3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

3,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og god kvalitet

Firmaet er det svenske dunken.se, som har væsentligt bedre anmeldelser end p.t. her. Jeg vovede alligevel pelsen og købte en russisk sort pelshue i 100% polyester. Den kom i løbet af to dage og virker blød og behagelig og af god kvalitet.

22 listopada 2022
Oceniono na 4 z 5

Har nogle dårlige anmeldelser

Har nogle dårlige anmeldelser, hvilket jeg mener mest stammer fra den kommunikation fra hjemmesiden. Der er mindre updates og kommunikation end hvad man normalt oplever, men det er ikke et scam. Det tog lidt længere end hvad de havde sagt for min t-shirt at komme frem, men det gjorde den, og jeg er super glad for den:)

29 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Ingen kontakt til kundesupport til…

Ingen kontakt til kundesupport til Oddsailor(dk)/Dunken(se)

Deres 7-14 før levering holder ingen steder. Se nedenstående mail, som er sendt på engelsk til begge sites kundesupport, fordi JA det ER samme svenske firma.

"Dear customer support at Oddsailor(dk)/Dunken(se)

On the 14th of March, I transacted for the order-id of XXXXXX.

I knew one item was in backorder for 7-14 days, so I thought, how bad can it be, I will order anyway.

This has turned out to be a bad decision.

Subsequently, you let one of the other items in my order go out of stock. I contacted customer support on the 12th of April this year, to hear whether you had put that item aside for my order or not. I didn't want to be put into a perpetual cycle of one item being in back-order or out of stock. As a first time customer, I expressed my concerns about your ability to fill the order, and asked for reassurance or a cancellation of the order. None was given. In fact, here we are, 12 days later with no reply.

It has been a full month and 10 days, with no communication whatsoever from your part. The item that was in backorder for 7-14 days is still in back-order. The item out of stock is still out of stock. I have heard nothing from you. This is not acceptable.

Consider this the annulment of the purchase.

If you decide to expedite it anyway, the package will not be accepted, and the eventual charge to my account will be challenged from my bank.

So here is the straight up thing you should do. Delete my order. Send me confirmation that it has been done. That's the only acceptable outcome.

A copy of this communication will go up on trustpilot, as a 1 star review.

With no kind regards
- Lasse Füssel

24 kwietnia 2021

ELENDIG LEVERING

ELENDIG LEVERING.
Har ventet 3 uger på min levering med en utrolig bortforklaring. Købte levering til privatadresse men skal hente min vare i en FØTEX. Handler aldrig hos Dunken.se mere:
Det har blivit en del strul med din order. Den är dock på gång och vi bör få iväg den i mitten av nästa vecka. Det som hänt med din order är att den tyvärr drabbats av att en av våra leverantörer har flyttat lagret precis. Här har vi skrivit lite mer om situationen som drabbar din order och vi kommer uppdatera sidan så fort vi vet mer.

EFTERFØLGENDE: DUNKAN.SE hævder, at det er et andet firma jeg har anmeldt. Jeg fastholder min anmeldelse. Det er samme firma med to forskellige adresser.

Se venligst: dunken.se og oddsailor.dk

Det skal bemærkes, at der ikke var nogen problemer med at få min betaling retur.

Venlig hilsen
Kuno Arnkilde

16 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Bestilte tøj fra det sted her for 3…

Bestilte tøj fra det sted her for 3 uger siden og har ikke fået det endnu, selvom de trækker pengene før afsendelse. Virkelig dårlig service og vil aldrig bestille derfra igen og vil fraråde ALLE om at bestille købe noget derfra.

19 września 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej