northoutdoor.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Luotettava, nopeat toimitukset ja asiakaspalvelu aika nopsasti vastaa, jos on kysyttävää. Pistekertymät ostoista ja arvosteluista hyvä etuus asiakkaalle. Pisteet voisivat kyllä säilyä, esim: kun ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jouduin vaihtamaan neuleen, joka oli liian pieni (M). Toinen neule oli sopiva koossa M. Luulisi, että koot vastaavat toisiaan. Vaihdoin sitten kokoon XL, joka oli juuri sopivan kokoinen. Vaihto toimi... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z odzieżą męską
  4. Sklep z odzieżą wierzchnią
  5. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

North Outdoor is a Finnish merino wool brand creating high-quality clothing for everyday life, outdoor moments and changing seasons. We believe merino wool is one of nature’s most comfortable performance materials: soft, breathable, warm when needed and naturally easy to care for. Our garments are designed to bring that comfort into daily life – from cold winter days to cool summer evenings. Inspired by the demanding conditions of the North, we combine Finnish design, carefully chosen materials and long-lasting quality. All our products are designed in Finland, and most of our knitwear is made in our own knitting factory in Oulu, close to the Arctic Circle. We use only mulesing-free merino wool and focus on creating durable garments that are made to be worn, loved and used for years. For us, comfort is not a luxury – it is something everyone should be able to experience, every day.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(30)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 25

Napisz recenzję

Perfect

The sweaters fit perfectly, I'm 158 cm tall and weigh 47 kg. They're extremely warm. (XS size)

23 kwietnia 2026

Hi Viola,

Thank you so much for your lovely review 💛 We’re so happy to hear that the sweaters fit you perfectly and keep you wonderfully warm.

And thank you also for sharing your measurements – feedback like this can be incredibly helpful for other customers when choosing the right size 😊

We hope you continue enjoying your merino wool favorites for a long time!

Oceniono na 5 z 5

Tilaus tuli todella nopeasti ja kaikki…

Tilaus tuli todella nopeasti ja kaikki tuotteet tulivat kerralla.

22 kwietnia 2026

Kiitos paljon palautteestasi 💛

Ihana kuulla, että tilauksesi saapui nopeasti ja kaikki tuotteet tulivat kerralla perille. Haluamme tehdä tilaamisesta mahdollisimman sujuvaa alusta loppuun asti.

Lämmin kiitos, että käytit aikaa kokemuksesi jakamiseen!

Todella kivoja vaatteita

Täältä olen löytänyt jo useita käsittämättömän mukavia ja kivannäköisiä vaatteita. Muutama ei niin nappiostos myös mahtuu joukkoon, mutta suurinosa tilaamistani on niin ihania sekä tuntumaltaan päällä, että kivan näköisiä, että olen jäänyt jo ihan koukkuun..

4 kwietnia 2026

Kiitos paljon ihanasta palautteestasi 💛

Ihana kuulla, että olet löytänyt meiltä useita mukavia ja hyvännäköisiä luottovaatteita – ja ehkä jopa hieman jäänyt “koukkuun” merinovillan mukavuuteen 😍

Lämmin kiitos luottamuksestasi ja siitä, että käytit aikaa kokemuksesi jakamiseen!

Tolles Material

tolles Material, sehr zufrieden, nur die Mütze passte nicht , aber das lag an meinem Kopf.

18 stycznia 2026

Hallo Jeanette,

vielen Dank für Ihre liebe Bewertung 💛 Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Material und den Produkten zufrieden sind.

Und keine Sorge wegen der Mütze 😊 – manchmal liegt es wirklich einfach an der individuellen Passform. Umso schöner, dass Ihnen die anderen Produkte gefallen haben!

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und viel Freude weiterhin mit Merinowolle von North Outdoor.

Oceniono na 5 z 5

Vraiment excellent, ultra satisfait !

Vraiment excellent ! Envoi en France ultra rapide (reçu littéralement 4 jours après mon achat internet...), et la qualité est exceptionnelle, un peu cher mais vaut vraiment son prix (pantalon + t-shirt Sensitive, en mix bamboo / merino, et même le côté merino est au final ultra doux...).
Sans compter que le retour est gratuit, avec bordereau autocollant déjà imprimé et prêt, si besoin ! J'adore ce genre de détail 👌
J'avais également fait une commande chez Danish endurance pour du Merino, qui était bien côté qualité (envoi très très long par contre, et retour payant...), mais Northoutdoor est clairement un cran au dessus niveau qualité dont douceur, et sav. Mais plus cher aussi ^^

20 grudnia 2025

Bonjour Nicolas,

Merci beaucoup pour ce superbe retour 💛 Nous sommes très heureux d’apprendre que vous êtes satisfait à la fois de la qualité des produits et de la rapidité de la livraison en France.

C’est particulièrement agréable de lire que vous avez apprécié la douceur de notre collection Sensitive en mélange bambou / mérinos – nous avons développé cette matière justement pour offrir un confort exceptionnel même aux peaux les plus sensibles.

Merci également d’avoir remarqué les petits détails comme le retour prêt à l’emploi. Nous voulons rendre l’expérience aussi fluide et agréable que possible du début à la fin.

Un immense merci pour votre confiance et pour avoir pris le temps de partager votre expérience avec autant de détails !

Oceniono na 1 z 5

Der Kundenservice ist eine katastrophe

Der Kundenservice ist eine Katastrophe! Man erhält keine Rückmeldung. Die Lieferung war auch fehlerhaft. Hier bestelle ich nie wieder und das würde ich auch niemandem empfehlen.

23 czerwca 2025

Hallo Laura,

vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie mit unserem Kundenservice und Ihrer Bestellung eine so enttäuschende Erfahrung gemacht haben. Das entspricht keinesfalls dem Erlebnis, das wir unseren Kund bieten möchten.

Wir verstehen Ihren Frust über die fehlende Rückmeldung und die fehlerhafte Lieferung vollkommen. Besonders in solchen Situationen sollte unser Service schnell und zuverlässig reagieren.

Wir arbeiten kontinuierlich daran, unseren Kundenservice und unsere Prozesse weiter zu verbessern, und Ihr Feedback hilft uns dabei sehr.

Oceniono na 2 z 5

Impossible to return goods

The quality of product is good, but return process seems like a scam. I ordered 3 pieces and just needed to return one. On the website is it very difficult to find the right info. Once I managed to get and print out the form, I went to DHL with the package but they cannot take it as airway bill is missing (unless I pay all myself). I went again to the website, tried to chatbot (no info returned), then I wrote an email asking for the correct procedure and got NO answer since. 65 eur of item cannot be returned!

16 grudnia 2024

Hi Loredana,

Thank you for your feedback, and we are truly sorry to hear about your frustrating return experience. This is absolutely not the experience we want our customers to have.

We are happy to hear that you were satisfied with the product quality, but it’s clear that we failed in making the return process smooth and easy enough in your case. We understand how frustrating it must have felt to search for information, visit DHL, and still not receive the help you needed in time.

We are continuously working on improving our customer service and return instructions, especially for international orders, and your feedback is very valuable for us.

Erittäin laadukkaat tuotteet

Tilasin viime keväänä neulepoolon ja se oli useamman kuukauden kovassa käytössä. Lämmin, mutta ei kuuma neule. Viime viikolla tilasin saman tuotteen eri värissä. Vihreän ja siniset sävyt pistaasi ja riikinkukko ovat todella kauniita. Aion ostaa yritykseltä jatkossakin.

21 września 2024

Odpowiedź od northoutdoor.com

Kiitos paljon ihanasta palautteestasi!

On mahtavaa kuulla, että neulepoolo on ollut ahkerassa käytössä ja juuri sopivan lämmin eri tilanteisiin. Ja miten ihanaa, että myös värit ovat ilahduttaneet – pistaasi ja riikinkukko ovat olleet tykättyjä värejä mallistossamme 🦚💙

Oceniono na 1 z 5

No eipä tarvitse täältäkään enää tilata…

No eipä tarvitse täältäkään enää tilata mitään, kun palauttaminenkin nykyään maksaa. Ja kokojutuista kun ei voi tietää niin melkein ainahan sitä jotain menee palautukseen.

29 maja 2024

Hei Laura,
Kiitos palautteestasi – ymmärrämme hyvin, että palautusmaksu voi tuntua harmilliselta etenkin silloin, jos oikean koon valitseminen on vaikeaa.

Olemme ottaneet palautusmaksun käyttöön osana pyrkimystämme vähentää turhia palautuksia ja niiden ympäristövaikutuksia. Haluamme kannustaa harkitumpiin tilauksiin samalla kun kehitämme jatkuvasti esimerkiksi kokotaulukoita ja tuoteinformaatiota, jotta oikean koon valitseminen olisi helpompaa.

Laadukkaita vaatteita.

Laadukkaita vaatteita.

15 listopada 2023

Odpowiedź od northoutdoor.com

Kiitos paljon ihanasta palautteesta 💛 Ihana kuulla, että tuotteemme ovat vastanneet odotuksiasi. Tavoitteemme on tehdä merinovillasta vaatteita, jotka tuntuvat hyvältä käyttää vuodesta toiseen – niin arjessa kuin ulkona luonnossa.
Lämmin kiitos, että käytit aikaa arvostelun jättämiseen!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej