After struggling to find a payment method they finally accept, they took my money, gave me an error stating “error related to our company, try again later” and dipped. I wish I could attach a photo to... Zobacz więcej

Recomand FlixBus pentru cursa Sibiu - Râmnicu Vâlcea. Am prins un preț foarte bun la bilet, iar călătoria a fost confortabilă și rapidă. Un mare plus pentru șoferii Ionuț și Marius- foarte de ajutor... Zobacz więcej

So here I am, at midnight in a city in the middle of nowhere in southeast Turkey. Waiting for a bus that does not exist. Yes ladies and gentlemen, the ticket I bought online from obilet was fo... Zobacz więcej

Am găsit bilet la preț mai mic decât dacă îl achiziționam de la casa de marcat a firmei cu care am mers, iar rezervarea se face automat când achiziționezi biletul, nu mai trebuie să suni să te progra... Zobacz więcej

1. Podróże i wakacje

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Yüzlerce Firmanın Otobüs ve Uçak Biletleri obilet.com'da Bir Arada. 7/24 Canlı Destek ve Güvenli Ödeme ile En Ucuz Otobüs veya Uçak Biletini Seçin ve Kolayca Alın.

3,4

Średnia

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Orarul traseului diferă în funcție de trafic și vreme

Au fost călătorii liniștite, am ajuns în timp util la destinație și am fost contactată înainte de fiecare călătorie pentru a-mi confirma locul și pentru a fi pusă la curent cu ora exactă la care va ajunge în stație autobuzul/autocarul.

31 grudnia 2024

Profesionisti

15 stycznia 2025

Satisfied

Good app. Nice people. The bus arrived in time and I didn’t encounter any difficulties. Easy to buy/cancel/modify a bought ticket.

Perfect ,excelent

Perfect ,excelent

Bună ziua,
Ne bucurăm foarte mult că sunteți mulțumită de serviciul nostru!

foarte ok

foarte ok, recomand

10 stycznia 2025

Vă dorim o zi frumoasă

Много лесно се работи с тях

Много лесно се работи с тях. Лесно купуване и лесно анулиране.

22 stycznia 2025

Здравейте,
Много се радваме, че сте останали доволни от нашата услуга!
Благодаря ви за положителната оценка.
Пожелаваме ви хубав ден!

Punctuali!

Extraordinar

A fost o placere sa calatoresti

Its ok

Totul a fost bine

15 stycznia 2025

Quick reaction

I have just used the site to buy 2 bus ticket. There was a technical issue with the platform, I have called by phone to check what is happening and the lady from the call center have sent me the4 tickets by e mail. She has resolved my problem quickly.

20 stycznia 2025

Nice car

Nice car, nice driver

Have a nice day!

O experienta foarte buna!

Am descoperit site-ul si aplicatia obilet vrand sa cumpat un bilet de calatorie. Procedura de cumparare este foarte transparenta, rapida si sigura. Si mai ales ca sunt oferte de pret foarte convenabile la unii ofertanti. Am cumparat apoi de mai multe ori. O experienta foarte buna!

10 stycznia 2025

A fost totul bine

Totul a fost bine

17 stycznia 2025

Puntualidad

Excelente servicio

12 stycznia 2025

Hola,
¡Nos alegra mucho que haya quedado satisfecho con nuestro servicio!
Gracias por su evaluación positiva.
¡Que tenga un buen día!

Aplicația este foarte ok și nu am avut…

Aplicația este foarte ok și nu am avut niciodată probleme la cumpărarea biletului

Booked a hotel

Editing my review after I got my money back.
Made a booking for a hotel, obilet took my money from card, and I didn’t get any booking confirmation. They said that I didn’t pay and they didn’t get my money. Spend a half of a day, and today I got my money back, but lost this booking, and as a result weekend will not go as planned.
Support wasn’t great. Didn’t really try to help.
Wouldn’t recommend to book a hotel through them, but for bus tickets is ok.

Hello,
We reached out to you regarding your transactions and supported you. We will be very happy if you evaluate the service you received.
We wish you a good day.