Oferteo.pl Recenzje 5753

4,5

Podsumowanie recenzji

Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI

Recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z jakości usług, podkreślając ich fachowość i profesjonalizm. Wiele osób chwali szybkość kontaktu oraz efektywność działania serwisu, co pozwala na błyskawiczne znalezienie odpowiedniego wykonawcy. Konsumenci doceniają również pomocną i konkretną obsługę ze strony pracowników, co przekłada się na pozytywne wrażenia z całej współpracy. Niektórzy użytkownicy zgłaszają jednak problemy z jakością kontaktów, wskazując na puste lub nieprawidłowe dane, co prowadzi do marnowania punktów. Zauważono również, że czasami trudno jest nawiązać realny kontakt z klientami, a zgłoszenia bywają ignorowane. Pojawiają się także opinie o nachalnym kontakcie ze strony konsultantów, którzy nie odpowiadają na konkretne pytania, a zamiast tego promują inne opcje.

O czym najczęściej mówią ludzie

Service

Recenzenci podkreślają pozytywne aspekty service, doceniając łatwość i szybkość znalezienia odpowiedniego... Zobacz więcej

Customer communications

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z kontaktem. Wielu konsumentów docenia szybki kontakt od... Zobacz więcej

Staff

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z personelem. Wielu chwaliło pracowników za ich profesjonalizm,... Zobacz więcej

Response time

Recenzenci wspominają pozytywne opinie na temat czasu reakcji. Klienci doceniają szybki odzew ze strony firm... Zobacz więcej

Website

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z website. Klienci chwalą przejrzystość strony, szybkość działania... Zobacz więcej

Na podstawie poniższych recenzji

Zawsze jest możliwość wyboru spośród kilku ofert, trzeba tylko dość trafnie powiedzieć o co chodzi w wykonaniu usługi. Zgłoszenia pojawiają się prawie natychmiast, czasem to jest krępujące. Rozmowa... Zobacz więcej

Z czystym sumieniem polecam tego elektromontera. Zlecenie zostało wykonane bardzo szybko, solidnie i profesjonalnie. Dodatkowo sam pojechał po odpowiednie materiały, ponieważ te, które wcześniej kupił... Zobacz więcej

bo działa – realne zapytania, konkretni ludzie i brak lania wody - dzięki Oferteo mam stały dopływ klientów, a jako inżynier cenię sobie system, który zamiast obiecywać – dowozi. Trochę jak dobrze wyk... Zobacz więcej

Oferteo mnie nie zawiodło, jedyną osobą jaka może zawieźć przy pozyskiwaniu klientów na portalu Oferteo jest sam wykonawca. Daję 5 gwiazdek! Polecam wykonawcom portal Oferteo! Nie tylko jednorazowe za... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Wyszukiwarka internetowa
  2. Na miejscu 1. wśród 2 najlepszych firm w kategorii Wykonawca
  3. Na miejscu 4. wśród 8 najlepszych firm w kategorii Platforma sprzedażowa online

Dodaj bezpłatne ogłoszenie kupię lub zlecę, porównaj oferty od firm i wybierz najlepszą. Zlecenia i zamówienia dla firm, instytucji i osób prywatnych!

4,5

Doskonała

6 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

xyzv

ok................................

21 marca 2026

Cześć Mirosław,

dziękujemy za 5 gwiazdek. Również przybijamy "piąteczkę" i zachęcamy do korzystania z systemu na co dzień.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Oferty dostałam natychmiast po wysłaniu…

Oferty dostałam natychmiast po wysłaniu zapytania. Wystarczył jeden telefon i już byłam umówiona. Usługa wykonana, sprawa załatwiona.

21 marca 2026

Cześć Teresa,

dziękujemy za 5 gwiazdek, skorzystanie z naszych usług. To świetnie, iż nasze rozwiązania są dla Ciebie pomocą w poszukiwaniu profesjonalnych Wykonawców - zapraszamy do dalszej współpracy.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Dosłownie w kilka minut znalazłam i…

Dosłownie w kilka minut znalazłam i skontaktowały się ze mną firmy których szukałam

Cześć Jolanta,

podziękowania za podzielenie się opinią oraz skorzystanie z naszego serwisu. Zapraszamy do zamieszczania kolejnych zgłoszeń dla naszych otwartych na nowe wyzwania Specjalistów.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Fachowcy z poszczególnych dziedzin w…

Fachowcy z poszczególnych dziedzin w jednym miejscu. Odezwało się kilku i nawiązałem kontakt. Super platforma !!! Polecam !

Cześć Zygmunt,

bardzo nam miło czytać Twoje słowa, dziękujemy uprzejmie za wysoką ocenę oraz docenienie funkcjonalności naszej platformy. Świetnie, iż mogliśmy pomóc w sprawnym i bezpiecznym działaniu z inwestycją - możesz liczyć na nas na bieżąco.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Z usługi jestem bardzo zadowolona

Z usługi jestem bardzo zadowolona. Pan Mateusz wymieniał sznurki w rolecie zewnętrznej zrobił to bardzo dobrze szybko i sprawnie.. Bardzo polecam

Cześć Anna,

dziękujemy za 5 gwiazdek. Cieszymy się, iż mogliśmy pomóc w nawiązaniu współpracy z rzetelną firmą - polecamy się na przyszłość.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Bardzo dobry kontakt szybko załatwiłem…

Bardzo dobry kontakt szybko załatwiłem problem

20 marca 2026

Cześć Marek,

świetnie, iż mogliśmy pomóc w sprawnej realizacji inwestycji - zapraszamy do poszukiwania kolejnych rzetelnych Wykonawców poprzez nasz serwis.

Dzień dobry,

dziękujemy za miłe słowa oraz 5 gwiazdek, polecamy się na przyszłość :)

Zespół Oferteo ds. Opinii

Moje doświadczenia z Oferteo.

Moje doświadczenia od samego początku założenia konta na Oferteo są bardzo pozytywne. W pierwszych tygodniach skontaktował się konsultant p.Lukasz, który oprócz wypytania mnie o wrażenia, również zaproponował ciekawe opcje, które faktycznie przełożyły się na zysk. Parę miesięcy później, przy kolejnym telefonie p. Łukasza, kiedy był słaby okres, gdzie zainteresowanie klientów znacząco spadło, p. Łukasz podzielił się ze mną sposobami na to jak lepiej wykorzystać kontakty, pozyskane przez Oferteo i jak podejść do kontaktu z klientem z większym efektem. Nie oczekiwałam takiego wsparcia, ale bardzo jestem za nie wdzięczna. Co do samej platformy Oferteo nie mam żadnych 'ale', ponieważ z mojej perspektywy wszystko działa jak należy, strona ma wiele funkcji, które spełniają swoje zadanie i jestem z nich bardzo zadowolona.

Cześć Agata,

bardzo miło nam czytać Twoje słowa :) Cieszymy się, iż nasz serwis jest na miarę Twoich oczekiwań.

To świetnie, że wsparcie naszego Doradcy okazało się tak pomocne i przełożyło się na realne zyski Twojej firmy, nasi Doradcy bowiem na bieżąco służą wiedzą i pomocą.

Pracujemy na co dzień, aby naszym Użytkownikom zapewnić jak najlepsze, skuteczne, proste i pomocne rozwiązania, dlatego cieszy nas Twoje zadowolenie z funkcjonalności platformy.

Dziękujemy za podzielenie się opinią, wysoką ocenę i zachęcamy do dalszej współpracy. Życzymy powodzenia w pracy z klientami!

Zespół Oferteo ds. Opinii

Zgodny z kontaktem termin wykonania…

Zgodny z kontaktem termin wykonania usługi poszerzony o szereg praktycznych rad dla mnie czyli użytkownika .Wysokie kwalifikacje i empatia zarówno podczas wykonywania usługi jak zaoferowania
rozszerzonego zakresu przyszłych usług. Bardzo polecam.

Cześć Eugeniusz,

bardzo dziękujemy za opinię, to świetnie, iż mogliśmy pomóc w nawiązaniu współpracy z solidną firmą i w sprawnej realizacji zlecenia.

Zachęcamy do dalszej współpracy :)

bardzo szybka reakcja

bardzo szybka reakcja - polecane kilka ofert - jeden minus to odrzuciliście moją pozytywną opinie w wskazanym przez Was wykonawcy - tego nie rozumiem

Cześć Andrzej,

dziękujemy za skorzystanie z naszego serwisu oraz podzielenie się opinią, docenienie platformy 5 gwiazdkami. W kwestii opinii dla wybranego Wykonawcy - prosimy o kontakt, sprawdzimy sprawę i pomożemy w działaniu. Nasi Doradcy służą pomocą pod adresem biuro@oferteo.pl .

Kiepskie

Na stronie, po dodaniu ogłoszenia, każdy może się z tobą skontaktować. Zaczynając od tego to sprawia, że kontakt nie jest udowodniony na oferteo. Dwa, kontakt z oferteo jest słaby, odpisują po ponad tygodniu i nic za tym nie idzie. Trzy, pokazują oferty niby z miasta, a jak dzwonie, ro wykonawca jest 400km dalej.

6 marca 2026

Dzień dobry,

przykro nam, iż pojawiły się takie odczucia. Pragniemy odnieść się do poruszonych w treści opinii kwestii.

Po dodaniu zlecenia w serwisie kontakt ze Zlecającym podejmują te firmy, które są zainteresowane wykonaniem danego zlecenia. Dane Zlecającego są ukryte i bezpieczne, a dostępne jedynie dla Wykonawców, którzy dane potencjalnego klienta pobiorą poprzez nasz serwis. O każdej firmie, która jest zainteresowana zleceniem i/lub pobrała dane ze zlecenia, Zlecający jest informowany, by również w ten sposób pozyskać kontakt do firm.

W zależności od wybranych przez Zlecającego opcji (np. zakres prac, branża, wielkość robót) system wysyła Zlecającemu (w niektórych przypadkach) polecane firmy, które mogą spełnić jego oczekiwania - wedle filtrów oraz kryteriów ustawionych przez samych Wykonawców. Nasi Doradcy na bieżąco pomagają firmom oraz udzielają niezbędnych informacji, aby Wykonawcy mogli korzystać z opcji polecania w pełni skutecznie i w zgodzie z oczekiwaniami Zlecających.

Wszelkie spostrzeżenia, uwagi oraz sugestie chętnie przyjmiemy również w komunikacji bezpośredniej: nasz adres to biuro@oferteo.pl .

Zespół Oferteo ds. Opinii

Dwukrotnie skorzystałam z pomocy…

Dwukrotnie skorzystałam z pomocy Oferteo. Za każdym razem skontaktował się ze mną fachowiec. Jedna usługa została wykonana bardzo dobrze, druga jest w trakcie realizacji.

Cześć Mirosława,

dziękujemy serdecznie za docenienie naszej platformy 5 gwiazdkami, możesz na nas liczyć na bieżąco :)

Zespół Oferteo ds. Opinii

Znalazłam szybko dobrego fachowca.

Cześć Małgorzata,

świetnie, iż mogliśmy wesprzeć w realizacji inwestycji. Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz skorzystanie z naszego serwisu. Służymy pomocą na bieżąco.

Szybko i sprawnie.

Cześć Marek,

dziękujemy za 5 gwiazdek, możesz na nas liczyć na bieżąco.

Natychmiastowa reakcja na zlecenie

Natychmiastowa reakcja na zlecenie, dużo ofert

Cześć Kasia,

dziękujemy bardzo za wysoką ocenę, skorzystanie z naszego serwisu. Zapraszamy do dalszej współpracy.

Zespół Oferteo ds. Opinii

Zawsze jest możliwość wyboru spośród conajmniej kilku ofert

Zgłoszenia pojawiają się prawie natychmiast, czasem to jest krępujące.
Rozmowa z oferentami jest konkretna i na tyle informacja jest pełna, że... wystarczająca. Mam tu na myśli cenę usługi. Ale któż może ocenić pracę z góry na 100 procent pewną polegając na słownym opisie?

14 marca 2026

Cześć Leon,

bardzo nam miło, dziękujemy bardzo za podzielenie się wrażeniami co do użytkowania naszego systemu. Cieszymy się, iż mogliśmy pomóc w nawiązaniu kontaktu oraz współpracy z solidnymi Wykonawcami.

Pozostajemy do dyspozycji, zapraszamy do zamieszczania kolejnych zleceń dla naszych profesjonalnych firm.

zlecenie na naprawę komina

Wysłane zlecenie. 0 ofert. Jedyne co zyskałem to spam od tej platformy. Śmieci w mailu wiecej niż powinni, a ofert 0. NIE POLECAM - strata czasu i zapchana skrzynka marketingiem. D N O

18 marca 2026

Panie Januszu,

przykro nam, że ma Pan takie wrażenie. Zapewniamy, iż liczy się dla nas najwyższa jakość usług, jak również celujemy w dobre, trwałe, oparte na profesjonalnej współpracy relacje z naszymi Użytkownikami.

Dbamy o weryfikację zleceń, aby trafiały one do rzetelnych Wykonawców, jednak czas odpowiedzi zależy od ich bieżącej dostępności w danym regionie czy branży.

Chcemy zaznaczyć, że nasze komunikaty mają na celu pomoc w obsłudze zapytania, ale rozumiemy Pana irytację z powodu zapełnionej skrzynki. Każdy głos od Zlecających jest dla nas ważny i pozwala nam usprawniać serwis, budować platformę odpowiadającą na potrzeby Użytkowników.

Zapraszamy do kontaktu na biuro@oferteo.pl, abyśmy mogli wyjaśnić tę sytuację i pomóc w optymalnym ustawieniu powiadomień.

Szybki kontakt z podwykonawcą

Szybki kontakt z podwykonawcą, nie zawsze kompetencje pokrywają się z moimi kryteriami , często nie dochodzi do zawarcia umowy

18 marca 2026

Cześć Wojciech,

dziękujemy za skorzystanie z naszego serwisu oraz podzielenie się opinią. To świetnie, że możemy pomóc uzyskać oferty od sprawdzonych Wykonawców, by można było wybrać najlepszą, odpowiednią, optymalną dla siebie opcję.

Zapraszamy do zamieszczania nowych zgłoszeń dla naszych otwartych na kolejne wyzwania Specjalistów.

Sprawnie załatwiłam sprawę

Bardzo szybko skontaktowali się że mną wykonawcy, których poszukiwałam.

Dzień dobry,

podziękowania za 5 gwiazdek dla naszego serwisu. Również przybijamy "piąteczkę", służymy pomocą na bieżąco.