Norrmalms möbler (Tonorex Design) Recenzje 199

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Vi beställde ett soffbord 251101 och fick leveranstid i v 4. Vi fick betala bordet ganska omgående men leveranstiden sköts upp TRE gånger, sista gången till v 19. Då gav vi upp och avbeställde och k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vår första leverans utav ett glasbord (Glasgow) blev reklamerat utav DHL som själva hade haft sönder glasskivan vid deras hantering. Jag ringer till Norrmalms möbler och berättade vad som hänt. Vi fic... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag blev mycket glad när jag hittade denna lilla hatthylla på nätet. Hadde spanat in en liknande hos en annan leverantör för ett tag sedan men till min stora besvikelse hadde produkten nu utgått hos d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vackert skåp, väl emballerat och gediget. Svårt att förstå hur det skulle fästas i väggen så vi anlitade en vän som monterade fast det på ett annat, snyggt och säkert sätt. F. ö mycket nöjda.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy
  2. Hurtownia mebli

Napisane przez firmę

Finn ett brett sortiment av färdiga möbler samt själv-design möbler där du bestämmer allt.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Fin stol och bra frakt

Fin stol och bra frakt. Enkelt

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Norrmalms möbler (Tonorex Design)

Tysen tack Ingvor för din recension!
Vi är så glada att du bleb nöjd med din nya stol.

Oceniono na 4 z 5

Enkelt, bra, och massa skruvar

Möbeln enligt beskrivning. Bra manual. Leveranstid som utlovat. Allt enligt spec.

Till luckorna saknades förborrade hål till andra skruvarna (2 skruvar per lucka, förborrade, men i möbelns väggar ska det sitta 4 skruvar, varav endast 2 har förborrning) och det knakade lite olycksbådande när jag skruvade in dem. Jag är ganska korkad så jag vågar inte borra nya hål för att fästa de andra 2 skruvarna. Möbeln är väldigt fin!

5 sierpnia 2025

Hej Niklas!
Stort tack för din fina recension och för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är glada att du är nöjd med tv-bänken och tar med oss din feedback för att bli ännu bättre. Välkommen åter!
____

Oceniono na 4 z 5

En fin möbel i bra kvalitet men lite…

En fin möbel i bra kvalitet men lite dyr.

25 lipca 2025

Odpowiedź od Norrmalms möbler (Tonorex Design)

Tack Roland för din recension!
Vi är glada att du är nöjd med din nya möbel; och tror, precis som du, att kvalitet och hållbara material som massiv ek får kosta lite mer. Välkommen åter!

Fantastisk kundservice

Beställde en loungegrupp i teak på nätet. En stol blev skadad i transporten. Norrmalms möbler svarade snabbt på reklamationen och tog hand om ersättningen inom 48 timmar. Väldigt nöjd med bemötandet och kundservice!

14 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Hej Jens,
Tusen tack för dina fina ord och stjärnorna! Vi är så glada att du är nöjd med både loungegruppen och vår service.
Varmt välkommen åter!
Norrmams Möbler

Enkelt förfarande

Enkelt förfarande, att beställa, få leverat samt betala för varan.

24 marca 2025

Hej Kaj!
Tack för din feedback. Vi är glada att du blev nöjd med din beställning och vår service.

Oceniono na 5 z 5

Bra kundservice och snabb leverans

Bra kundservice och snabb leverans! Toppen

10 lutego 2025

Hej Veronica,
Tusen tack för dina ord och de fina stjärnorna. Vi är så glada att du blev nöjd med ditt köp hos oss.

Bordet motsvarade mina förväntningar

Bordet motsvarade mina förväntningar

Leveransen fungerade bra

31 stycznia 2025

Hej Britt-Marie,
Tusen tack för dina ord, vi är så glada att du blev nöjd med ditt nya bord och vår service.

Oceniono na 2 z 5

Dålig/ fel info

Dålig/ fel info.
När paketet kom fel möts man av märkliga bortförklaringar.
Blir inte flera köp.

28 stycznia 2025

Hej Pia,
Vi beklagar att du är missnöjd.
Vid beställning används den leveransadress som kunden själv bekräftar i kassan – i detta fall din tidigare adress (som du nämner är "fel"). Vi har ingen möjlighet att ändra eller gissa rätt adress om vi inte får information från kunden. Hade vi fått besked om en adressändring efter orderbekräftelsen, hade vi självklart hjälpt till att rätta detta.
När du kontaktade oss efter leverans förklarade vi detta.
Vi rekommenderar att alltid kontrollera adressen vid beställning för att undvika liknande problem i framtiden.

Hej Katarina,
Tack snälla för din recension och de fina stjärnorna. Vi är glada att du är nöjd med vår service.

Trygg och koŕrekkkkt hantering

Helheten, beskrivningen av
varan och tidsangivelsen på leveransen var korrekta.

10 grudnia 2024

Heh Hannele,
Tusen tack för din feedback, vi är så glada att du blev nöjd med din nya möbel och vår service.
Vi vill passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Oceniono na 5 z 5

Glad att varan motsvarade mina…

Glad att varan motsvarade mina förväntningar och en smidig leverans

11 grudnia 2024

Hej Marie,
Så underbart att du blev nöjd med din beställning och leveransen.
Vi får passa på att önska dig en god jul och gott nytt år!

Oceniono na 1 z 5

Företaget köpte fyra väggfasta stolar…

Företaget köpte fyra väggfasta stolar tillverkade av Torkelson Möbel AB varav en gått sönder i frakten
Torkelson ber mig kontakta Norrmalms möbler och där kan man inte se att stolen kommit tillbaka efter två veckor trots att frakten betalts till POST NORD
Kan inte tänka sig att se var paketet är och obefintlig service!
SVAR
Jag var utomlands när paketet lämnades vid bostaden och återkom sex dar senare!
Enklast var att genast skicka tillbaka den trasiga stolen med all information på och i paketet!
Post Nord har försökt leverera paketet till avsändaren men lyckas inte få någon att ta emot paketet!
Detta trots att returen är betald, ett företag som gör allt för att undvika ersättning och extra arbete!
Samma produkter som Norrmalms möbler erbjuder finns att få hos andra leverantörer med service!

20 listopada 2024
Opinia niezależna

Hej Kurt,

Tack för din feedback. Vi beklagar din upplevelse men vill gärna förtydliga vad som hänt. Vid fraktskador måste detta anmälas direkt till transportören vid mottagandet eller inom 4 dagar till oss, så att vi kan reklamera skadan till fraktbolaget och byta ut varan utan kostnad. Dessa instruktioner framgår tydligt i våra köpvilkor och i mejlet vi skickar med spårningsinformation.

Enligt din uppgift kontaktade du vår leverantör, Torkelson, istället för oss som säljare (vi som dessutom assisterade dig under beställningsprocessen och rättade till din order) eller DHL som transportör.
Vi har inte mottagit någon reklamation eller förvarning från dig efter leveransen den 15:e november varefter enligt dig skickades den fraktskadade pallen tillbaka till en ej angiven adress utan att reklamera till oss eller informera oss.

I vårt telefonsamtal den 5 december kunde du tyvärr inte uppge Postnord spårningsnumret för returen, vilket är avgörande för att vi ska kunna undersöka saken. Kundtjänsten bad dig då att mejla oss all relevant information för att vi skulle kunna försöka hjälpa dig vidare. Istället valde du att lämna detta omdöme.
Vi tar till oss din feedback men beklagar att vi inte kan lösa ärendet när processen inte följts enligt våra tydliga villkor.

Super snygg list

Super snygg list. Snabb leverans.

16 listopada 2024

Hej Eva,
Tusen tack för din review! Vi är så glada att du blev nöjd med ditt köp hos.

Fin design lågt pris

Fin design lågt pris! Det som inte motsvarande förväntningarna var att jag fick åka 6mil från hemadressen för att hämta varan.

2 lipca 2024

Hej Lars,
Tusen tack för din recension. Vi är så glada att du är nöjd med din nya möbel.
Vi beklagar att upphämtningsplatsen inte motsvarade dina förväntningar. För mindre möbler skickar vi vanligtvis via det närmaste DHL-ombudet till kundens adress. Vi förstår att detta inte alltid är den mest bekväma lösningen och vi arbetar ständigt på att förbättra vår leveransprocess.

Tack för att du uppmärksammade detta och vi hoppas få möjligheten att betjäna dig igen i framtiden.
Mvh. Norrmalms Möbler

Bra service och leverans

Bra service och leverans

21 czerwca 2024

Hej Madelene,
Tusen tack för din recension! Vi är så glada att du blev nöjd med vår service.

Trevlig och hjälpsam personal

22 maja 2024

Hej Cecilia,
Tusen tack för din fina recension! Vi är glada att ni är nöjda med era nya möbler och vår service.

Oceniono na 1 z 5

Bra slutprodukt men leveransen tog 6…

Bra slutprodukt men leveransen tog 6 månader till skillnad från de 10-12 utlovade veckorna. Dessutom utan någon som helst proaktiv kontakt, istället var vi som kund tvungna att vid runt 4 tillfällen kontakta företaget för status med otydlig kommunikation som svar.

16 kwietnia 2024

Odpowiedź od Norrmalms möbler (Tonorex Design)

Tack för att ni delar med er upplevelse här.
Vi beklagar den försenade leveransen av er måttbeställda produkt. Tyvärr ledde tillverkningsproblem hos vår leverantör till betydligt längre väntetid än förväntat. För närvarande tar vi inte emot nya ordrar av måttbeställda produkter på grund av fortsatta leveransproblem.
Tack för ert tålamod och er förståelse under processen som har varit utanför vår kontroll.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej