OddsProfit Recenzje 160

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,7

Oceniono na 1 z 5

ADVARSEL!! Hvis i tilmelder jer så hold øje med jeres bank konti, da de hver måned trak dobbelt beløb fra kontoen, alle mulige skæve beløb helt ned til 3,95 opkrævede de, så sørg for og tjek op på jer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har haft en positiv oplevelse med Oddsprofit. Har været kunde i ca 1 1/2 år, og har især vundet penge på deres tips omkring skiskydning, og de mere “specielle” sportsgrene. Det fungerer super godt so... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig ringe kundeservice. Jeg afsluttede mit abonnement før jeg var færdig med min prøveperiode. Blev derefter trukket i penge to gange siden, mens jeg har skrevet mindst 5 mails med svar på en enk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefales. Man bliver inviteret til en 'VIP' gruppe, hvor de ligger alle deres spilforslag op. Det er dog fuldstændig urealistisk at nå deres månedlige "overskud/profit", fordi du i... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Tilmeldte mig deres 10 dages…

Tilmeldte mig deres 10 dages prøveperiode og den løb ud fair nok. Jeg betaler for den måned bagefter på 250 kr. jeg har derefter sendt mail til info @oddsprofit.dk om at stoppe medlemskabet, har intet hørt. Har nu sendt opfølgende mail og stadigvæk ikke hørt noget. Noget uforstående overfor man gerne vil have folk ind, men man svarer ikke når folk gerne vil ud af deres ordning igen.

22 kwietnia 2020

Odpowiedź od OddsProfit

Hej Mads, vi har allerede sendt dig svar to gange på e-mail. Du er blevet afmeldt dit abonnement for flere dage siden.

Oceniono na 4 z 5

Trækning efter opsigelse

Jeg ligesom, nogle af de andre jeg anmeldelser, har også fået en bekræftet afmeldelse på mail, men der bliver ved med at blive trukket penge.

Selv efter gentagne mails til deres support, er der ingen respons.

Kunne være fedt med pengene tilbage nu når man ikke får servicen længere.

Jeg har lige opdaget det, og opsagde altså i november 2018!

____
Der har været tekniske problemer, og de har sendt svar de er bare ikke modtaget. Det blev istedet ordnet telefonisk.
Har modtaget rigtig god service fra Mads igennem telefonen, med screenshots af det hele da jeg ikke modtager mailsene af en eller anden grund.

16 kwietnia 2020

Odpowiedź od OddsProfit

Hej Asbjørn, vi har forsøgt at skrive til dig et par gange på mail. Jeg håber du vil vende tilbage, så vi kan få løst problemet.

Oceniono na 4 z 5

Fik ved en fejl hævet 249,- efter afmelding inden endt prøveperiode. Ved henvendelse var pengene hurtigt retur på min konto. God service fra Oddsprofit!

15 kwietnia 2020
Oceniono na 5 z 5

God service og gode tips.

De svare hurtigt, når man skal bruge dem.
De kommer med en masse gode tips om dagen.
Der er en masse forskellige odds i løbet af en måned.
De har meget godt styr på de forskellige kampe, selvom der er, ikke er så meget sport lige i den her tid (Corona), men så kommer der bare en masse e-sport odds istedet, hvor de også har styr på det.

14 kwietnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg blev medlem af OddsProfit, som kom med nogle gode bud til kuponer, som jeg benyttede mig af. Der er god kundeservice og de hjælper hurtigt og effektivt.

10 kwietnia 2020

Super gode eksperter

Super gode eksperter som kommer med en masse gode tips mange gange dagligt.

Derudover er der hurtigt svar fra Deres kunde Service.

2 kwietnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Meldte mig til deres 10 dages…

Meldte mig til deres 10 dages prøveperiode, skriver til dem inden den er løbet ud og de trækker stadig pengene.

Skriver derefter til dem igen og spørger hvad meningen er, hvor jeg derefter ikke får svar udover deres spamemails.

DÅRLIG SERVICE

25 marca 2020

Odpowiedź od OddsProfit

Hej Jon, vi har ikke modtaget din e-mail. Er den sendt til info@oddsprofit.dk . Vi vil selvfølgelig gerne refundere beløbet, hvis vi har overset en afmelding. God dag.

Godt Koncept / God Support

Jeg har Haft æren af at være medlem af oddsprofit og må indrømme jeg er vild med deres koncept omkring hjælp og guide.

derudover har de en chat så man har mulighed for skrive med andre som Oddser + en chat til support.
man bliver både medlem på facebook til en privat gruppe som giver gode odds fra forskellige folk også deres hjemmeside hvor de har minimum 8 forslag pr dag..

Kan varmt anbefale deres hjemmeside og at blive medlem.

13 marca 2020
Oceniono na 1 z 5

Har tilmeldt mig deres 10 dages…

Har tilmeldt mig deres 10 dages abonnement for 1 kr.
Sender 3 mails om udmeldelse, kontakter dem over messenger og absolut intet svar selvom det er lang tid inden de 10 dage udløber! Så derfor trækker de 249 kr?!
Utrolig dårlig service

13 marca 2020

Odpowiedź od OddsProfit

Hej Mikkel, beløbet er selvfølgelig refunderet til dig. Vi har været lidt ramte her i CORONA-tiden, derfor sent svar på e-mail. God dag.

Oceniono na 5 z 5

Super eksperter og god service

Super gode eksperter, der ved hvad de snakker om. Har brugt oddsprofit i en længere periode, og kan kun sige, at det pynter på kontoen.
Derudover er de også hurtige til at melde tilbage på E-mail, hvis der opstår problemer.

9 marca 2020

Go service

Jeg har været ude for det samme, at de har trukket 249 kr. Fra min konto selvom jeg har afmeldt inden prøveperioden udløb. De var dog hurtige til at sende pengene retur da jeg kontaktede dem så meget go service på trods af den uheldige episode

28 lutego 2020

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. De gør det de siger giver vi andre overskud.
Har kun positive oplevelser, og pænt overskud. De gør et fremragende stykke arbejde. Jeg har ikke været i nogen gruppe der gør det så godt, som oddsprofit.

21 lutego 2020

Ekstremt uprofessionelt!!

Ekstremt uprofessionelt!!
Der bliver hævet 250kr for deres abonnent selvom du har bedt dem om at afmelde dig 3/4 dage før ens 10 dages prøveperiode er overstået. De reagere ikke på henvendelser.
Jeg har skrevet på messenger de svarer at de vil kigge på det, der sker intet.
Jeg skriver igen, man kan så se de har set beskeden men vælger at ignorer de beskeder jeg sender.
Hold jer langt langt væk fra det her!

30 stycznia 2020

Odpowiedź od OddsProfit

Hej Akam, beløbet er blevet refunderet til din konto. Efter en behagelig snak og vores mail-support.

Jeg har kun gode oplevelser

Jeg har kun gode oplevelser

Jeg startede med odds profit i sommers, da jeg havde afmeldt det blev der stadig trukket penge. men efter en lille mail fik jeg refunderet hele beløbet hvilket er rigtig god stil.

Selve odds profit virker godt, med gode spil og fast overskud som kun kan anbefales. samtidigt gøre de et godt arbejde for at gøre det spænende og medrivende.

5 Stjerner herfra

17 stycznia 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej