Notera Pappershandel Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Supersnabb leverans trots att jag beställde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Älskar affärer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Första gången jag handlar här. Väldigt trevligt inslaget och personligt på något vis och dessutom riktigt prisvärt. Väl planerad hemsida, lätt att hitta och de hade allt jag behövde. Då blev det en be... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är alltid nöjd med det jag köper på Notera Pappershandel, hittar alltid något jag bara måste ha. Denna gången blev jag så tacksam för en bok jag köpt visade sej vara lite "udda", ett tryck fel, oc... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep stacjonarny
  2. Sklep z artykułami biurowymi
  3. Sklep z długopisami

Napisane przez firmę

Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och bläck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 55

Napisz recenzję

Så nöjd!

Hittade precis det jag ville ha, leveransen gick toppensnabbt och paketet var så omsorgsfullt packat. Tack!

6 listopada 2025

Odpowiedź od Notera Pappershandel

Så fint att höra, tusen tack för ditt omdöme Linnea! 😊

Mycket trevligt

Mycket trevligt. Bra service vid frågor och lätt att genomföra ordern.
Mycket fin penna och bläck. Supernöjd.

6 listopada 2025

Tusen tack för ditt fina omdöme Ann-Louise! 😊

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra kvalité på produkter

Mycket bra kvalité på produkter, många unika varumärken. Man känner sig uppskattad som kund.

26 października 2025

Odpowiedź od Notera Pappershandel

Så roligt att höra, tack snälla för ditt omdöme! 😊

Bra sortiment

Bra sortiment, snabb leverans.

20 października 2025

Odpowiedź od Notera Pappershandel

Tusen tack för ditt omdöme! 😊

Alltid snabbt

Alltid snabbt, fint paketerat och trevlig hemsida att handla från 🌸👍

10 października 2025

Stort tack för ditt omdöme Catharina! 😊

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och roliga saker

Snabb leverans och roliga saker på hemsidan. Har redan rekommenderat till vänner.

12 października 2025

Tusen tack för ditt fina omdöme Cecilia! 😊

Det lilla extra

Enkel hemsida. Anslutna till Klarna. Omsorgsfullt packeterat. Personlig hälsning tillsammans med varan. Trots ringa ordervärde.
Det är verkligen det lilla extra!

1 października 2025

Tack snälla för ditt omdöme Kristina! 😊

Bara nöjd!

Jag tyckte väldigt mycket om att utbudet var så stort och att allt jag ville ha fanns i lager! Min order hanterades väldigt snabbt också vilket alltid är ett stort plus 👍

Överlag är jag jättenöjd med allt 😊

5 września 2025

Odpowiedź od Notera Pappershandel

Så roligt att höra att du är nöjd, tack snälla för ditt fina omdöme Maja! 😊

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och många fina och…

Snabb leverans och många fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. Beställde även bläck, Pennonia Mustvörös, som var ett helt magiskt bläck. Kan varmt rekommendera Notera pappershandel.
Kommer absolut att beställa fler gånger.

31 sierpnia 2025

Odpowiedź od Notera Pappershandel

Så roligt att höra att du är nöjd, tusen tack för ditt omdöme Christina! 😊

Great service

Great service! Fast delivery! Will definitely purchase more! Thank you!

23 sierpnia 2025

Thank you so much for your review Leticia! 😊

Rekommenderas varmt

Hittade Traveler's Company refill häften här och nya motiv på washitejp till min scrapjournal. Mycket nöjd med mitt köp. Har handlat av er tidigare och varit mycket nöjd då också.

8 sierpnia 2025

Så roligt att höra! Stort tack för ditt omdöme Susanne 😊

Supertrevliga

Bra produkt. Trevligt bemötande och snabb leverans

14 lipca 2025

Tusen tack Peter för ditt fina omdöme! 😊

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej