Servicen på stedet er meget høj. Vi fejrede fødselsdag samt vores søn friede til sin kæreste. Begge dele gjorde de til et helt fantastisk minde - og uden ekstra betaling. Smuk beliggenhed med... Zobacz więcej
Vi har rejst en del gennem årene, men vores ophold på Nyati er uden tvivl en af de bedste ferier, vi har haft. Det, der gør Nyati helt særligt, er de mange små detaljer. Servicen er i top,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ett fantastiskt bemötande samt mycket vällagad och god mat! Att safarin pågår 24/7 är pricken över i. Dels med de professionella guiderna på morgon och kvällsturen men också från den egna terassen, p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den bästa resa vi gjort. Fin lodge, underbar personal, magiska gamedrives med kunniga rangers som visade otrolig hänsyn mot alla djur. Såg Big five redan andra dagen och givetvis massor av andra djur.... Zobacz więcej
Folke Bernadottes Allé 5, 2100, København Ø, Dania
- 70 26 04 07
- nyati@nyatisafari.com
- nyati-safari.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Tak til Nyati for en fantastisk safari…
Tak til Nyati for en fantastisk safari og efterfølgende badeferie på Zanzibar.
Nyatis safari lodge er helt unik med høj standard af telte og bungalows. Forplejning og service er helt unik. Deres ranger, som kører 2 safariturer dagligt, er dygtige til at komme helt tæt på dyrene, samtidig med, at man kan føle sig helt tryg. Kan ikke rose dem nok.
Nyati sørgede også for transfer og hoteller på Zanzibar, som også var høj klasse.
Kan varmt anbefales

En oplevelse for livet
En oplevelse for livet. Holdt i hånden hele vejen igennem af professionelle Rangers og gennemført skønne og service minded personale på Lodgen. Naturoplevelse og gourmet oplevelse for livet. Kan kun anbefales.

Fantastisk familie ferie
Fantastisk familie ferie.
Vi var en familie med 3 generationer, som alle var helt bjergtaget af alt på dette fantastiske sted. Service, mad , husene, rangers. Alt var perfekt. Vores varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od NYATI Safari
Absolut bästa resan vi gjort!!Otrolig…
Absolut bästa resan vi gjort!!Otrolig mat,gamedrives och ett fantasttisktställe!!Kommer tillbaka:)

Odpowiedź od NYATI Safari
Alt er så ordentligt på Nyati
Alt er så ordentligt på Nyati, der er styr på mad, boliger, gamedrive og ture ud af lodge.

Odpowiedź od NYATI Safari
En enestående og gennemført oplevelse
Topkarakter til Nyati for en helt igennem enestående rejse. Dette var vores 3. safarirejse til Sydafrika men første gang med Nyati. Vi kan give vores varmeste anbefaling. Man får fuld valuta for pengene. Vi fik en grundig gennemgang af stedet og rejsens indhold før beslutning om at bestille rejsen. Alle informationer og beskrivelser var fuldstændig det, vi oplevede.
Vi rejste 4 voksne, 2 voksne børn og to børn på hhv 10 og 12. Lodgen er helt fantastisk og ligger med smuk udsigt til rigt dyreliv ved floden. Maden er virkelig god og varieret. Rangerne er dygtige og meget engagerede. Vi var på forskellige ture udover Safari og kan anbefale village tour som et must. Det gjorde et stærkt indtryk at møde en meget fattig men gæstfri lokalbefolkning,, og de blev meget glade for vores medbragte legetøj. Også ATV var sjovt - der kørte vi bl.a tæt forbi næsehorn.
Vi var afsted i juli, og der er ret koldt morgen og aften! Mere koldt end man tror! Det er 7 1/2 times kørsel i åben jeep daglig med temperatur på ca. 6-7 grader i noget af tiden, så husk fleece, vanter, overtræksbukser ( fx regnbukser til at tage vinden) mv. Det betyder også, at aftentøj til middagen kl. 20 skal være varmt (lange bukser, striktrøje, undertrøje og ikke kjole mv) for man sidder ude under middagen i overdækket restaurant. I løbet af dagen er det varmt med op til 25 grader. Vi oplevede en temperaturforskel på 20 grader fra tidlig morgen til aften.
Vi har været i Sabi Sands to gange tidligere, og der kan rangerne køre lidt off Road, hvilket man ikke kan her. Vi kom dog alligevel helt tæt på de fleste dyr alligevel. Vi kommer meget gerne tilbage med Nyati.

5 stjerner til Nyati Lodgen
5 stjerner til Nyati Lodgen
Men bookingprocessen og problemer i Cape Town trækker desværre ned.
Det var svært at få kontakt med kundeservice, når jeg samtidig har et fuldtidsjob. Måske jeg også et lidt udenfor målgruppen. Alle simple spørgsmål blev afvist på mail, og jeg blev bedt om at ringe i stedet for, hvilket jeg har brugt flere frokostpauser på.
Da jeg så ringer til kundeservice, kan de besvare mit spørgsmål med en enkelt sætning.
Da vi landede i Cape Town, fra Nyati Lodge er der ikke nogen chauffør, selvom vi har voucher til det. Vi har ikke nogen telefoner der virker i Sydafrika, så vi måtte gentagende gange få hjælp fra lufthavnspersonalet. Efter 2 timer dukker der så endelig en chauffør op. Det var så ikke vores chauffør, men en anden som havde at gøre med Nyati. Han samlede nogle andre danskere op, og ringede til nogen. 15 minutter senere er det så blevet vores tur til at blive hentet.
Da vi så skal hjem igen, bestiller vi en taxa gennem hotellet, da vi ikke har voucher på dette. Men så kommer der en anden chauffør og siger vores navne, og at den er betalt.
Nyati Lodge:
Dagsudflugter var fine, men safaribådturen som bare var ”sejl frem og tilbage på floden og spis en bøf”, bør udelades.
Modtagelse i lufthavnen med jeep, og allerede på vejen så vi vilde dyr.
Velkomstkomité med snacks og drink.
Intromødet lå lige efter vores 27 timers rejse – ville foretrække, det blev lagt før aftensmaden, så man kan lande ordentligt.
Planlægning af game drives forgår fra dag til dag, så du skal ikke tænke så meget.
Følelsen af at være helt alene på safari.
Sødt og imødekommende personale, inklusiv dansk talende personale.
Leoparden undslap os, så vi kommer tilbage.
Lækker morgenmadsbuffet på lodgen, bush morgenmad var en særlig oplevelse.
Håndtering af madallergi tog flere par dage at få styr på, men maden smagte fremragende.

Odpowiedź od NYATI Safari
Opholdet levede op til forventningerne
Opholdet levede op til forventningerne. Big Five og god betjening med flinkt personale.

5 stjerner er ikke nok
5 stjerner er ikke nok. ☀️
Det er et fantastisk sted.
Alt er veltilrettelagt. Det starter med kontoret i København.
Ranger og staff er utrolig serviceminded, søde, imødekommende. Findes ikke bedre. 😍
De bedste oplevelser både det gastronomiske og det rige dyreliv.
Spisning på Lion King, breakfast på bjerget og spisning under åben himmel i bomaen.
Vi har været der to gange nu, hver gang 2 uger.
Kan varmt anbefales.🌻

Odpowiedź od NYATI Safari
Fantastisk oplevelse dog ikke mad nok…
Fantastisk oplevelse dog ikke mad nok når man har en ung mand med på ferie.

Odpowiedź od NYATI Safari
Well organised from beginning to end.
Well organised from beginning to end.
Comfortable, well positioned accommodation, great food and brilliant guides and rangers. We saw the big 5 within 48 hours of arriving and came within meters of all of them. The wildlife is so much closer than we saw at Kruger and with very few other vehicles about. The drives always are done with respect for the wildlife.
The dinner and breakfast out in the bush at viewpoints were spectacular.
Most of the staff have been there for several years.

Safari på 1. Klasse
Vi oplevede særdeles god dialog med Nyati fra første forespørgsel til rejsen forestod.
Lodgen og servicen var første klasses, fra afhentning i lufthavn, personalet, maden, drikkevarerne, køretøjerne, events ude i bushen, beliggenheden ved floden med elefanter, flodheste, giraffer lige nedenfor terrassen/poolen etc etc.
kan kun anbefales!
Vh fam Ingersvang/Sinning/Matzen/Lauridsen

Lodgen var fantastisk
Lodgen var fantastisk! Så avkopplande att sitta på verandan till vår bungalow och titta på floden och alla djuren. Vi hade besök av en elefant nedanför vår bungalow varje dag, hen kom väldigt nära. Jättegod mat, gott vin, bra service, möjlighet till sol och bad mellan safariturerna. Rangerna var kunniga, vi fick se otroligt mycket djur på VÄLDIGT nära håll. Det enda man kan anmärka på var att personalen hade lite svårt att komma ihåg allergier etc, vi fick påminna varje dag. Vi är otroligt nöjda, vi fick mycket för pengarna!

Odpowiedź od NYATI Safari
Stedet, hvor du rejser hjem med uforglemmelige oplevelser🤩
Prøv det - rangers/guiderne er fabelagtige og man får alle de skønne, vilde dyr at se på Savannen🐆🦏🦒🦛🦁🐊

Fantastisk sted
Fantastisk sted, vi så Big 5 i løbet af de første dage. Der var store flokke af elefanter lige foran vores hus, et syn man ikke glemmer.
Vi var også heldige at se både sabelantiloper, servalkat og mange andre vilde dyr. Maden var lækker og veltilberedt.
Der må jeg ned igen.🥇

Odpowiedź od NYATI Safari
Tak til Nyati for et fantastisk…
Tak til Nyati for et fantastisk ophold.
Fra vi ankom til lufthavnen, hvor vi blev hentet, til vi skulle hjem, følte vi os velkomne. Alle gjorde deres for, at vi følte os specielle og fik den bedste oplevelse.
Maden smagte fantastisk, og køkkenet samt tjenerne gjorde alt for, at vi havde en fantastisk madoplevelse og tog hensyn til de individuelle behov, vi måtte have.
Værten var altid glad og imødekommende og gjorde alt for, at vi havde et fantastisk ophold.
Chaufførerne gjorde alt, hvad de kunne, for at vi fik set de dyr, vi ønskede, og de opfyldte vores ønsker.

Alting fungerede,
Alting fungerede,
Tidsplanen holdt
Variable måltider
Venligt og serviceminded personale

Odpowiedź od NYATI Safari
NYATI = Super Dejligt sted !
NYATI = Super Dejligt sted !
Fyldt med Rare Mennesker som
Strålede af glæde og ønsket
Om at give os Rejsende en god oplevelse.
The Big 5 og mange mange andre dyr.
Mvh. E & J.