Lækre produkter og godt udvalg. Og min hund elsker maden. Super smart at kunne købe større mængder og på den måde få en bedre pris. Leveringsprocessen var også helt perfekt og gennemsigtig!!!... Zobacz więcej
Jeg er meget tilfreds. Jeg har to ældre franske bulldogs på 11 og 12 år, som har allergi. Hos Nutriment fandt jeg 100 % rent BARF-gedekød. Jeg koger det med grøntsager og ris, og siden da er probl... Zobacz więcej
Finni schæferhund på 8 år er meget begejstret for Nutriment- kan godt anbefales - min hund piber og kaster over sin madskål, næsten inden jeg får sat den på gulvet😃👌
Super god service og produktet er jeg faktisk glad for. Det blev afsendt hurtigt og kom dagen efter så leverancen var også god. Men mystisk var det at mit frosne kød var tøet godt op alligevel. Der... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service og gode produkter
Super hurtig fragt med frost varer og fantastisk service i selve butikken.
Kvalitets foder med stort udvalg
Hurtig levering og god kommunikation.
Super sortiment, men hvorfor forsvinder det?
Vi er meget glade for jeres leveringsmuligheder af BARF-produkter og -tilbehør, da jeg har en hund med udiagnosticeret madallergi. Al tørfoder fra dyrlægen, uanset type, får vores hund til at reagere voldsomt med pletter/sår, svampe- og bakterieinfektioner, og senest struvitsten og urinvejsbetændelse flere gange. Så vi startede med hestekød tilføjet plantebaseret foderolie, og på få måneder har vores lille ven generelt aldrig haft det bedre på samtlige ovennævnte punkter - hvilket har været den største fornøjelse at være vidne til. Karina har også flere gange været super hjælpsom over telefonen, hvilket bestemt er værdsat.
Det der mest trækker PetPro ned i point hos os, er udfasningen af meget af sortimentet uden forklaring. Vi har været glade for "Naturtro alt-i-en" serien, som nu erstattes af produkter, der kræver mere tilberedning og fryseplads – en udfordring i en mindre lejlighed uden kummefryser.
Som en tilføjelse: De røde klistermærker om forsigtig håndtering ignoreres af fragtfirmaet. Vores pakker ankommer 9 ud af 10 gange ødelagte. Dette har intet med PetPro at gøre, blot en heads-up.
Har besøgt butikken en enkelt gang
Har besøgt butikken en enkelt gang, og brugt webshoppen efterfølgende.
Kan kun sige at kvalitet og service er i top.
Petroleum har super gode produkter
Petroleum har super gode produkter, ok priser, og en rigtig god service!
Jeg har brugt PetPro længe nu og jeg…
Jeg har brugt PetPro længe nu og jeg bliver ved med og handle der😊 varer bliver hurtig pakket og sendt til os det kan ikke blive bedre. Når jeg har spørgsmål så ringe jeg og få altid 😊hjælp, tak🐩
Begyndende optøning af frostvare ved levering og fejllevering til pakkeshop og ikke ved hoveddøren
Først blev varen - frossen barf fra et tysk firma - ikke leveret til døren, men til en pakkepost. Det var BRING, der kludrede i det. Jeg ringede til Karina og hun beklagede.
Dernæst var varen - pakkerne med frossent barf - begyndt at tø op i kanterne. Dette påtalte jeg også overfor Karina. Hendes svar var, at det kunne hun ikke forstå.
Og det kan jeg heller ikke. For jeg stod med den konkrete oplevelse. Jeg betalte 60 kr. for flamingo-kassen. Der var ikke låg på flamingo-kassen og indpakningen bestod af tykt afdækningspapir. Det er ikke tilstrækkeligt når frostvarer skal sendes.
Jeg købte hos PetPro på foranledning af en hundefoder-specialist. Og min oplevelse hos Petpro har jeg naturligvis meldt tilbage, så specialisten ikke henviser andre kunder til PetPro.
Altid super varer og hundene elsker…
Altid super varer og hundene elsker deres Barf.
Det kommer i flamingo kasse med små frostblokke i
Der er aldrig gået mere end 2 dage inden jeg har modtaget min ordre
Fantastisk butik for katte og hundeejere
Jeg anbefaler stærkt denne butik. Jeg har fodret en blanding af vådfoder og barf til min kat, og deres barf-produkter er absolut den bedste kvalitet. Hvert produkt har en klar beskrivelse af, hvad det indeholder, så vi ved, hvilke kosttilskud vi skal tilføje, og hvilke vi ikke behøver. Vores kat elsker deres BARF-produkterne og fordøjer dem godt. Produkterne er nemme at portionere og optø efter behov. Pakken ankom sikkert med ordentlige kolde pakker og indpakning, med et sødt håndskrevet brev indeni. Der er også et advarselsmærke til chauffør på ydersiden, som siger, at der er mad til dit kæledyr for at sikre, at det ankommer hurtigt og sikkert, hvilket er en fin detalje.
Great products
Great products, Great fast Responsiveness to questions. Good packaging and fast shipping. Wish there would be Discounts on BARF products more often or there was a discounted subscription model, definitely a bit on Lux/expensive side even for a small dog compared to the alternatives like Mush and VOM.
Kvalitets foder fra Essentials
Kvalitets foder fra Essentials, til lave priser og fri fragt ved køb af 2 stk. 10 kgs sække.
Ku jeg give 10 stjerner så gjorde jeg…
Ku jeg give 10 stjerner så gjorde jeg dét! Altid fantastisk service, og det er så hyggeligt og få en lille sludder med dem 😊
Hurtig levering. Vi har bestilt derfra længe, og har aldrig haft det mindste problem
Selv med forsinkelse på levering…
Selv med forsinkelse på levering grundet vejret var service og hjælp helt i top.
Skarpe priser på Black Friday
Skarpe priser på Black Friday. Dejligt. Så kunne vi købe stort ind :)
Stor anbefaling til PetPro.dk
Bestilte foder til både hund og kat, hos PetPro. De har skarpe priser og lyn hurtig levering!
Der kom en lille pose godbidder med i pakken - tak for det.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos PetPro.
Rigtig god service og hurtig levering
Lækre produkter og god service.
Lækre produkter og god service.
Har aldrig haft problemer når vi har handlet her