NYATI Safari Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Servicen på stedet er meget høj. Vi fejrede fødselsdag samt vores søn friede til sin kæreste. Begge dele gjorde de til et helt fantastisk minde - og uden ekstra betaling. Smuk beliggenhed med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har rejst en del gennem årene, men vores ophold på Nyati er uden tvivl en af de bedste ferier, vi har haft. Det, der gør Nyati helt særligt, er de mange små detaljer. Servicen er i top,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ett fantastiskt bemötande samt mycket vällagad och god mat! Att safarin pågår 24/7 är pricken över i. Dels med de professionella guiderna på morgon och kvällsturen men också från den egna terassen, p... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Den bästa resa vi gjort. Fin lodge, underbar personal, magiska gamedrives med kunniga rangers som visade otrolig hänsyn mot alla djur. Såg Big five redan andra dagen och givetvis massor av andra djur.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 95

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

NYATI = Super Dejligt sted !

NYATI = Super Dejligt sted !
Fyldt med Rare Mennesker som
Strålede af glæde og ønsket
Om at give os Rejsende en god oplevelse.
The Big 5 og mange mange andre dyr.
Mvh. E & J.

27 czerwca 2025

Kære E & J,

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os på Nyati!

Det betyder meget for hele teamet at vide, at I mærkede glæden og engagementet fra vores personale – og at I fik set både The Big 5 og mange andre af Afrikas fantastiske dyr. Vi gør os altid umage for at skabe en nærværende og mindeværdig oplevelse, og det er skønt at høre, at det blev sådan for jer.

Vi sender de varmeste hilsner og håber, vi en dag får lov til at byde jer velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Det mest fantastiske sted med udsigt…

Det mest fantastiske sted med udsigt lige ned til Olifant river .Alt fungerer perfekt . Maden er super lækker . Personalet er super søde og gør man får den dejligste ferie .

7 czerwca 2025

Kære Alice

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du havde en fantastisk ferie hos os!

Udsigten over Olifants River er virkelig noget særligt, og vi er glade for, at du kunne nyde den fuldt ud. Det glæder os også, at både maden, servicen og stemningen har været med til at gøre dit ophold helt specielt. Vores personale vil blive rigtig glade for dine fine ord.

Vi håber meget at se dig igen en dag – du skal være hjertelig velkommen tilbage!

Fantastisk ferie

Virkelig godt arrangeret. Lige fra vi bestilte rejsen havde vi en god dialog med det danske kontor. Nyati logde er helt fantastisk. Flotte boliger som ligger hver for sig med skøn udsigt til floden. Maden var helt i top. Personalet meget venlige og service minded.
Vi havde de flotteste Safari ture i bushen med meget kompetente rangere som virkelig kunne læse naturen og finde spor efter dyrene vi kunne følge.
En helt fantastisk tur.

3 czerwca 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en helt fantastisk ferie med os!

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt guidet hele vejen – fra den første kontakt med vores danske kontor til oplevelserne på lodgen. Vores medarbejdere i både Danmark og Sydafrika gør sig umage hver dag for at skabe tryghed, komfort og uforglemmelige øjeblikke for vores gæster.

Og dejligt at høre, at både maden, indkvarteringen og safariturene levede op til dine forventninger – og ikke mindst at vores rangers gjorde indtryk med deres viden og evne til at bringe jer tæt på dyrene i deres naturlige element.

Tak fordi du rejste med os – vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen en dag! 🦁🌿

Oceniono na 5 z 5

En ferie man aldrig glemmer…

Den mest fantastiske og uforglemmelige ferie jeg nogensinde har haft - det eneste jeg var ked af var, at vi ikke havde booket flere dage.

Kæmpe tak til søde, vidende og professionelle rangere, som hver dag tog os med på tur rundt for at opleve alle de smukke dyr og den fantastiske natur.

11 czerwca 2025

Vi kommer igen😉

Vi var på Nyati “giraf safari” fra 20 maj til 01juni.
Det var 2.gang vi rejste til Nyati og vi blev ikke skuffet.
Servicen var i top, lige fra kontakt med kontoret til opholdet på Nyati. Maden/vin, personalet, accomodation og stemning på Nyati var super. Vi fik Big Five flere gange samt mange andre oplevelser pga de gode rangere. Vi kommer igen😉

6 czerwca 2025

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales, helt igennem professionel hjælp og vejledning fra start til afrejse. Og på stedet spillede alt, pånær varmt vand i bruseren - men det blev hurtigt klaret :-)
Fantastisk sted, skønne mennesker og den bedste oplevelse ever👍🏼😄

1 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Helt igennem en fantastisk oplevelse

Helt igennem en fantastisk oplevelse, med service orienterede og dedikerede mennesker i hele organisationen. Vi opleve the Big five 2 gange i løbet af vores ophold primært på grund af vores dygtige ranger.

20 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Min drömresa som blev bättre än mina höga förväntningar

Det var en underbart fantastisk resa. Nyati camp vid Olifant River i Sydafrika Så mycket bättre än jag trodde var möjligt. Personalen var fantastisk, kunniga, personliga, omtänksamma och gjorde allt för att resan skulle vara toppen. Dom gav det lilla extra som gör så mycket. Nyati camp området och bungalow var underbart. Toppenstandard och vilken utsikt. Vilda djur utanför dörren, nåja på andra sidan ett ordentligt stängsel. Vårtsvin och små antiloper betade på gräsmattorna inne på området. Range drivern i bushen helt otrolig. Vi fick se THE BIG FIVE, och så mycket mer. Har lärt mig så mycket om djuren. Sett såmycket fina platser,lärt mig om tjuvjägare och den skada de ställer till med. Lärt mig om ormar av en expert, tack all personal. Jag hade en så underbar tid . Enda tråkiga var att jag måste åka hem igen. Personalen på resebyrån var hjälpsamma och snabba när det krånglade till sig lite. På 30 minuter hade de löst allt. Det kallar jag snabba puckar.

19 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej