Vi hyrde Photobooth paket av Kalasbra, vi är nöjda i helhet och hade toppen kväll! Det enda som hade varit bra att veta innan själva eventet var att man skulle ha laddsladden i kopplad i iPaden... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bästa festfixarna, finns grejer till allt!!! Hade min examensfest förra helgen. Vi hyrde tält 5x10 m och kareokepaket och det blev fullträff hos alla inblandade:) kalasbra ska ha eloge för snabb kommu... Zobacz więcej
Hyrde karaokemaskin, mic och högtalare över en helg. Var superenkelt att koordinera med killarna och de skickade med en bra film för hur man fick igång systemet. De ställde till och med upp och tog... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Via oss på på Kalasbra.se i Karlstad kan du hyra partytält, hyra ljud, hyra discolampa, hyra PA system, hyra nerf kalas, hyra bord och stolar i Karlstad. Vi har helt enkelt det mesta som kan tänkas behövas för en lyckad fest, student, bröllop, party, barnkalas. När du hyr utav oss får du alltid lägsta pris i Karlstad, helt enkelt Kalasbra!
Dane kontaktowe
Gräsdalsgatan 14, 65223, Karlstad, Szwecja
- 0707274126
- Kontakt@kalasbra.se
- kalasbra.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Vi hyrde Photobooth paket av Kalasbra
Det enda som hade varit bra att veta innan själva eventet var att man skulle ha laddsladden i kopplad i iPaden och själva stativet, nu visste vi inte det som orsakade att ipaden laddade ur snabbt.
Utöver detta så var allt bra, Martin var väldigt hjälpsam och tillmötesgående vilket uppskattades.
God service👍
En grym upplevelse
En grym upplevelse, musik som passar riktigt bra till varje tillfälle, en dj så grym, rekommenderar. 🥰
Hyrde ljud och ljus/discolampor för ett…
Hyrde ljud och ljus/discolampor för ett barnkalas i Karlstad och är supernöjd! Fick otroligt bra hjälp av Martin när vi fick lite problem med att koppla ihop hela ljudsystemet vi hade hyrt.
Hyrde partytält och högtalare
Hyrde partytält och högtalare. Mycket bra bemötande och smidigt både vid avhämtning och avlämning. Korta svarstider vid förfrågningar och bra flexibilitet avseende tider. 5/5!
Jättebra upplevelse och bra service !
Smidigt och lättsamt
Smidigt att hämta och lämna. Fanns även hjälp att få under tiden av hyrningen om något var oklart/strulade. Trevligt ställe med hög kvalitet på ljud och tält! Rekommenderar starkt!
Oerhört nöjd festprisse!
Hyrde partytält, rökmaskin, discobelysning & laserbelysning för 30-årskalas. Utmärkt service, hämtade alla grejer innan helgen och lämnade tillbaka på måndagen. Oerhört smidigt! Martin kastade även med ett bord och extra stolar, ”det viktigaste är att du får en kul fest!” 😊 Kvalitetsprodukter, prisvärt och enkelt. Kommer definitivt höra av mig nästa gång det blir fest!
Bra pris och väldigt bra ljudsystem
Bra pris och väldigt bra ljudsystem
Väldigt bra service
Väldigt bra service. Fina utrustningar de har. Åk dit om du ska ha något fint i din fest.
Utmärkt service och bemötande samt…
Utmärkt service och bemötande samt grymt kvalitet på prylarna
Proffsig service och trevligt bemötande!
Vi hyrde ett partytält 4 x 8 m som var smidigt och enkelt att sätta upp. Proffsig service och trevligt bemötande av Kalasbra. Kan starkt rekommendera dem och deras utbud! Vi är väldigt nöjda!
Hyrde partyhögtalare och partytält
Hyrde partytält och högtalare med kort varsel. Fick fantastiskt support och med mycket korta svarstider.
Kommer självklart att hyra här även nästa gång då vi är otroligt nöjda.
Hyrde tält 5×10 m och bord + stolar…
Hyrde tält 5×10 m och bord + stolar fick kanon bara hjälp av Martin och svarade alltid om jag funderade på något..
Hyrde partytält o disco utrustning med…
Hyrde partytält o disco utrustning med kort varsel. Vi fick ett väldigt professionell bemötande och en service som var fantastiskt.
Fantastiskt bemötande och service
Fantastiskt bemötande och service! Smidigt upphämtning och avhämtning. Snabb kontakt och fanns inget som de inte kunde lösa.
Super bra belysning och ljud! Ska man nånsin hyra ljud i Karlstad, ska man hyra det här!!
Doświadczenie Trustpilot