Möbelmästarna Recenzje 10

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

Köpt barstolar som var för höga

Köpt barstolar som var för höga. Ville lämna tillbaka, blev då upplyst att ångerrätt ej gäller för köp i butik. Att jag dessutom skrivit under ett avtal där det framgår. Jag anser att säljaren muntligen borde påpekat detta förhållande!!
Skäms på er!

3 lutego 2026

Rekommenderas!

Tittade på säng och hade förmånen att bli hjälpta av Camilla. Super-kunnig och lotsade oss igenom alternativen och rekommenderade den modell som passade oss bäst, inte den som var dyrast.
Stort Tack för hjälpen!
Kan varmt rekommendera Söderköpingsbutiken med den mysiga atmosfären och personlig bemötandet!
// Jocke & Ghita

10 grudnia 2025

Möbelmästarna/Alves möbler i…

Vi besökte Möbelmästarna/Alves möbler i Tanumshede för ny soffgrupp.
Vi fick kunnig och professionell hjälp av Annika - köpet blev relativt snabbt avklarat.

Idag kom leveransen, vi behövde inte göra något, sofforna och bordet baxades upp för långa, besvärliga och hala trappor med ett leende av Mikael och hans kollega som sedan monterade allt.

Och vilket fantastiskt nytt vardagsrum vi fått :))

Tack Alves!

19 listopada 2025

Robban

Investerade i soffa fotölj matta vitrinskåp samt ett sideboard

Allt levererat och ställt på plats av butikens personal vilka var superbra och professionella

Butiken jag köpte från var den i Aneby vilken jag kan rekommendera starkt

Robban

31 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Extremt dålig kvalité på sofforna

Extremt dålig kvalité på soffan. Känns och ser nedsutten ut och vissa delar av soffan går det inte att sitta på alls pga obekväm. Köpte en soffa 2024 och försöker sedan ett tag att reklamera den men butiken är oerhört nonchalanta och det tar lång tid innan man får svar via mejl där man ska reklamera. Killen som kom hem till oss för att kolla på soffan sa också något i stil med att man behöver puffa soffan ibland i två timmar… hade absolut inte köpt soffa från dem! Upplever dem inte som seriösa.

6 lipca 2025

Oerhört missnöjd

Oerhört missnöjd, köpt en soffa av märket Rowico Duncan i sept 2024 som nu ser nedsutten ut. Går inte att puffa kuddarna till ursprunglig form. Butiken vill inte ta tillbaka soffan eller byta den då samma sak kommer hända med nästa soffa 👎🏻 förstår att de inte vill ha tillbaka en nedsutten soffa vem vill ha det efter några månader. Dålig hantering från butiken som inte bryr sig om sina kunder och oerhört dålig kvalité på soffan. Kommer aldrig handla något där igen!!

17 kwietnia 2025

Service och trovärdig

Så fantastisk personal, erfarenhet och man får hjälp med allt. Har handlat i Ersmark och Byske i 25 års tid och alltid fått hjälp med att hitta exakt vad jag velat ha.

22 listopada 2024

En bra affär!

Köpte en soffa och soffbord. Betalade extra för inbärning och montering. Allt fungerade till belåtenhet. Trevlig personal i butik och killarna som levererade var snabba och proffsiga. Mycket nöjd!

28 października 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej