Heel begripvol en mee denkend.Goede kwaliteit en service! Al jaren zeer prettige ervaring met Oculista!
Zobacz, co mówią recenzenci
Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Internet pagina is fijn en gebruikers vriendelijk. Snelle service en bestelling was de volgende dag al binnen. Was zeker blij verrast. Er was helaas bij 1 paar lenzen een zichtbaar kleur verschil... Zobacz więcej
Great service, fast delivery, quality products . I purchased few months back Solotica hidrocor Mel and Ice 12 months - happy with both , you can wear them daily or not , they are soft , comfortable an... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Oculista - since 2016
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Holandia
- oculista.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Love them 😍😍
De solotica jaarlenzen zijn geweldig en gelukkig ook niet duur in januari bestel ik weer nieuwe lenzen love it!
Aanrader! Kopen bij Oculista
Ze zijn heeel klantvriendelijk! Oculista is dus zeker een aanrader! Na het bestellen ervaarde ik een klein probleempje met mijn lenzen. Contact genomen met het Oculista Team en het probleem was met open armen ontvangen! Ze hebben mij erg goed geholpen met een top service geleverd. Heel erg blij mee dus! Niet te vergeten, ze hebben een breed assortiment!!!!
don’t buy the oculista line, stick to solotica
I bought the olive (from the oculista line) contacts because I didn’t want to spend another €70 for contacts. But they are SO UNNATURAL. You clearly see that I am wearing contacts. I would suggest you spend your money on regular solotica contacts. It’s literally wasting your money.

De lenzen zijn prachtig
De lenzen zijn prachtig, alleen na 2 dagen is een lens dubbelgevouwen, en dit was niet meer te herstellen.
Heel erg jammer!
Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt met de solotica kleurlenzen.

Top bedrijf +10
Gister avond heb ik de kleurlenzen Zonder sterkte opgestuurd gekregen zodat ik ze vandaag thuis geleverd krijg heb netjes ook de track & trace code ontvangen
( het duurt geen 1 werkdag) "ze reageren veel sneller "
Er zitten maar heel weinig ontevreden reviews bij waarvan je in het begin tog wel een beetje schrikt maar dat hoeft absoluut niet zoals ik dat had omdat ik er pas bekend ben dit is mijn eerste ervaring met het bedrijf oculista
En ik kan jullie duidelijk aangeven dat het een top bedrijf is!! als klant wordt je er perfect bij geholpen en netjes te woord gestaan ze verhelpen je probleem per direct ik heb de lenzen vandaag binnen gekregen de kleurlenzen hebben een heel mooi look ik heb al lichte kleur ogen van zelf de kleur die Ik heb besteld is Solotica Topazio Hidrocor 12 mnd.
Als bij donkere & lichte ogen vind ik zelf dat oculista een echte aanrader ik heb andere mensen ook verteld over mijn ervaring met het bedrijf oculista jullie kunnen al het andere merk kleurlenzen vergeten die jullie tot nu toe geprobeerd hebben want deze zijn heel gemakelijk te dragen je voelt ze niet eens zitten ( niet twijfelen zeker bestellen! )
Opgelicht en zeer klantonvriendelijk
Zeer slechte service en heel klantonvriendelijk. Ik heb lenzen besteld bij hen. Toen ze eenmaal binnen kwamen, had ik er nog niet de behoefte aan om ze in te doen omdat ik er vanuit ging dat ze niks mankeren. Een week later besloot ik ze pas te openen en in te doen. Ik kon er letterlijk niks mee zien. Mijn zicht werd heel wazig. Ik mailde ze hiermee waarop ik vervolgens een mailtje kreeg met tips, waar ik het probleem er misschien mee kon verhelpen. Zo gezegd zo gedaan. Niets hielp en ik mailde ze weer. Ik wilde graag een restitutie ontvangen, waarop zij telkens terugvielen op; je bent laat met aangeven dit moest binnen 5 dagen gebeuren na ontvangst.
Al met al het waren geen goedkope lenzen. Ik heb letterlijk mijn geld weggegooid. Of althans beter gezegd; ik ben opgelicht.

The service is great
The service is great! Lenses arrived next day as expected. I've contacted the company for details about the delivery and they where very helpful and quick.
The delivery package is very elegant and I really recommend shopping in here!
Top top top had ik al gezegd top!
Super snelle levering! Kwalitatief zijn de lenzen top. Ik draag de solotica monthly, de kleuren esmeralda en mel. Als make up artist is het te gek om snel een mooie look te zetten.
And for our guys...play have fun and change up that look!
Erg tevreden over de service én de Solotica Quartzo lenzen
Ik ben een nieuwe klant en voor mij is het fenomeen kleurlenzen ook nieuw. Hier en daar had ik wat vragen en het team van Oculista was zeer vriendelijk en bereid me persoonlijk te adviseren. Erg fijn.
Nadat ik een bestelling heb geplaatst, kwam deze op tijd binnen.
Helaas werkte de track&trace code niet vanwege storing bij de post, maar ook daarin was de communicatie met Oculista snel, vriendelijk en correct.
Ik ben heel erg tevreden over de service en de kleurlenzen Solotica Quartzo zijn waanzinnig! Je voelt de lenzen eigenlijk niet eens zitten en dat is voor mij aangenaam, aangezien ik nooit lenzen op sterkte draag.
Ik zal zeker nog eens bestellen. Absolute aanrader.
Mijn Hidrocor Quartzo lenzen.
Ik kreeg mijn lenzen binnen op een zaterdag, gelukkig. Ik ze staan geweldig en ik weet zeker dat ik hier nog een keer ga bestellen. Ik ben zeer tevreden met alles. Misschien alleen voor een paar euro meer een flesje lenzen vloeistof erbij doen? Voor de rest ben ik enorm blij! Bedankt Oculista
Ik heb een pre-order bestelling op…
Ik heb een pre-order bestelling op 1-6-2019 geplaatst met een verzekerd pakket. Nergens kan ik een track and trace code terug vinden. Verder kreeg ik nadat ik mijn bestelling had afgerond een bevestigingsmail waarin stond dat mijn pakket binnen 2 weken zou afgeleverd zijn.. niet dus. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met de live chat die ze aanbieden op de website zelf, hier krijg ik geen antwoord. Ook wordt er niet gereageerd op de emailtjes die ik stuur.
Beetje jammer dit.

Vreselijk
Vreselijk! Oplichterij! Heb 2 lenzen besteld kreeg ze 3 dagen later binnen en het zijn GEEN echte solotica lenzen vrolijk! Ik ben opgelicht! En nergens een nummer om ze te contacteren!

echte aanrader
Ben super tevreden met bezorgen en kwaliteit al zeker 3 jaar vaste klant. Na belgie is letterlijk volgende dag in huis. Het kleur is gewoon niet te zien dat het lenzen zijn m. Echte aanrader niet denken maar doen zou ik zeggen zo ben ik terecht gekomen bij oculista en nooit meer wat anders gebruikt!!!
ik ben echt blij met mij lenses ze zijn…
ik ben echt blij met mij lenses ze zijn heel zacht en mooi!
Weggegooid geld!!!
Heel ontevreden met de kleur lenzen die Oculista verkoopt, lijken qua kleur en vooral kwaliteit totaal niet op 'dezelfde' lenzen die ik 1.5 jaar geleden heb besteld via de Solotica site uit de UK. Deze ogen hardstikke onnatuurlijk en de opening middenin de lens is veel te groot waardoor het je eigen oogkleur niet dekt. Dit was voorheen niet zo. Verklaring van Oculista is dat de kleur (opacity) van Solitica lenzen veranderd met de tijd. Dit is helaas nergens vermeld. Dat Oculista natuurlijke lenzen verkoopt, is niet waar. Enigste pluspunt is dat Oculista wel snel reageert op berichten en een korting biedt op andere lenzen uit hun assortiment. Dure grap en weggegooid geld.
Oculista staat altijd voor je klaar!
Nou Ik had dus voor de zoveelste keer een paar Solotica lenzen besteld want dezen lenzen zijn zo ontzettend comfortabel dat ik soms ga slapen en dan mijn bed uit moet omdat ik realiseer dat ik de lenzen nog steeds in heb. Ik had zelf blauwe ogen maar door een ongelukje kreeg een van mijn blauwe ogen een groen tintje, Ik schaamde mij hier in het begin echt voor en moest hier echt mee leren omgaan. Toen heb ik besloten mijn eerste paar Solotica lenzen te kopen, en wel de Hidrocor Grafite (Blauw) en sins dien heb ik ook de Hidrocor Mel, Avela, Ice,Rio Buizio, en Ambar. Nu wilde ik graag de Rio Ipanema gaan proberen maar omdat ik momenteel in België woon en werk moest ik ze naar België laten komen. Dit ging niet helemaal vloeiend met Postnl België, maar Oculista heeft mij geweldig goed geholpen en heel snel gereageerd voor de beste oplossing en nu Komen ze morgen aan!! Ik ben ontzettend tevreden met de klantenservice van Oculista. Ze helpen je met het kiezen voor de beste kleur en ze reageren ook nog eens heel snel! Zeker mijn favorieten bestelpunt voor mijn kleur lenzen!!
Heel erg goed
Zeer tevreden over de lenzen
Zeer tevreden over de lenzen, ze zien er niet alleen super natuurlijk uit maar de service van Oculista is echt top! Je merkt dat ze erg klantgericht zijn en je zo goed mogelijk willen helpen met het uitkiezen van je lenzen. De lenzen zijn heel comfortabel en je voelt niet dat je ze draagt.
Doświadczenie Trustpilot