałę dla naszego serwisu. Zapraszamy do dodawania kolejnych zleceń dla naszych gotowych na nowe wyzwania Specjalistów.

Remonty

Nie wiedziałam, gdzie szukać fachowców do remontu, złożyłam ofertę na Oferteo. Zgłosiły się 3 firmy chętne podjęcia wykonania usługi.

27 marca 2026

Cześć Ewa,

bardzo nam miło, dziękujemy za 5 gwiazdek oraz skorzystanie z naszych usług. Polecamy się na przyszłość - nasi profesjonalni Wykonawcy są gotowi na kolejne wyzwania.

szybka informacja

26 marca 2026

Cześć Maria,

dziękujemy za wysoką ocenę, zapraszamy do dalszej owocnej współpracy.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Korzystałem dwa razy i za każdym razem…

Korzystałem dwa razy i za każdym razem trafiłem na rzetelnego wykonawcę

23 marca 2026

Cześć Darek,

cieszymy się, że jesteś z nami, dziękujemy za docenienie naszego serwisu :) Polecamy się na przyszłość.

Zespół Oferteo ds. Opinii

szybka informacją od Wykonawców

18 marca 2026

Cześć Joanna,

dziękujemy za 5 gwiazdek, również przybijamy "piąteczkę" i polecamy się na przyszłość.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Z oferteo wybrałam wykonawcę altany w…

Z oferteo wybrałam wykonawcę altany w lipcu 2023 r., wszystko przebiegło sprawnie, praca wykonana świetnie. Wykonawca godny polecenia, a przy tym elastyczny w negocjacji ceny.

29 lipca 2025

Pani Małgorzato,

dziękujemy za podzielenie się opinią - cieszymy się, iż mogliśmy pomóc w działaniu i realizacji inwestycji. Chętnie dowiemy się, co możemy poprawić, aby nasz serwis spełniał Pani oczekiwania w 100% :) Pozostajemy otwarci na kontakt pod adresem biuro@oferteo.pl .