1. Usługi sprzątania
  3. Usługi sprzątania dla biznesu
  4. Agencja pomocy domowej
  5. Sprzątanie domów

Napisane przez firmę

Norena leverer professionel rengøring til private hjem og virksomheder i København og Storkøbenhavn. Vi tilbyder fast rengøring med fokus på høj kvalitet, stabil service og gennemsigtige løsninger. Vi arbejder altid med faste teams, så du får et ensartet resultat hver gang. Samtidig bruger vi miljøvenlige produkter, der er skånsomme for både hjemmet og omgivelserne. Er du træt af svingende kvalitet og manglende stabilitet? Hos Norena får du en professionel løsning, du kan regne med – hver gang.

4,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Mere end forventet til den pris!!

Mere end forventet

Vi har lige haft vores første rengøring og det var simpelthen så skøn en oplevelse! De er punktlige, gode til at kommunikere og så er der ikke en finger at sætte på rengøring. Derudover super smart, at man kan tilkøbe enkelte ydelser fra gang til gang.

Vi glæder os allerede til I kommer næste gang.

16 kwietnia 2026

Perfekt rengøring

Vi fik lavet flytterengøring af en lejlighed og det var så flot lavet. Hele lejligheden var gjort fint ren inkl. køkken og bad. Vi er super tilfredse og kan varmt anbefale Norena.
Vh Gitte De Sanctis

13 kwietnia 2026

Professionelt rengøring

Mit tidligere rengøringsfirma det gik konkurs, og jeg brugte lidt tid på at undersøge marked efter et nyt firma til at overtage.
Allerede fra første samtale af der var jeg ikke i tvivl om hvad jeg skulle vælge af de forskellige firmaer jeg havde snakket med.
God dialog og hurtig opstart, og meget professionelt personale der ved hvad de lave.

Jeg vil klart anbefale Norena til andre der går med tanken om lidt hjælp til presset hverdag hvor hamsterhjulet bare køre.:)

7 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Det er første gang at jeg bruger en…

Det er første gang at jeg bruger en rengøringsfirma p.g.a. helbred, jeg var meget overrasket over hvor effektivt og hurtigt Norenas medarbejder var. De har simpelthen alting gjord rent og har efterladte en ren hus på ingen tid.
Rengjort fra badeværelse, køkkenet og de andre rum.
Derfor 5 stjerner og de bedste anbefalinger fra mig.

23 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Norena får vores fulde anbefaling

Norenas medarbejdere var høflige og ikke mindst effektive.
Alt blev udført til vores fulde tilfredshed og meget grundigt.
Loftet af tørret, øverste flader af tørret og under seng blev alt tømt ud før vask.
Vi kan kun anbefale Norena

20 marca 2026

God kommunikation

God kommunikation. Rengøringspersonalet ankom til tiden og gjorde et grundigt stykke arbejde med at rengøre vores lejlighed.

11 marca 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej