Heel begripvol en mee denkend.Goede kwaliteit en service! Al jaren zeer prettige ervaring met Oculista!
Zobacz, co mówią recenzenci
Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Internet pagina is fijn en gebruikers vriendelijk. Snelle service en bestelling was de volgende dag al binnen. Was zeker blij verrast. Er was helaas bij 1 paar lenzen een zichtbaar kleur verschil... Zobacz więcej
Great service, fast delivery, quality products . I purchased few months back Solotica hidrocor Mel and Ice 12 months - happy with both , you can wear them daily or not , they are soft , comfortable an... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Oculista - since 2016
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Holandia
- oculista.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer tevreden
Super mooie lenzen! Ik heb zelf hele donkere ogen maar de lenzen lijken super natuurlijk en je zit duidelijk de kleur. Zeer tevreden!
Super aankoop !
Ik heb afgelopen zaterdagavond soloctica hidrocor 'Quartzo' besteld en dinsdag ontvangen. Ze zijn super alleen iets lichter dan verwacht. Verder voelen ze zacht en niet vervelend aan in de ogen en hebben de lenzen wel een natuurlijke look door de grootte van de 'pupil'. Ik heb gister dezelfde lenzen besteld in de kleur 'Avela' en vandaag ontvangen. Ik ben super blij met m'n aankoop deze kleur past heel goed bij mijn huidskleur. Het ziet er heel realistisch uit en ik heb ook superveel complimenten ontvangen omtrent 'mijn mooie ogen'. Het zijn hele mooie kleurlenzen voor een goede prijs aangezien het jaarlenzen zijn. Zeker een aanrader !
Ik heb de quartzo lenzen besteld maar …
Ik heb de quartzo lenzen besteld maar dit lijken niet eens op de lenzen die ik toen van hetzelfde merk had besteld op een andere site. Ik heb 70 euro betaald en vind het eigenlijk echt niet kunnen. Heel echt slecht

Super tevreden....
Super tevreden....
Heel mooie Lenzen,
Super Klantenservice..en levering...top!
Vanuit België bestellt....3 Dagen...en ik kreeg ze al!
Ik zal zeker weer bestellen 🙂
Helppp!!!
Hooiii ik heb een vraagje,
zijn de Solicita lenzen orgineel?

Superslecht
Superslecht. LENZEN NOOIT ONTVANGEN!!. Weg 75 euro! Ik zou hier nooit meer bestellen. Jammer .. ze zouden aan mij een hele goede klant hebben. Ik ga er niet dood aan.. het is wel zonde .. Ik heb meerdere keren gemaild maar er word geen moeite gedaan om me tegemoet te komen ik moet maar zelf contact opnemen met postNL.

Odpowiedź od Oculista - since 2016
Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen aan iedereen!
Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen aan iederen!! Zo happy met mijn lenzen en de service. Heb ze maandag nacht besteld en woensdag middag kwamen ze binnen, echt snel en een top service!! Thank youu oculista❤️
Ik kreeg de lenzen ontzettend snel …
Ik kreeg de lenzen ontzettend snel thuis geleverd. Denk 2 dagen nadat ik de lenzen online had besteld. Ze zijn van goed kwaliteit want ik krijg de lenzen direct in en bij andere merk lenzen heb ik veel meer moeite met het in doen van lenzen. Top product!
Hele snelle levering en heel erg blij …
Hele snelle levering en heel erg blij met de solotica lenzen! Bedankt voor de goeie service
Goede en snelle bezorging
Goede en snelle bezorging, site geeft een betrouwbare indruk. De solotica hidrocor mel waren een stuk lichter dan ik had gedacht helaas, maar daar kan oculista ook niets aan doen, dus qua site en service 5 sterren.
De lenzen zijn erg snel besteld en …
De lenzen zijn erg snel geleverd en zitten erg fijn, top service! Ga hier zeker nog eens bestellen.
Erg tevreden!!
Ben erg tevreden met de lenzen,
ik heb de goeie kleur uitgekozen:
Hidrocor avela. Dankjewel!!
Natural colors quartzo
Ik heb de natural colors quartzo besteld ik kon ze snel ophalen goede service. kwaliteit van de lenzen zijn goed en zien er erg natuurlijk uit. iedereen denkt dat het mijn ogen zijn al worden ze wel snel droog na 4 uurtjes en moet ik bij druppelen. Verder ben ik erg tevreden
Zeer klantvriendelijk , Snelle service , Goeie kwaliteit!
Snelle service , zeer klantvriendelijk en snel antwoord , lenzen (solotica natural avela) zitten super voel niet eens dat ik ze in heb. Krijgt er een lenzen doosje bij en ze zien er erg mooi uit. Dank jullie wel!
Erg tevreden!
Ik vond het eerst nog een beetje eng om te bestellen, maar ik wilde Solotica lenzen al jaren lang kopen. Alleen had dit via het builenland gemoeten, wat ik zeker niet wilde.
Ik was verbaast toen ik jullie via google opeens tegen kwam en ben heel erg tevreden. De lenzen waren binnen 2 werkdagen tot mijn bezit! En ook zeker heel mooi.
Bedankt Oculista team!
Het spijt mij enorm om jullie als …
Het spijt mij enorm om jullie als "slecht" te moeten aanmerken. De lenzen die ik heb gekocht kwam qua kleur totaal niet overeen dan wat ik op video's en op de plaatsjes zag. Ik had groen besteld maar de lenzen zijn geel. En dat zie je ook als ik ze in hebt. Mijn vrienden omschrijven het als kattenogen of vampierenogen. Ik heb met jullie contact opgenomen en jullie hebben netjes mij gemaild. Dit heb ik als zeer prettig ervaren,de snelle reactie van jullie! Echter geven jullie aan hier niets aan te kunnen doen. Ik begrijp dat de lenzen niet geruild kunnen worden. Ik had alleen liever gehad dat er ook foto's van de lens erbij word aangeven. Zo heb je een indicatie. Mijn ogen zijn blijkbaar toch te licht en komt daarom als gelig over ipv mooi groen. Verder heb ik de verzending erg snel ontvangen en dat is zeker een compliment waardig. Vandaar 2 sterretjes voor mij aan jullie. Ik heb nu 70 euro in de prullenbak gegooid en dat is een hoop geld vind ik!
Groet,
Sara

Top team
Beste Oculista team
Voordat ik ga emigreren hebben jullie mij nog blij kunnen maken met het nieuws dat jullie nog een solotica hidrocor mel lens hebben! Jullie zijn toppers! Dit is al de zoveelste solotica lens die ik heb besteld bij jullie, ben er elke keer tevreden mee! Bedankt voor de snelle service, snelle reacties en de super mooie lenzen!
Jullie zijn TOPPERS!
Lieve medewerkers van Oculista jullie zijn echt Toppers!
Ik heb donderdag mijn lenzen besteld, vrijdag heb ik ze ontvangen en vandaag heb ik ze heel de dag gedragen. Bedankt voor jullie vriendelijke,professionele en vooral eerlijke adviezen. Dankzij jullie hulp heb ik EEEEEEIIINDELIJK een keuze kunnen maken :)
De lenzen zijn echt WAUW, de lenzen kwamen netjes verpakt aan. De lenzen zijn doorzichtig van kleur maar eenmaal in je oog steel je er echt de show mee. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik de lenzen de gehele dag niet heb gevoeld. Ook heb ik al de eerste complimentjes gekregen. Zolang je het zelf niet aangeeft weet niemand dat het kleurlenzen zijn. Dus ik heb vandaag lekker mijn mond gehouden en gedaan alsog het mijn eigen oogkleur was :)
Bedankt voor al jullie hulp, ik ga zeker vaker bestellen <3
Mooie natuurlijke lenzen
Ik zocht al heel lang lenzen die mijn donkere ogen (donker bruin tot zwart) helemaal zouden dekken.
Ik heb gekozen voor de solotica hidrocor quartzo, en ze zijn echt top je ziet niks meer van me donkere ogen en de kleur springt er echt uit.
En je voelt ze ook niet eens zitten in je ogen.
Service is ook super
Doświadczenie Trustpilot