jeg har købt min første bil hos Np autoteknik, fantastisk handel. fantastisk service, og har styr på tingene. kan forklarer alting og er ikke forvirrende overhovedet.
Zobacz, co mówią recenzenci
Der er kun pænt at sige om Np Autoteknik. Jeg kommer fra Silkeborg og skal over og se på bil i Nivå. Jeg kontakter Np Autoteknik og får her fat i Phillip som jeg forklarer, at jeg allerede dagen efter... Zobacz więcej
Havde en motor fejl på min mercedes som et andet værksted havde fejlsøgt på uden held, så fik NP autoteknik bilen og da jeg fik min bil tilbage var den helt i orden og den har kørt perfekt siden. Mege... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
På vores værksted i Humlebæk udfører vi arbejde på alle bilmærker. Alle reparationer bliver udført efter fabrikanternes forskrifter og vi bruger kun godkendte reservedele. Når du får serviceret din bil hos os beholder du fabriksgarantien, besøg på vores værksted er en sikkerhed både for dig og din bil. Med flere af de førene testermærker på værkstedet kan vi sikre korrekt og fuldstændig reperation af din bil. Vi laver alt fra service, fejlfinding, pladearbejde, eftermontering af udstyr og gennemgribende renoveringer af veteranbiler. Ring eller kom ned for et uforpligtende tilbud.
Dane kontaktowe
Bakkegårdsvej 209, 3050, Humlebæk, Dania
- info@np-autoteknik.dk
- np-autoteknik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk imødekommenhed og service
NP Autoteknik får tusind stjerner for deres altid fantatiske service og fleksibilitet. De knokler - og kører - den ekstra mil, der giver 5000 stjerner og varmeste anbefalinger. I taknemmelighed fra trofast kunde
Fantastisk service
Jeg har en Mercedes fra 2020, som skulle have den helt store tur: service, skift af bremser, skift til vinterdæk og nye fælge. Jeg ringede til NP-Autoteknik, hvor en ung mand ved navn Phillip guidede mig igennem hele processen. Fra start til slut har det været fuldstændig gnidningsfrit og meget spiseligt i forhold til prisen. Fra jeg ringede, til jeg igen var på vejen i min egen bil, tog det cirka fem dage.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.