OddsProfit Recenzje 160

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Oceniono na 1 z 5

ADVARSEL!! Hvis i tilmelder jer så hold øje med jeres bank konti, da de hver måned trak dobbelt beløb fra kontoen, alle mulige skæve beløb helt ned til 3,95 opkrævede de, så sørg for og tjek op på jer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har haft en positiv oplevelse med Oddsprofit. Har været kunde i ca 1 1/2 år, og har især vundet penge på deres tips omkring skiskydning, og de mere “specielle” sportsgrene. Det fungerer super godt so... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig ringe kundeservice. Jeg afsluttede mit abonnement før jeg var færdig med min prøveperiode. Blev derefter trukket i penge to gange siden, mens jeg har skrevet mindst 5 mails med svar på en enk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefales. Man bliver inviteret til en 'VIP' gruppe, hvor de ligger alle deres spilforslag op. Det er dog fuldstændig urealistisk at nå deres månedlige "overskud/profit", fordi du i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Hæver penge efter man har opsagt sit…

Hæver penge efter man har opsagt sit abo. og så skal man side og bøvle med deres "support".

6 marca 2019

Hej David,

Vi har d.d. ikke trukket dig nogle penge. Derudover er dit abonnement ikke blevet opsagt.

Du er meget velkommen til at skrive til os via info@oddsprofit.dk

Oceniono na 1 z 5

Trækker penge fra min konto for så at…

Trækker penge fra min konto for så at blokere min adgang lige bagefter.

Bedte dem om at opsige mit abonnement og svarede med det samme at det var opsagt. Dagen før havde jeg betalt 199 kr for hele marts, som jeg nu ikke har adgang til. Skulle have tjekket trustpilot først. Krejlere

2 marca 2019

Hej Musik og tips,

Har du mulighed for at sende os en e-mail på info@oddsprofit.dk ? Du skal selvfølgelig have adgang til vores services i den periode du har betalt.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har som mange andre skrevet til dem…

Jeg har som mange andre skrevet til dem på både facebook og gmail at de skal afmelde mig, men de svarer ikke og trækker bare fra ens konto, svindel!!

1 marca 2019

Hej Lasse,

Tak for din feedback. Vi håndterer ikke spørgsmål vedr abonnementet via Facebook.

Det kan være derfor at du har oplevet udfordringer med opsigelsen af dit abonnement. Du skal selvfølgelig have tilbageført pengene. Send os gerne en e-mail på info@oddsprofit.dk , så bliver det løst.

Oceniono na 1 z 5

Samme problem som mange andre

Samme problem som mange andre, har opsagt mit abonnement flere gange, de bliver ved med at trække pengene.

Svindel!

31 stycznia 2019

Hej Michael,

Vi beklager mange gange vores sene svar. Kan du sende os en e-mail på info@oddsprofit.dk ?

Så får vi selvfølgelig tilbageført dine penge og opsagt dit abonnement.

SUPER DÅRLIG SUPPORT

Skrev til dem at jeg ønskede at opsige mit abonoment efter min prøveperiode. Derefter venter de med at besvare min mail til efter d. 1 så jeg kører på yderligere en måned. Da jeg så kontakter dem for at få mine penge tilbage ignorer de mine mails.

9 grudnia 2018

Hej Victor,

Du havde ved en fejl fået dig oprettet to gange i systemet, derfor var kun den ene bruger blevet afmeldt.

Pengene er naturligvis blevet tilbageført nu.

Gratis prøveperiode... NOPE.

Jeg takkede ja til en gratis prøveperiode og valgte straks derefter at opsige og dermed ikke forlænge mit abonnement i august. Fik aldrig noget svar/bekræftelse. Nu er der trukket 200,17 kr. i november og 199 kr. i december. Man skal åbenbart skrive en offentlig dårlig anmeldelse, for at opsigelsen gælder. Har gensendt mailen d.d. Jeg forventer at få mine penge tilbage med det samme.

4 grudnia 2018

Odpowiedź od OddsProfit

Vi modtog første gang din mail 04-12-2018 og kunne forstå på dig at du ikke havde benyttet dig af vores service i den pågældende periode. Derfor valgte vi straks at tilbageføre begge beløb til din konto igen. Men vi havde ikke modtaget din afmelding. Vores prøveperiode koster 1,00 kr. Den har vi heller ikke trukket. Du har derfor haft tre måneders adgang til vores produkt uden beregning. Vi kan derfor ikke gøre mere i denne sag. God dag.

Oceniono na 1 z 5

ALDRIG har jeg prøvet så dårlig…

ALDRIG har jeg prøvet så dårlig service, og piv ringe side. Der var en kampagne den første månede kun 1kr, derefter normalpris 199kr. Derfor spurgte jeg inde i chatten, hvordan jeg afmeldte mit medlemskab efter denne månede. Jeg skulle bare skrive herinde, eller en mail til dem. Da der gik en månede, Prøvede jeg at afmelde mig selv, først via deres chat. Der skete ingen ting, derfor skrev jeg en mail til dem. Flere gange. Der skete ingen ting. Nu er der gået over 1 uge, jeg har kun snakket med en som er ansat hos dem, men kan intet gør. Han lovede dog at finde en. ( aldrig hørt fra ham her 5 dage efter). Jeg synes det er så svindelagtigt, og jeres side burde blive lukket ned😡🤬😡

10 października 2018

Hej Mads,

Først og fremmest beklager vi at du har haft en dårlig oplevelse omkring vores kundeservice.

Jeg går ud fra at problemet er blevet løst nu. Er det ikke tilfældet så skriv en sidste mail til os på info@oddsprofit.dk

Beløbet på 199,- skal vi selvfølgelig nok tilbageføre med det samme.

Oceniono na 1 z 5

At kalde sig eksperter inde for Odds er …

At kalde sig eksperter inde for Odds er en stor løgn. Om ikke andet glemmer de at de tager penge for at komme med råd og tips. Har nu været medlem i 3 måneder ca. Uden nogen form for overskud spild af penge. Det er hvad det er. Alle kan sgu kigge på en statistisk og komme med et bud.

3 października 2017
Oceniono na 2 z 5

Lad være at forvente en formue..

Nu har jeg været medlem af 2 omgange, og begge gange med underskud. Nuvel underskud er en del af betting og det må man være forberedt på, man skal bare ikke tro, at de unge mænd, der står for denne side kan trylle!
Jeg synes egentlig, at deres koncept er ok, efter de er begyndt at være åbne og ærlige omkring deres "eksperters" underskud/overskud.
Men man må også sige at de har skudt papegøjen forretningsmæssigt, hvis de har 600-700 medlemmer, som betaler ca 149kr om måneden, ligemeget hvor stort et underskud de kan stå for. Der mangler efter min mening bedre rammer, bedre statistik, bedre struktur og ikke mindst en form for reducering af medlemmernes abonnement, hvis underskuddet er for stort på en måned. Det ville gøre det mere troværdigt!

10 lipca 2017

odds med overskud

oddsprofit oddsmedoverskud kært barn mange navne. og hvad de ellers hedder.de praler med overskud.men det er meget lille.de elsker også at praler med store kuponner med mega store gevinster.som aldrig blvier delt.spørger man ind til dem.blive billederne slettet
.jeg blev fjerne og beskyld for at skriver falske ting om de kuponner .

og afmelde.eneste jeg havde skrevet var.jeg undre mig der må være en grund til de er væk hver gang vi spørger.og det er en af grudnene jeg har afmeld.det tog de som sætte falske igang lol.tjekker man ham du praler man vinder store.men på de delte bets har han samlet over 6000 minus.
de andre har omkring 2000 plus vi snakker for over 40000 kroner spillet. så gode er de ikke.men nu påstår de så de har skrevet de fortælle det er fra allans private betting.men sjvot han kan ramme så godt andre steder.men bare ikke hvor vi betaler.værste er de praler med at ramme tjekkerm an ekspternes profit over all.den siger alt. ekspert nævner ikke navn Indskud 81.300,00 kr.
Gevinster 86.201,00 kr.
Profit 4.901,00 kr.
ikke noget at praler af.
og ham der skulle ramme privat 65000 osv.som de dele billeder af.som åbenbart kun var privat.
Indskud 11.995,00 kr.
Gevinster 5.880,00 kr.
Profit -6.115,00 kr.
sidste expert
Indskud 46.945,00 kr.
Gevinster 49.727,00 kr.
Profit 2.782,00 kr
så sige de giver overskud tja jo men ikke som de praler med.og bruge ens private til at skaffe kunder.er forkert. plus side ja de er søde.ja fik mine penge tilbage.eller rettere skulle være på vej,men den måde de praler er forkert.da betalende medlemmer får ikke de bet tips.de siger de nu informere folk det er private kupponer nu.

og sjvot dem der giver dem top score. er generalt folk med 1 anmelde.giver stof til efter tanke. edit i praler ved at premligge kuponner fra private spil,og når man spørger ind til det blev man smidt ud.er det ikke fake at prale ja i kom frem efter 1 måneds tid ca at det var private kupon.men det blev brugt i markets føringen

9 lutego 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej